Eşimle çok büyük kavga ettik ben mi haksızım?

Eşimle dün kavga ettik sebebi budolabi fişini çekip mikrodalga fişini taktığım için Bi iki kere uyarmıştı bozulur diye normal de uclu priz kullanıyordum bulamadım eşim de gece ise gidecek yemek ısıticakyim aceleye geldi neyse bağırdı üstüme yürüdü bende tamam falan diye geçiştiriyorum sonra yemek yemicem ben dedi isittigim yemek için bende zıkkımın kökünü ye madem dedim tam içeri gidiyodum boğazımı tuttu kes sesini diye bende onun boğazınu tuttum ama tırnaklarım çok uzun olduğu için boydan boya iki yerden çizildi ve çok şiddetli kavga ettik dünden beri de hiç bir şekilde benimle konuşmuyor akşam yemeği hazırladım yemedi tek kelime etmedi sadece ne sesini ne yüzünü görmek istemiyorum dedi bir de önceden kolu kırılmıştı eşimin 60 gün alcida kaldı yanlış kaynadigi için iş yerinden ve uyarı aldı Bi daha alırsan işten çıkarırız diye dün benim bileğimi büktü ben onun elini büktüm mu hiç hatırlamıyorum dün iş yerinde kolu şişmiş yeniden kırdın diyor şu an Bi şey yok ama ufacık şeyi çok uzattı ve iki yaşında kızım var hepsi onun gözünün önünde oldu
Eşimle çok büyük kavga ettik ben mi haksızım?