Arkadaşlar eşim online eğitim aliyor bir kiz anlatiyor sirayla telefon görüşmesi olucakri eşim ben başalrim dedi bende sen neden diyorsun seçseydi dedim sıkıntı yok dedi birde bende sazan gibi neden atliyprsun dedim/ yani çok ksikanc birisiyim.. eşime süreli sorarim işte kim sordu kime cevap verdin diye. Sonra 3-4 kez özür diledi gönlümü almak için yanıma geldi gene soru sordum sanane dedi.. kavga ettik sus git dedi kaç kez cidlricam bak dedi. Saat 1-6 kadar sürdü susmadim trip attim en sonunda patladi olan oldu.. annemlerdeyim ve rahat değilim şimdiden pişmanım burada yapamam ben.. kendimi iyi hissetmiyorum burada.. ve eşim daha 2. Gün oldu geleli ben onu dün engelledim onda hemen bizim birlikte profil fptpmuzu kaldirmiş… boşanmak ta emin değilim sizce ben abartmişmiyim?
+1 yılArkadaş ne sen ne de o evliliğin dostluğun ne manaya geldiğini bilmiyorsunuz. Trip devri ergenlikte bekarlıkda olabilir. Trip in Anlaşılacak tarafı yokta hadi olsa olgunluğa gelmemiş olabilir sin. Lakin evlilik başka. Evlilik bütünleşmeye olgunlaşmaya daha iyiye götürmüyorsa üstüne birşeyler katmıyorsa bireyler kendisini gözden geçirmeli. Evlilik yeni bir hayat felsefesi edinme, topluma birşeyler katma düşen esini de içermektedir. Bir kaç yeni insanın eğitim ve inşaası için ben hazırım demektir. Yani siz sadece ego tatmini için evlenirseniz egolar mümkün değil tatmin olmaz sonrada bir sürü sorun çıkmaya başlar. Şimdilik bunu söyleyebilirim. Daha çok söylenecekler var ama yazmak zor geliyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSen abartmışsın o kadar uzatılacak bir konu değilmiş tabi biraz tribini yaparsın ama sen çok uzatmışsın ve anladığım kadarıyla eşini de seviyorsun eğer her konuda bu şekilde davranırsan aranızda sevgi kalmaz bi şekilde onun ilk adımı atmasını sağla umarım sonu kötü bitmez de hakkınızda hayırlısı olur
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko, yaşadığın durum gerçekten zor ve üzücü. Eşinle yaşadığın kavga sonrası duyguların karışmış olabilir. Ancak önemli olan sağduyulu bir şekilde durumu değerlendirmek. Eşinin sana karşı saygısız davranışlarına karşılık verirken sakin ve mantıklı olman önemli. Boşanma kararı almadan önce duygularını ve düşüncelerini netleştirmeni öneririm. Eşinle bu konuları açık ve dürüst bir şekilde konuşarak ilişkinizi kurtarma şansınızı deneyebilirsiniz. Unutma, ilişkilerde iletişim ve anlayış büyük önem taşır. Kendine ve duygularına zaman ayır, kararını net bir şekilde düşün. Unutma, yanındayım!🌟
💔🤍00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bende çok kıskancım sürekli soru sorarım bunaltırım 😪 nasıl aşcaz bu durumu keske o beni kiskansa birazda adam tinlemiyo üstüne çok düştüğüm için bi tarafları kalktı. Devran tsrsine dönsün istiyorum olmuyo. Onun özgüven tavan yapti bense kendime ve bana olan saygisini kaybsttim.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyni durum bende de öyle ve üstelik eşimden bin kat daha iyim ve dişardaki kizlardan da güzelim fiziğimde güzel birbirimize motive edelim kiskanmak yok diye bak böyle bitaraflaeı kalkti
+1 yılahh bu kadınlar burunlarından kıl aldırmayın olan olsun baktın haksızda olsa esın erkektır.. alltan alıcaksın daha sonrakı zamanda hatasını anlar zaten sen sussaydın bunlar olmucaktı ı bır dusun bunu artık evlısın gurur kıme gurur yuvanız gururunuz olsun ...
024 Yorumla
Soran+1 yılSence ben abarttimmi o konuda işte atlama o seçsin dedim eşimde sacmalama işim bu sordu kim telefon görüşmesine başlamak ister kimse bir şey demedi sonra ben seçeceğim ozaman dedi bende yok ben başlarim dedim diyor bana göre sussaydı abartimi sence
- +1 yıl
baktınkı sorun olucak ses cıkartma canım sende sular durulsun yuvan daha onemlı puften seylerle yuvanızı yıkmayın pısman olursunuz
Soran+1 yılYani öylede bana saldirmasi hoş değil başiriyor çok kapilari carpiyor kendisine vuruyor benim sacimdan tutuyor saldirgan oluyor telefonumu istiyor kurıcam diyor
Soran+1 yılYani normalde çok yardım eder bana iyiken çok iyi
Soran+1 yıl2. Gün hemen fptpmusu sildi ehattapoden ne ariyor ne soruyor demekki dünden razi
- +1 yıl
senden beklıyo evıne don bence ve tartısma bısey deme
Soran+1 yılBilmiyorum peki fotoyu neden hemen siliyor önceden yalvarirdi fotoyu silmezdi şimdi hemen siliyor
- +1 yıl
amma takıldınya dedıgımı yap gerı gelır fotoo sonradan
Soran+1 yılNe yapayim bekliyimmi biraz
- +1 yıl
bekleme canım gec bıle kalmıssın evıne don bısey desede sesetme yemek vs yap evınle ılgılen duruma gore konus sert olma
Soran+1 yılYa bir şey dilimi whattspo fotoyu 2. Gine cikaram adam sevmiyordur bence
Soran+1 yılSevseydi gitmeme izin vermezdi sen
- +1 yıl
oyle dusunme neyanı foto koyuncamı sevgı oluyo :)
Soran+1 yılOda doğru bilemedim
Soran+1 yılBen eşyalarımı toparlarken gitme bile demedi hatta yardım edimi diye sordu
- +1 yıl
sen bu kafayla kurulmaya devam edersen kalırsın ananın evınde... kızgınken herseyı der ınsan neden anlamak bukadar zormu erkekler farklıdır anlamadınmı.. sen yuvanı yapıcaksın sen ses etme duzelır dedıklerımı yap eger olmucaksada olmaz yanıı ozelınız nasıldı sıkıntı varmıydı
Soran+1 yılHmm anladim.. özeliniz derken
- +1 yıl
sonra sorayım burdan olmaz aynen sen dedıklerımı yap evıne gıt yuvana sahp cık ve sakın bırseylerdeme cenenı tut benı dınleeeee
Soran+1 yılNasil gidin 3 saat mesafe var
- +1 yıl
sımdı deıl canım yarın otobusle gıdeceksın.. senın onun almasını beklersen zora sokarsın adam senı evıne bırakmadı sonucta sen cıktın gıttın..
Soran+1 yılÇok eşyalarım var çocukla çekilecek çile değil yapamam okadar
- +1 yıl
ozaman esıne mesaj at gelsın senı alsın... baskada bısey deme
Soran+1 yılAlamaz ki parasi yok arabada yok
- +1 yıl
gecmıs olsun ozaman :) sen gıtme o gelmesın cocugunudamı aramıyo bekle ozaman bakalım gelecekmı
kıskançlık bir hastalıktır
kendini tedavi etmelisn14 Yorumla- +1 yıl
Kisinin kendi icinde yasadigi öz degersizlik duygusundan kaynaklaniyor. Bende ayniyim evliligimde cok problemler yasiyorum saplantili bir sekilde sorgulama didikleme yani bir polis gibi basindayim. Bu durumdan cikmak istiyorum olmuyor. Oda tükendi artık bende. Isteyerekte yapmiyoruz bu durumu nasil aşarım bilmiyorum.😪
Soran+1 yılAynen öyle bende sen gibiyim kopleksliyiz öz değersizlik var ve aileden kaynaklaniyor önceki sorunlardan
Soran+1 yılBiz kendimizi asla tedavi edemeyiz bende çok savaşiyorum kendimle ama sürekli ayni şeyler oluyor
Soran+1 yılMisal ssemaaaa senin eşin kiziyormu sana nasil baş ediyor bu durumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbiraz abartmışsın evine dön güzel bi gece geçirin barışın
088 Yorumla
Soran+1 yılYani şöyle 3 gün oluyor ben annemlere geleli ben ilk gece engelledim onu oda whatssappde bizim fotomuzu silmiş profil
Soran+1 yılNe ariyor ne soruyor
Cevap sahibi+1 yılbu kalpsiz kadın düşmanını boşa
Soran+1 yılAnlamadim. Şimdi benim kocam 2. Gün hemen fotomuzu sildi
Soran+1 yılAramiyor sormuyor özür bile yok üstelik 1,5 yaşinda çocuk da var
Cevap sahibi+1 yılseni sevmiyor
Cevap sahibi+1 yıleşini seven böyle yapmaz
