Dün eşimle kavga ettik çok kırıldım boşanmayı düşünüyorum

eşime evlenirken aşık değidiim ama eşim bana aşıktı başkasını seviyordum ama ama olmadı o yüzden bu adamla evlendim bazı özel sebepler var lütfen bu konuda yarğılamayın bunları sorumu sormak için anlattım neyse dün eşimle tartıştık birden bire bana benimle evlenmeseydin kiminle evlenecektin o çocukla mı dedi bende ama o beni seviyordu aşrıca senin istediğin sadece (afedersiniz) benimle birlikte olmak o da bunu duyunca çıldırdı seni sevmiyorsam niye evleneyim sen kimsinki bunu söylüyorsun ve eskiden fakir olduğumu yüzüme vurdu sakın parayla evlendim diye birşey demeyin öyle bir şey yok ve bende bunu duyunca tamam ben kimim öylemi yazıklar olsun falan dedim ağlayacak gibi oldum ve odadan çıktım hemen peşimden geldi yanlış anlama birden ağzımdan sinirli olduğum için çıktı dünden beri defalarca özür diledi ama ben boşanmayı düşünüyorum sizce haklı mıyım
Güncellemeler
+1 yıl
peki birşey sorucam ben affedersem ya da hiç birşey olmamış gibi davranırsam aynı şeyi tekrarlamayacak mı ya da araya çocuk girince nasıl olsa çocuk var deyip ağzına geleni söylemeyecek mi
Güncellemeler
+1 yıl
eşimle iki gün önce barıştık iyiki boşanma kararımı ona söylememişim çünkü insan sinirli olunca ne yapması gerektiğini ben kestiremiyor bu arada bazılarınıza teşekkür ederim kararımda çok yardımcı oldunuz:))
Dün eşimle kavga ettik çok kırıldım boşanmayı düşünüyorum