Yeni evlendik, kavga ettik, gitti.

5 senedir birlikteydik, geçen pazar evlendik, bu gece çok şiddetli kavga ettik nedenide bir kızın mesajı evliiğimizi kutlamış ama o kızdan nefret ediyorum hal ve hareketleri hoş değil zaten gece 11de hangi akıllı mesaj çeker.oda kızı savundu bişey yk abartıyorsun diye.bende bastım bağırdım nerden evlendim seninle dedim..en büyük aptal benim dedi :( bastım tokadı defol git dedim ama ev onun evi bende, ev senindi pardon dedi ama dinlemedi bile bide göz kırptı ben orda sinirlerdeyim o gitti yattı..aldım çantamı tam gidecektim asansöre bile binmiştim yakaladı zorla oturma odamıza kadar götürdü. sonrada çıktı gitti :( çıkıp gidecemde karar veremiyorum:(
Güncellemeler
+1 yıl
ya ben pencreden baktım şimdi bu arabada oturuyor ama araba yoktu sanırım yeni gelmiş gitsemmiki yanına
Güncellemeler
+1 yıl
aradım özürde diledim oda diledi, kızı savcılığa şikayet edecez yarın zaten mesajları falan duruyor..geliyor şimdi iyi geceler herkese teşekkürler cevaplar için.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar ben sinirle eksik yazmışım kız tebrikler mesajını bebeğim diye çekiyor ve bu ilk değil yani kız tartışma çıkarmak için yapıyor..neyse sorun halloldu tekrar iyi geceler saolun.
Yeni evlendik, kavga ettik, gitti.