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılEvde ama şöyle oluyor bana tüm işlerde yardım ediyor
Soran+1 yılİşte sürekli övüyor beni beni nekadar çok sevdiğini söylüyor
Cevap sahibi+1 yılyardım etmesi iyi
Soran+1 yılEv temizliğinde çok yardım eder bana yeterki. Mutlu ol derdi ama şimdi hiç direkt fotomuzu sildi aramiyoe bile
Cevap sahibi+1 yılşuanda mutlu değil
Soran+1 yılEşimmmi değil
Soran+1 yılSence gerçekten sevmiyorum
Soran+1 yılBiz çok böyle tartiştik hep
Soran+1 yılAma artık ilimizde bıktık da genede öyle yapmamasi lazimdi
Soran+1 yılBana gitme bile demedi şu an da foto silmesi bile saçma hemen
Cevap sahibi+1 yılyine barışırsınız
Soran+1 yılEvde benim için yapmadiği şey yok adam hem calişiyor hemde evi temizlemeye yardım eder
Soran+1 yılAma yani sevmiyor dedin öylemi acaba
Cevap sahibi+1 yılkonuşup barışın
Cevap sahibi+1 yılyanlış dedim seni seviyor
Soran+1 yılNapiyor biliyormusun evde
Cevap sahibi+1 yılne
Soran+1 yılBak evi hep o süpürür bizim nevresimini hep o değiştirir evden calişiyor sonra birde gelir mıtfağima yardım ediyor temizler
Soran+1 yılPoşet bile taşitmaz bana bebek arabasini hep o kullanir çocukla ilgilenir beraber
Soran+1 yılDuşunu hazirlar çocuğun arada oda çocuğun tulumunu giyindiler
Soran+1 yılÖyle işte
Cevap sahibi+1 yıladam romantik bisey yap gönlünü al
Soran+1 yılOrasi öylede şimdi ben abartmiş olabilirim tamami sms oda boğazimi sıktı
Soran+1 yılVe böyle çok sinirlendiğinde bağriyor kendine vuruypr telefonumu korumak istiyor zarar veriyor üzerime yürüyor çok sinirlendiğinde
Soran+1 yılBu huyu olmaz ise bal ile kaymak
Soran+1 yılPeki neden insna hemen 2. Gün fotomuzu kaldirir
Cevap sahibi+1 yılkızginliktan
Soran+1 yılBilmiyorum Artuk boşanma davasimi acayim yoksa bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılbiraz bekle istersen
Soran+1 yılNekadar ay sabrım kalmadi daha
Cevap sahibi+1 yılson bir hafta daha sabret
Soran+1 yılBak böyle bir şey bar
Soran+1 yılEşimde hiç para yok ve madde kullaniyordu benle evlenmeden önce benim için birakti ama misal tartişalim büyük kavga olduk evde olmam ilk ona koşar
Soran+1 yılOcak ayında da kavga ettik annesi file gitti ve orada 15 bin kredi çekmiş almiş
Soran+1 yılHer neyse şimdilte evde bir şey satarmi acaba düşüncesi var
Soran+1 yılya da o şeye kpşarmi
Soran+1 yılya da benim için 2 iş yapmaya başladi bu ay çünkü 1,5 ay sorumsuzdu ve işini kaybetti kaynana lar yardık etmişti
Soran+1 yılNeyse ondan sonra iki iş yapti benim için dedim iyi caliş o kredini bu ay kapatirsin üstüne de para arttırırsın dedim tamam dedi
Cevap sahibi+1 yılbelli olmaz satabilir
Soran+1 yılŞimdi ben yokum acaba 2. İşi de biraktimi neler oluyor merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yıliyi dedin borç için yuva yıkılmaz
Soran+1 yılE tabiki ben çok sabrettim ama onun bana saldirmasi işi bozuyor işte
Soran+1 yılNormalde benim için herşeyi yapiyor ama çok sinirli olunca saldiriyor böyle
Cevap sahibi+1 yılsaldırması işi bozdu kadına saldırılmaz
Cevap sahibi+1 yılsinir ilacı kullanması lazım
Soran+1 yılDime
Soran+1 yılPiskolog mu veriyo bu ilaci
Cevap sahibi+1 yılevet yani
Soran+1 yılHmm peki nasil olcak
Cevap sahibi+1 yılevet psikolog
Soran+1 yılŞimdi bu ilaç aldiğinda sinirli olmuyormu
Cevap sahibi+1 yılpamuk gibi gevşer yumuşar 😊
Soran+1 yılHadi be
Soran+1 yılBak bugünde beni Netflix den atmiş giriş yapamiyorum
Cevap sahibi+1 yılsana düşmanmı oldu
Soran+1 yılYok be hep böyle ayrılınca böyle yapiyor netflixden cikiyor fotomuzu siliyor gene aynisini yapti Netflix den atti beni
Cevap sahibi+1 yılmutlaka barış ikna et
Soran+1 yılAnnem diyoe sen gittin evden senin boğazini sıktı şimdi sen yazarsan kardeşimsin ne anlami kaldi ozaman diyor
Cevap sahibi+1 yılannen haksızda değil
Soran+1 yılEe nolcak ozmana?
Cevap sahibi+1 yılbende bilmiyorum zaman gösterecek sen her olumsuz durum için psikolojini hazırla ve üzülme
Soran+1 yılBen bahane bulup yazimmi yoksa beklimmi
Cevap sahibi+1 yılbahane bul yaz
Cevap sahibi+1 yılson bi şans ver
Soran+1 yılNe yazim sence
Cevap sahibi+1 yılduygusal biseyler yaz belki etkilenir sana döner
Soran+1 yılNe gibi
Cevap sahibi+1 yılgururunu okşayıcı şımartıcı kelimeler
Soran+1 yılO yazmazmi diyorsun yani kendiliğinden
Cevap sahibi+1 yılevimin direği ilk aşkım canım kocacım gibi 😂 yalanda olsa yaz iste
Cevap sahibi+1 yılo gurur ederse yazmayabilir
Cevap sahibi+1 yılbi taraf alttan almalı
Soran+1 yılAma suçlu işte ben öyle yazarsam adam dicek karinim hem boğazini sıktım hemde gene bana geliyor oda var şimdi
Cevap sahibi+1 yılişin zor
Cevap sahibi+1 yılen iyisi yüz verme boşan nafakaya bağla
Soran+1 yılSende bi öyle diyon bi böyle
Soran+1 yılAnnem şimdiden ben senle yapamam ozaman gidersin ev kiralarsin dedi
Soran+1 yılÇocuğunda bakamam dedi
Cevap sahibi+1 yılben değil sensin karar veremeyen iyi ki kocan değilim 😂
Soran+1 yılYa ben evime gitmek istiyorum zaten ama oda hatalı şimdi bi bahane bulmak lazim
+1 yılAbartmışım ama boğaz sıkma filan çok yanlış ilk kez mi
032 Yorumla
Soran+1 yılGeçen senede sıkmıştı bu 2 oldu
- +1 yıl
Seni aldatsa senin yanında ni aldatarak rahat ol
Soran+1 yılAnlamadim ne demek istediğini anlatirmisin tekrar
- +1 yıl
Çok kiskanmana gerek yok
Aldatsa senin yanında yapacak değil ya
Soran+1 yılOda doğru ama işte elimde değil benim ya
- +1 yıl
Sık dişini böyle durumlarda
Soran+1 yılŞimdi nolcak beni ne ariyor ne soruyor bi özür bile yok
- +1 yıl
Biraz sure ver ama uzatmada
Soran+1 yılBilemiyorum artık peki 2. Gün whatsappde neden hemen fotoyu kaldirir seven adam öylemi yapar ya
- +1 yıl
Yapmaz nasıl tanistin ne kadardır evlisjn
Soran+1 yıl2 şendir evliyim ofiste taniştik
Soran+1 yılAynen öyle demekki sevmiyor beni ama normal günlerde temizliğe bana çok yardım eder çocukta ilgilenir ne bilim
- +1 yıl
Sıkma o zaman onu sürekli aldatıyor iması yorar
Soran+1 yılOda öyle diyor … hastasın diyoe evliliğimiz zedelenir yapma seni çok seviyorum ben diyoe
- +1 yıl
Yapma bencede
Çocuk var mı - +1 yıl
Doktora git kıskançlık icin
Soran+1 yılVar 1,5 yaşinda
- +1 yıl
Güzel onunla ilgilen daha cok
Soran+1 yılYa tamamda şimdi şöyle 2. Gün hemen fotomuzu sildi ben eşyalarımı toparlarken gitme demedi hatta yardık edimmi diye sordu
- +1 yıl
Kizdirmissin biktirmissin
Özür dile
Soran+1 yılOxaman yaptiği yanına kalacak.. bizim kavgalar hep şiddetli oluyor annemde 2 senedir adam edemedin hep aynisi diyor. Kavga ettiğinizde adam sahip bile cikmiyor diyor bir halt olmaz ondan diyor
- +1 yıl
Anne ne bakma
- +1 yıl
Sıkma adamı
Soran+1 yılNasil aram olcak onla şimdi keşke evi hiç terk etmeseydim
- +1 yıl
Bak erkeğe yemeğini ver
Eve geldiğinde ilk yarım saat bir söyleme.
Yemeğini çayını ver hal hatır sor dinle
Bir de cinsel olarak gerekmedikçe reddetme.
- +1 yıl
Erkek niye aldatsin
Soran+1 yılAma sanki gözü dişarda givi ve dişardkaileri savunur bana
- +1 yıl
Bak sana pratik örnek vereyim.
Erkek istediği kadar cinsel ilişkiye giremez
Sperm çıkınca hem rahatlama olur
Hemde ikinci olur 3 cu olmaz çünkü sperm kalmaz icerde - +1 yıl
Sen onu cinsel boş bırakma istemeden aldatmaz
- +1 yıl
Elestirme öv yeri geldiginde
- +1 yıl
@Semaa06 kadınların ortak hatadi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir iyilik yap ve adamı kendinde kurtar.
016 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle diyorsun bende ona çok sabrediyorum mesela madde kullaniyordu artık kullanmiyor benim için birakti ama kavga etttiğimizde ayri olduğumuzda ilk ona koştu ve 1,5 aydir sorumsuz davrandi işi kaybetti parasizliğa hep sabrettim idare ettim kayanan kar yardım etti ama benimde o yanım var işte ne yapa bilirim
Cevap sahibi+1 yılMutluluklar size
Soran+1 yılBukadarmi yorum yokmu
Cevap sahibi+1 yılşu an yorum yapacak durumda değilim kusura bakma ya ilk yazdığım şeyi de kafana takma madde kullandığını bilmiyordum bu tarz kişiler tehlikeli oluyor
Soran+1 yılÖnemli değil.. evet atnen ne ariyo ne soruyor.. ve misal normalde iyiyken ev işlerinde çok yardım eder bana
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasıniz ikiniz
Soran+1 yılBen 28 o 32
Cevap sahibi+1 yılMadde kullandığını önceden bilmiyor muydun
Soran+1 yılYok bilmiyordum öğrendiğim gün boşicaktim sorma ağladi birakicam dedi benleyken kullanmiyor sma misal tartişalim böyle şeyler oldun hemen ona koşar
Cevap sahibi+1 yılAcilen boşanman lazım senin acilen hemde
Soran+1 yılEvet de çok sliştim ona evimi özledim normalde iyiz herşeyi yapar benim için evin temizliği çocukla çok ilgilenir bilmiyorum ama 2. Gün hemen whatssapp profil foto sildi
Soran+1 yılUmrunda değilim demekki öyle değilmi
Cevap sahibi+1 yılşu an ayrı mısınız
Soran+1 yılEvet ben annemlerdeyim aramizda 3 saat var
Cevap sahibi+1 yılNerde yaşıyorsun sen
Soran+1 yılİstanbul’da
+1 yılBoşan gitsin
013 Yorumla
Soran+1 yıl1,5 yaşinda çocuk var birde
- +1 yıl
Durumlar karışık desene
Soran+1 yılSorma ya.. annemlerde kalmak istemiyorum evimi özledim eşimde hemen 2. Gün whatssappde fotorağfimizi sildi
- +1 yıl
Eşinde ayrı bi şuursuz aşko
- +1 yıl
Ne yapmayı düşünüyorsun peki
Soran+1 yılEvet dime aşkom hemen fotomu silinir ya
Soran+1 yılBen işte ayni gece engelledim ertesi gün eşimde foto
Sildi
Soran+1 yılHiç bilmiyorum kafam karişik evimi özledim ama annemlerde olacak gibi değil hiç rahat değilim
- +1 yıl
Annengildemisin hala
Soran+1 yılEvet 2 gün oldu durmak istemiyorum daha
- +1 yıl
Özele gelsene ordan konuşalım istersen tabi
Soran+1 yılİstek attım yaz bana
- +1 yıl
Ok
Boşan
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!