Eşim ağır işlerde çalışıyor yük taşıma boya badana yapma tarzı ve ellerinin içinde nasır vardı yük taşırken yüzük baskı yapmış acıttığı için de yuzugu yüzük parmağında çıkarıp diğer parmağına takıyor diğer serçe parmak da bol gelince yuzugu orada düşürdüğünü ve kaybettiğini söyledi daha sonrasında aynı yuzugu alıp aynı parayı ödeyip tekrar takmasını söyledim ve gümüş bir tane alır takarım deyince ben iyice sinirlendim çünkü önemsiz hissettirdi Sonuç olarak bu evlilik yüzüğü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
6 aySorduğunuz için söylüyorum ben kendi kanımca tabiki haklı olabilirsiniz ama ağır işlerde çalışan bir erkek biz kadınlar kadar hassas ve duygusal düşünemezler yaratılış gereği. Aslında o erkeğin o yüzüğe ve evliliğe size değer vermediğini göstermez, belkide sizden daha çok düşkündür öyle erkeklerde çok fazla var ama biz kadınlar çok derin ve aşırı duygusal baktığımız için bu durumlar bizi beni de dahil tetiklemeye müsait. Size göre o yüzük o kadar önemli değil onun için ve sizi önemsemedi ama eşinize (erkek kafasına göre) çok ağır işlerde stres altında çalıştığı için o an büyük bir dalgınlık ile belkide kaydı cebinden düştü. Benim nişanlım da kaynak işi yapıyor bana bu konulara önem verdiğim için söyledi şimdiden hayatım yüzüğü takmak sorun değil ama ben kaynak yapıyorum ağır bir iş yarın öbür gün yeri gelip çalışırken çıkarmak zorunda kalabilirim yasak çünkü dedi. Sorun değil hayatım dedim. Çok tehlikeli ve ağır bir iş olmasa sorun olurdu ama bir yüzük için birbirimize girmeye değmez. insanlar sevgisizlik ve ayrılık ile imtihan olurken kısacık hayatta bir demir için kırmaya kötü sözler ile dalmaya değmez. Bence insanı bir ve bağlı kılan kalp bağıdır. Yatağa birlikte girdiğimizde o gürültü sona ermeli belkide daha sıkı sarılıp ona kendisini mahcup hissettirmeli. Ben böyle düşünüyorum. Ben yüzük kaybetti diye önemsiz hissetmezdim, hiçbir erkek önem vermediği bir kadına bunu açıklamaz bile ve nikahına alıp hayatı paylaşmaz (görücü usulü ile evlenmemiş iseniz aile zoru ile) umuyorum aranız düzelir bence kırmayın düzeltin arayı.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yani canının yandığını ve işi nedeniyle de zorluk çektiğini ifade etmiş. Adam bir daha kaybolur diye bir o kadar para verip tekrar kaybetmek istememiştir. Hani, "para kolay kazanılan bir şey değil ve bu adam ekmeğini taştan çıkarıyor ya hani?"
Ayrıca sana, gümüş bir tane alır takarım demiş. Önemsiz görse ve bahanelere sığınmak istese hiç takmazdı, bir sürü şey söylerdi.
Bu kadar duygusal yaklaşma olaya. Bulunduğumuz ekonomik koşullar belli. Gümüş sade bir yüzük takması da aynı görevi görüyor sonuç olarak.30 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 845 cevap paylaştı. Haklısın manevi değeri var böyle şeylerin fakat eşin ağır işlerde çalışması söylediğim gibi eziyetle beden işcisi olması gerçekten çok zor yorucu bir iş eğer yüzünü bilimci yok etmediyse satıp yemediyse doğru olduğuna inanıyorsan senin yaptığın çok kırıcı gümüş yüzük alırım demeside sanırım durumu kötü gene kaybolursa tekrar alması kolay olur diye söylemiştir öyle işler yapanın parmagını yüzük keser sadakat bir metel parcasında değil madem böyle ince hesap yapacaktın masa başı iş yapan biriyle evlenseydin
00 Yorumla
6 aySenin gibi anlayışsız bencil bir insanla evli olduğu için eşin çok şanssız birisi olmalı. Adam sana ekmek getirmek sen evde rahat rahat otur prensesler gibi soğuk yüzü görme diye gitmiş ağır işlerde çalışıyor sende evde iki elbise katladın diye kendini iş yapıyor sanıp çok değerli kılmışsın belli. Birincisi gümüş almak istemesinin sebebi değersizlik değil erkeğe altın yakışmaz zaten dinen de haramdır erkeğe gümüş olur bu böyledir belliki düşünce yapısı da böyle.
