Öncelikle merhaba
İşe yeni başladım. Eşimden önce geliyorum normalde ama eşim benden yarım saat önce geldi. Eve geldiğimde bilgisayara kurulmuş ne yicez falan dedi. Aç olmadığımı ne istediğini sordum. Bir haftadır markete gidelim diyorum eşime dolapta salça bitmişti Bu yüzden onun yerine yoğurtlu makarna yapabileceğimi söyledim hem de ki malzemelerle Bir de sıcakta bir dışarı çıkmasın diye. Makarna pişerken oturup onunla böyle gün içinde yaşadıklarımı konuşmaya çalıştım fakat televizyon açtı sesim çok beni duymuyor anlamıyor yarım yamalak bir şeyler diyor sinir oldum ondan sonra makarna yaptım yoğurtladım koydum masaya hemen geri getirdi mutfağa koydu makarna sıcakken yoğurtlanmaz dedi Oysa ben bayağı beklemiştim makarnanın su olması için yoğurt bir iki haftadır dolapta belki yoğurtt ekşimişti. Buradan başladık kavga etmeye ben Çalışmaya başlamadan önce yemekti vesaire de bana hani yardım edeceğini söylemiş olduğunu söyledim O da bana evi b** götürdüğünü söyledi. Bayağı kavga ettik bir ara ailelerden söz açıldı ailesine ev falan almıştı ona dokundurdum O da tahrik edici şeyler söyledi Ben durduk yere bunları açmadım o böyle kötü şeyler söyledikçe Ben de kötü şeyler söyledim ve bayağı aile konusu vesaire konuları açıldı yani şu an düşününce bile gerçekten söyledim Hiç bilmiyorum ha kimseye küfür bir şey kötü bir şey söylemedim sadece hata yaptığını düşünüyorsan ailenin yanına git zaten evde eşyalar Buradan Daha güzel gibi Cümleler kurdum çünkü pişman olmuşçasına nasıl yaptım bu hatayı falan dedi. Anladığınız bu tarz cümleler le geçmişte yapılan şeyleri kastettim. Şu an bayağı Kızdık kırıldık Sanki bana artık devam Etmezmiş gibi geliyor çünkü ben de kötü şeyler söyledim nasıl söyledim Hiç bilmiyorum çok kızdım çünkü eve gelip de bana arkasına dönüp bilgisayara televizyona bakmasına Ben de ona orada yemek yapmaya çalışıp Onun beğenmeyip bir kenara koyması üzüldüm ben onunla konuşmak istiyordum bugün yaptıklarımı anlatmak istiyordum Her neyse ama sanki burada bitmiş gibi geldi her şey Sizce böyle bir olay ne yönde etkiler evliliği?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer