Arkadaşlar eşim benden ve tartışmalardan sıkıldığını söyleyerek ayrılmak istedi, boşanma sürecine giriyoruz. nasıl üzülmez?

evet bitti herşey.. her kadında olan bir durum vardı bende aslında; kıskanç ve dırdırcı olduğumu söyledi nişan döneminde de benzer tartışmalar yaşıyorduk ama ayrılamadık.. son zamanlarda birbirimize çok kırıcı davrandık karşılıklı olarak oldu bu, benden soğuduğunda söylediğinde defalarca özür diledim.. artık kararlıydı şu an bırakın konuşmayı yüzümü bile görmek istemiyor. Üstelik sadece beni sevdiğini söylemişti.. ilk kez bir kızla evlenmek istedim demişti. Tüm çevresi bile onun bana olan sevgisine şaşırıyordu. Hamileydim bebeğimizi kaybettik bu zaten beni yeterince sarsmıştı. Bir de sevmediğini söyleyip ayrılmak istemesi özür dilememe rağmen beni bitirdi. Arkadaşlar aldatmadım onu sadece tartışma sırasında her çift arasında olan kırıcı konuşmalar geçti.. 2 yıldır birlikteydik iyi kötü güzel anlarımız oldu.. nasıl hemen sevgisi biter aylar boyu toparlamaya çalıştığım halde hep gözüne batarım.. hiç mi üzülmez günün birinde?
Arkadaşlar eşim benden ve tartışmalardan sıkıldığını söyleyerek ayrılmak istedi, boşanma sürecine giriyoruz. nasıl üzülmez?