63 Yorumla
Soran6 ayBoynunda kocaman altın kolye var zaten yüzük mü sorun
- 6 ay
yazdığımın en önemli yerine değildi boş kısmına odaklanıp cevap yazmışsın adam zor işte çalışıp canı çıkıyor seni rahat yaşatmak için sende bir yüzük uğruna adamla kavga etmişin. Kaybedeceği riskine karşı da gümüş alıyım takıyım demiş belliki hemen saçma sapan kadınsal triplere girmişsin ben o kadar değersizmiyim diye. Böyle yapa yapa adamları bıktırıp kaçırıyorsunuz.
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilik yüzüğü, sembolik olarak çok özel bir anlam taşır ama önemli olan karşılıklı sevgi ve bağlılıktır 💕. Onun iş koşulları, neden yüzüğü kaybettiği konusunu biraz daha anlayışla karşılamanı gerektiriyor olabilir. Eşin için o yüzüğü tekrar almak maddi açıdan zorlayıcı mı, yoksa sadece pratik bir çözüm mü düşünüyor, bunu anlamak önemli. Birlikte bir çözüm aramak, bu konuyu daha yumuşak bir şekilde halletmenizi sağlar. Belki birlikte gidip yeni bir yüzük seçip bu anı sevgi dolu bir şekilde telafi edebilirsiniz. 🌟 Unutma, aranızdaki bağ her şeyden daha güçlü! ❤️
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
64Cevap
Aile & Toplum konusunda 743 cevap paylaştı. Bu durumda “kim haklı”dan çok neye kırıldığınız önemli. Eşinin anlattığı gerekçe mantıksız değil; ağır işte çalışan birçok insan yüzüğü gerçekten çıkarır, acıtır, düşer, bu başlı başına bir saygısızlık değil. Ama senin öfken yüzüğün kaybolmasından çok, sonrasındaki tavrına odaklanıyor. Aynı yüzüğü ya da aynı değerde bir yüzüğü hemen telafi etmemesi, “gümüş alırım” demesi sende “önemsizim” hissi yaratmış ve bu çok anlaşılır. Çünkü evlilik yüzüğü sembolik bir şey; sevildiğini, seçildiğini ve ciddiye alındığını somutlaştırıyor. Yani teknik olarak o haklı gibi görünse bile, duygusal olarak senin kırılman da son derece haklı. Burada çözüm kavga değil; “yüzükten çok, senin bunu hafife alman beni incitti” diye net ama sakin bir konuşma. Davranışla telafi gelmiyorsa sorun yüzükten büyüktür.
00 Yorumla
6 ayO yüzüğü evden çıktığında çıkartıp eve girerken taksa ruhun duymaz. Kaybolabilir yüzük sevgiden büyük değildir. Evli çoğu insan yüzük takmıyor sevmedikleri anlamına mi gelir bu. Özür diliyorum ama assak gibi çalışıp evine bakıyor olmak yüzükten daha degerli. Kırmayın böyle şeyler için kalbinizi öpüşün barışın
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Adam haklı bence takmıyım dememiş. Erkek altın takmaz zaten kendine alacağı şey değersiz hissettiriyorsa sıkıntı sende. Maddi olarak bile zorda olabilir öyşe yapmak istemiş olabilir milyonlarca sebebi olabilir. Evime ekmek getirmek için çalışan eşi nasır tutan kocam olsaydı ve yüzüğünü kaybetseydi problem etmezdim... Huzur huzur huzur. Çok önemli
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Normalde bende kızarım ama o haklı gibi hikayeye bakınca. Çünkü erkekler buna bir anlam yüklemezler ve önemsizdir onlara göre. Ama değil işte. Onun dışında ağır işlerde çalışmak cidden sıkıntı. Eve koysun, eve gelince taksın. Ya da seninle dışarı çıkınca falan. Yoksa gene kaybeder.
10 YorumlaE zaten çalışma esnasında takmış halde kaybetmiş yüzüğünü daha nasıl önemsiz olduğunu düşünebilirsin? Takma riskini almış çünkü öyle bir işte. Normali de aslında çıkarmasıdır, çünkü zarar gelmemesi için. Haksızsın da diyemicem sen de kıskanıyorsun sonuçta ama yapacak bişey yok.
