Arkadaşlar eşim bana bağridi bu aralar hep patliyor boşanmayi düşünüyorum?

Misal sabah işte evden calişiyor iki iş birden yapiyor bilgisayardan farkli proje. Birtane proje de Sinaf var onu bir kez geçemedi 2. Kez yapiyor ve şöyle oldu. İşte yumurtasina tuz dökecekti ve tuz kapatmamişim çok geldi. Bana niye kapatmadin ama ya dedi az söylendi neyse ondan sonra din gecede yardım etti bana işden sorma temizliğe sorma cocuk yanında fürsün ilgilen dedim orada da işte ben daha bireyi yapmak istemiyorum diye söylendi az seksi.. neyse şimdi de sinav yapamadi diye bana gerginliği cikartti az söylendi bende yüzümü astim.. sonra diğer iş arkdaşalriyla konuluyorlar öğrenmiş doğru yapmak için yanıma da gelmedi gönlümü almak için tek küstünmü dedi yüzüme asık ama gitti öylece.. sonra baktim adamin biriyle sorulari geçerken gülüyor.. benim yüzüm burada asık o orada gülüyor.. gittim söylendim ben burada morelimi boz sen gül sohbet et dedim. Sohbet etmiyorum dedi patladi bağirdi bana cik burdan kafam karişiyor Ztn herkes bir yerden konuşuyor falan dedi… sizce ben abartiyormuyum?
Arkadaşlar eşim bana bağridi bu aralar hep patliyor boşanmayi düşünüyorum?