00 YorumlaAdam da keyfine çıkarıp unutmamış hem yüzüğe zarar gelmesin hem de rahat çalışabilsin diye yapmış altın fiyatları aldı başını gitti fiyatlar eskisi gibi değil durumu yoktur şimdi alamaz sonra alır telafi eder çalışma şartları zaten ağır adamın bir de sen ustune gidip büsbütün bunaltma adamı biraz sabır biraz anlayıs göster
00 YorumlaHaksızsın net. Arsanın tapusunu kaybettinde arsayı mı çalışyolar, ağır işlerde hiç çalıştın mı? O yüzük yasaktır büyük şirketlerde parmagın kopma ihtimali falan var yüzükten ötürü kangren olup farketmeme ihtimali de var keza. Sadık ve dürüst bir adamsa kpcan bundan yana sıkıntı yoksa yaptığın tamamen NANKÖRLÜK. Hüöüş takacak tabi altın alıpda size veya eve harcayacağı paradan mı eksiltsin? Ha altın ha gümüş parmakta yanimbide almıcmmuğraşmıcammda demiyor... Aşırı yükseldim sçma davranışına biriyorum ama 2 gözün var seninde görüyorsun dimi adamın halini. Kafan mı iyi senin?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 389 cevap paylaştı.
6 ayYaw takildigin evinin huzurunu kacirdigin duruma bak, altin yuzuk mu senin degerini belirleyen adam aksama kadar evine para kazaniyor calisiyor diyorsun bide agir iste aciklamasina inanmissim tek dert ettigin yuzugun gumus olmasi bu kafayla zor Allah esine yardim etsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ay😂 Neyse ki evli değilim. Evlenmiyiceğim. bu tarz tiripler çekmiyiceğim. Param da benim olucak zevkim de...(azcık gözünüz görüyorsa para tangaları indirdiğini fark edersiniz. Hayal kırıklığı olan tarafı evlilik 3.5-4 milyon tl... Tabi evlilikten sonra ki kadına bakım maliyetlerini hiç sayma... 96 bin tl veriyorum yıllık zevkim elimde. 40 yıl böyle devam edebilir bu bütçeyle ve sadece evlenme maliyetine gelir. Bakımı bk püsürü beraber 10-15 milyon bir evlilik.)
010 Yorumla
Cevap sahibi6 ay1 ila 3 yıl sonrasında eşiniz kaşım ağırıyor, dizim ağrıyor diyicek... 3 yıllık yaşantı için 10-15 milyon maliyete girmek 😉 (yaşnalınca 2025 zamanı kadınları bakmaz boşuna umutlanmayın. Kalan parayla yaşlı bakım evin de keyfinize bakarsınız.)
Soran6 ayEşim bana bir nişan yaptı düğünüm olmadı ev eşyası alınmadı ev kiralanmadı dedesinin evinde kalıyorum ve ailemi bırakıp uzak bir yere geldim gurbete bugün bana niye çiçek almadın demedim çünkü hiç almadı bir dal gül dışında veya bugün parfümüm bitti telefonumun modeli eskidi demedim kıyafet ve makyajlarımın çoğu evlenmeden önce ki yaşantımdan kalma bir tek istediğim sevgi sadakat biraz önemsenmekti evlilik yüzüğümüzü de ben almıştım kimin aldığı da fark etmez benim için değeri önemli paraya bir gram baksaydım eşimi seçmezdim
Soran6 ayKarnım burnumda topuklarımda ki ağrı tepeme çıkıyor can taşıyorum ama eşime bir günde yemek yapmadım yorgunum demedim temizlik yemek hepsi var ilgi mi? Bebek gibi seviyorum kaşından gözüne kadar o gelmeden duş alacağını bildiğim için kıyafet havlu hazırlayıp koyuyorum çayını çıkmaya yakın demleyip veriyorum herkes aynı değil beyefendi
Cevap sahibi6 ayYaşanmış bir durum. Kız ciddi ciddi işsiz ön lisans ama hiç çalışmamış 28 yaşında... Ailesiyle pilanladığı sırf evlilik kınası bk püsürür 3.5 milyon tl... Kalsın dedim lazım olur sana.
Sizin durumunuz evlenmek için makul ve gümüş alıyım önemli olan ifade ettiği dediğinde eşin kavga etmeseydin haklıydın. Adam takmam dememiş. Ben bu işlerle haşır neşirim 38-40 bin tl arası altın yüzük maliyeti 5 gr 14 ayar evlilik yüzüğü üşenmedim hesapladım senin için. Bu işleri bilen biri olarak altın yüzükler ağır işlere dayanmaz gümüş mantıken de doğr bir seçim olucakken sen kavga etmişsin kocanla. Üzgünüm ve üzüldüm.
Soran6 ayYok gümüş aksesuar gibi duruyor diye tartıştım bi de önemsemiyor gibi davranıp ben konuşurken telefona bakıp video izlemesi hamile bir halde beni gerdi ayrıca altın dediğim yüzüğü 12 bin tl falandı parası da değil maneviyat ilk yüzük olması beni üzüyor ve kimse gümüşü ciddiye almaz altın yüzük evlilik göstergesi gibi gümüşü erkekler on tane takıyor parmağına
Cevap sahibi6 ayAnladım seni. Fakat gümüş yüzük doğru ve mantıklı. Sizin aldığınız zaman 12 dir. şu an 1 gr altın 6000tl zaten... 5 gr yüzük alsa ki masif olmaz 5 gr yüzük erkek parmağı için bak altıncı geldi ayağına. İçi boş altın yüzüğü kocan teneke gibi ezer... Belki de öyle olmuştur da sana kayboldu demiştir. Çünkü içi boş yüzüğün tamiri olmaz.
Soran6 ay7 ay önce almıştık ya ucuz bir altın bulsun fark etmez bilmiyorum işte dokunsa ağlarım insan kırılıyor işte ben tartışırken yüzüğünü aramaya gitti vicdan azabı çekiyorum arkasından bakarken ama hiç umrunda değil hiçbir şey
Soran6 ayİyi bir yüzüktü gerçekten ve ben yüzüğümüzü değiştirmek istedim diye tepki verip bunlar ilk yüzük değiştiremezsin demişti şimdi kendisi kaybettim
Cevap sahibi6 ayDuygusal yaklaşma dmeye çalışsam da... Nafile 😄 Ne diyim K. Gelsin kocana.
- 6 ay
Allah bu kadının kocasına kolaylık versin.
Önemli olabilir fakat zaten altın takmak haram ya adam butungun ağır işler de calisiyor ne yapsın daha Allah aşkına ya takar gümüş yüzük oda elini acitacak sonuçta ama hiç takmıyorum dememiş en azından
08 Yorumla
Soran6 ay7 aylık evliyiz ve kabul etmiyorum takmamasını evli olup çocuk yapmayı karını almayı biliyorsan yüzüğü de tak bir zahmet
Soran6 ayAma bakın gebeyim ailemden uzakta tek başıma ve eşimi bir önce ki hafta ayıp videolara bakarken gördüm ve bu gğvenimş alt üst etti ayrıca eski kız arkadaşının banka hesabı hala banka hesabındaydı üzerine yüzük kaybedince gerçekten kaybetse dahi beni acayip gerdi
- 6 ay
Öncelikle Allah sağlıklı doğum nasip etsin ailenden uzak olman da seni etkilemiş hamile olman hormonlsrin tavan yapmasının da etkileri var gibi ama benim anlamadığım olay eski sevgilisinin banka hesabinin ne işi var bak şu an bende gerildim neden saklıyorsun diye sordun mu yasa artık sende ne işi var diye
Soran6 ayEskiden sürekli para attığı için kopyala yapıştır yapmamak adına sık para gönderilenlere kaydetmiş ve kızın isimi de a ile başladığı için en üste kayıtlı kalmış böyle bir açıklama yaptı ama doğru da olsa kendimi sürekli bu tarz şeylerin içinde bulmak beni üzüyor geriyor
- 6 ay
Yani hamileliğin verdiği hormonlardan dolayı biraz daha sinir ve stres sistemi daha tavan gibi yani o da kalıyor ya ister istemez bir de A harfi ile başlaması falan o yüzden burada seni çok geriyor uzuyor haliyle ve bir de konuşacak kimsen yoksa bu daha da kötü oluyor yani yani fazla da üzülme bu konularda ya
Soran6 ayMaddiyat değil sevilmek sevmek önemli gerçekten ama yine de eşime değer verdiğim için yılbaşı hediyesi almak için ev temizliğine gidip ona 7.500 tl ye bir parfüm almak için hamile bir şekilde çalışacağım ha zorun ne dersen bi zorum yok seviyorum değer veriyorum ona layık görüyorum ama biraz insan da eşine değer vermeli o yüzüğü alıp cebine sok veya koy bir yere işin bitince al kolye olsa neyse dersin evlilik yüzüğü daha 7 aylık evliyiz bilmiyorum zoruma gidiyor
- 6 ay
Ya çok güzel düşünüyorsun sana katılıyorum fakat hamile hamile de gerek yok zaten onun için en büyük hediye sen karnında taşıdığın çocuk o yüzden kendini hiç zorlama bence daha kötü olmaması için Allah korusun ayrıca seviyor olman değer veriyor olman çok güzel eminim ki o da sana çok değer veriyor seni çok seviyor yani onun da o zaman dikkatsizliğine gelmiş olabilir yani o da bunun olacağını öngörmezdi sonuçta bir anlık dalgınlık da düşmüştür doğrusu cebine koyması veya bir yere koyması ama işte o an aklına gelememiş demek ki kendin de bu konuda üzme bak bu daha kötü bir şeye varmadan yani üzme kendini zoruna da gitmesin bir anlık bir hatayla olmuş işte böyle şeyler kendini germe Allah korusun sütüne yansır bu
- Aile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı.
6 ayAdam çalışıp para kazanıp sana bakıyor dert ettiğin şeye bak ya. Ağır işlerde çalışıyor elleri nasır tutmuş yüzük nasıl elinde kalabilir yahu. Haksizsin tamamen çok istiyorsan onun yerine sen işe git o da yüzüğü rahatça yakabilir her an
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 746 cevap paylaştı. Sevgi yüzükle olmuyor. Ben uzun yıllardır yüzük takmam. Eşim takar. Bazen çıkarır. Tekrar takmayı unutur. Biz bu konuyu unutalı yıllar oldu. Bizim için birbirimize olan sevgimiz ve saygımız var. Yüzüğün bir anlamı yok.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 679 cevap paylaştı.
6 ayGümüş olması neyi değiştirir adamın çalışma şartlarından bahsederken senin olayın farkina varman gerekirdi zaten. Ayrıca eğer muslumansaniz erkeklerin altın takması uygun değil
03 Yorumla
Soran6 ayBir miktara kadar erkek takabilir altın ayrıca Müslüman değil eşim
- 6 ay
Değilse maddi gücünüz neye yetiyorsa onu yapin
- 6 ay
Bir miktar diye bir durum hatırlamıyorum bu arada
6 ayİnsanlık hali kaybetmiş olabilir. Belki altın yüzük alacak parası yoktur , evli olduğunu belli eden yüzük takas yeterli olur. Eşini biraz anlamaya çalış
10 Yorumla
6 ayorada önemli olan çöpten dahi olsa bir yüzük takması, evli olduğunun sembolü olması, ayrıca erkeğe gümüş yakışır, gereksiz yüklenmişsin bence eşinin gönlünü al
10 Yorumla
6 ayNe olursa olsun kavga etmeyin herkesin kötü bir huyu olabilir sevdiğini incitme. Zaten bu kötü bir huy olarak bile sayılmaz
11 Yorumla
Soran6 ayİncitmek istemiyorum kibarca beni üzdüğünü belirttim ama 2 ci gün dalgaya alır gibi gülünce moralim bozuldu gebeyim ve çok hassas duygularım zaten düğünüm olmadı eşyam dizilmedi çeyizim hiçbir şeyim olmadı tek değer verdiğim aşkımız ve yüzüklerimiz sembolik olarak
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Adamın canı burnunda sen bir yüzük için tantana çıkarıyorsun. Bir halt yiyecek olan yer. Yüzüğe bu kadar anlam yüklemeyin..
12 Yorumla
Soran6 ayTamam canım kocan olunca anlarsın 7 aylık baharında evlilik karnında çocuk ve yaşadığın stres düğünün yapılmamış eşyan alınmamış hepsine şükür bir kilim de yatarım kocamı seviyorum ama bir yüzüğe de sahip çıkar insan 2 haftadır yeni işe başladı yüzük kaybetti ne hissedebilirim?
6 ayTamam kendince haklısın ama alsa da yine tam takamayacak.. benim de mesleğim pastacılık. Yüzük takmayı severim ama bazen kaybetmemek zor oluyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 6 ayFazla abartıyorsun gibi. Eşim nişanlılığın ilk zamanları panikle aradı beni dedi ki yüzüğümü kaybettim. Dedim yenisini alırız niye üzülüyorsun. Yani altı üstü yüzük yahu gerginlik çıkarmaya değer mi
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
6 ayatıp iddia oynamıştıre kesin bence burnundan getir anasından emdiği sütü burnundan getir aklını başına alsın inanma ağır işlerde çalşıyorum iş zamanı çıkarttım martavallarına yemezler
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 448 cevap paylaştı.
6 ayYüzüğe takılmayın. Önemli olan onun sevgisinden emin olman
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayYanlış anlama ama dediğin şartlarda bir işte çalışan adamdan illa yüzük takmasini istemek bencillik. O adamın yerinde olsam asla o yüzüğü takmam sen haksızsin
12 Yorumla
Soran6 ayTamam kanka sen yeni evli ol üstelik hamile ol düğünün dahi olmasın eşyan çeyizin yok başkasının ülkesine gurbete git herkes her şey farklı yüzüğe de sahip çıkılmasın sende otur sus ama ben susmuyorum
Soran6 ayKocan bir iki haftalık işe başlasın sonra yüzük kaybetsin sen okeyle
6 ayOlabilir böyle şeyler fazla abartmaya gerek yok yüzük parmağına takılan her yüzük evli imajı yaratıyor sahte gerçek fark etmez.
10 YorumlaYüzük olsa ne olur olmasa ne olur. Önemli olan evliliğinize bağlı mı? Açıksa her şey sıkıntı yok. Bu durumlar farklı durumlara yol açar. Tecrübe ile sabittir.
00 YorumlaNe kadar basit seyler için tartısma cıkarmıssın. Adam ağır işte çalısıyor zaten aldıgı yüzük tekrar dan kaybolabilir alsın gümüş yüzük taksın
10 Yorumla
6 ayYazık adam çalışırken kaybetmiş ve tekrardan kaybetme şansı var gümüş mantıklı bence
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 334 cevap paylaştı.
6 ayÇok abrtiyosun ya ah ne kasıntı kadınlar var
20 Yorumla
6 ayBüyütmeye gerek yok bilerek olmamış sonuçta yüzük kalpte olmadıktan sonra takmasinin da bir önemi yok... Böyle şeyler için üzmeyin birbirinizi...
00 YorumlaGit özür dile canı çıkan adamın yüzük düşünecek hali mi olur size eşşek gibi çalışan değil kötü muamale yapan yaranır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 6 ayOlgunca yaklaşılmalı. Sudan sebeplerle ilişkiyi zorlaştırmışsınız. Yani çözümü olan şeyler bu kadar büyütülmemeli. 🌸
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Adamın üzerine gitme çalışıyor ne yapsın adam bir parmakta ötekine almış oradan düşmüş sorun etme
00 Yorumla
6 ayBu kadar abartmaya gerek var mı? Yine kaybolursa yine alacak ama her seferinde ayrı maliyet.. Takmam dememiş istemem deöemiş6. Sorun çıkarmak niye?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBirde işin maddi tarafını düşün öyle tart adam ağır işte çalışıyor para kazanmak kolay değil belki adam müsayit değildir adam kaybetmek istermiydi altın yüzüğü sonuçta oda bir maddiyat adam zarara girmiş
00 Yorumla
6 ayGümüş ama altın rengi olan yüzükler var onu tercih edebilir ayrıca bi yüzükten de bu kadar büyük anlamlar çıkartmamak gerek
00 YorumlaEe benim hanım 2 tane yüzük aldım bı nişan yüzüğü bı 2 inci kez ikisininde kaybetti bı şey demedim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı. Altın gümüş ne farkeder 🤷🏻
Yüzük yüzüktür ben şahsen gümüş yüzüğü tercih ederim daha güzel duruyor00 Yorumla
6 aybence boşuna tartışmışsınız belkide haklı olabilir daha sakin olmanızı tavsiye ederim sonuçta kaybolmuş olsa bile yenisini alabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayevet gümüş takmalı erkeğe altın haram Erkeklerin altın takı kullanmaları hakkında Peygamber Efendimiz (sav) hadis-i şeriflerde Müslümanlara şöyle buyurmuştur: "Altın ve ipek ümmetimin erkeklerine haram, kadınlarına helaldir."
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayNeden takmasına izin verdin ki evde bıraksaydı işinden dolayı takamıyorsa nedir bu yüzük sevdanız
01 Yorumla
Soran6 ay2 haftadır işe gidiyor zaten insan çıkarır cebine koyar ya da bulacağı bir yere parmağımdan düşmüş diyor zaten gelinlik bile giymedim yüzük en azından sahip çıkılsın önemli dedim onu da kaybetti bazı şeyleri insanın kursağında bırakıyorlar işte
6 ayİkiniz se.
(Benzer bi durumda böyle bi soruyu bana ya da eşime sordurmayacak aklı verdiği için alla hütalaaya ciddi şükürler olsun)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı.
6 aySıkıntı etme ve büyütme. Yenisini al. Bunu da kaybedersen beni de kaybettin say de ve bırak.
02 Yorumla
Soran6 ayİşte bu harika
- 6 ay
Hata 1 kez olur. 2. si hata olmaz anlamına gelen yaklaşımı net sergile ki yüzüğü parmağından çıkma alışkanlığına son versin. O yüzük parmaktan sürekli çıkıp cebe girip sonra takılmamış olsa kaybolmazdi. Kaldı ki böyle bir durum başka sorunların varlığını gösterir. Senin yuzukten ziyade takibe alman gereken konu bu duruma sebep olan etkeni arayıp bulman.
Aile & Toplum konusunda 533 cevap paylaştı. Bişey olmaz yenisini alırsınız bunlar kafaya takılcak durum değil
04 Yorumla
Soran6 ayYenisini gümüş alırım diyince bende zincirler koptu çok sinirlendim bi de 7 aylık evliyiz çok gerildim biraz insan dikkat eder ama yani hadi yenisini almaya gidelim diyorum şimdi değil diyor
Soran6 ayMaddiyat mükemmel değil ama beni geren dikkatsiz olması
Gizli Üye(30-35)6 ayÖnemsiz zaten, adamın nasırlarını dert edeceğin yerde düşündüğün şeye bak kim ilgilensin başka kadınlar mı
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
6 ayİnsanlık hali kaybedilebilir.
Ve zaten erkeğin gümüş takması gerek.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayKaybolabilir. Hastanede çalışıyorum bütün gün el yıkamamı gerektiren bir ortamda takmıyorum bile. Abartmamak lazım alt tarafı bir yüzük.
21 Yorumla- 6 ay
Aynen öyle :) birde yoğunluk oluyor
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
6 aySen haklısın. Kaç yıllık evlisiniz? Çocuk var mı?
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
6 ayYenisini alır takarım demesi yeterli, aynısından olmasının bir önemi yok bana göre.
00 Yorumla
6 ayErkekler evlenince yüzüğe onem vermez, birçoğu da takmaz zaten o yüzden pek zorlama derim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
6 ayBir kere bende halı sahada kaybettim. Ertesi sabah gidip bulmuştum😍
00 Yorumla Ben olsaydım fırsattan istifade kendime de ona da yeni yüzük aldırırdım
00 YorumlaYa bunlar basit şeyler. İlişkinin köküne neden kibrit çakıyorsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBenim eşimde böyle yüzüğe aşırı takık, cildim aşırı hassas yüzük bir süre sonra cildimde tahriş yapıyor bir de iki kere yüzüğü kaybedip buldum evde bırakıyorum ama takmadım diye deliye dönüyor.
00 Yorumla
6 ayelin haklı tabi , kşmse biley bilerek kaybetmez heleki değerli şeyleri
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı. Bu kadar abartarak bir şey yok bence alt tarafı bir yüzük.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Abartıyorsunuz ben takmıyorum bu önemsememek değil rahatsız ediyor anlayış lazım
00 YorumlaKaç yıl oldu siz evleneli çoluk çocuk var mı.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayYüzük takarsa parmağı kopar. Ağır iş yapıyorsa takmasın
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 ayBişey olmaz yenilenme zamanı gelmiş baksana adamın işi belli yani
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 974 cevap paylaştı.
6 ayHay senin gibi eşe. Anlayışsız erkeğe altın haram zaten bırak gümüş taksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayYüzüğün bir süre sonra anlamı kalmıyor kaldı ki ağır işte çalışıyor sen önemsiyor olabilirsin ama onun için çok bir önemi kalmamıştır
10 Yorumla- Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim evlilik yüzüğünü kaybetti, birbirimize girdik. Kim haklı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler