Kadın bana kaz kez sen ne iş yapiyprsun çocuğa bakmaktan haric dedi. Herleyi kocan yapiypr kadın dediğin de elini taşın altına koyar diye konuştu. Yani kocam yapiyprsa ona ne mesela. Anlamadim sürekli dillendiriyor bu 5 oldu. İşte bisikletim acikti eşim işden geldi kapatti üstünü kadına dedimki bak dememe gerek yok yapiypr kendisi, kadında bana dediki sende önceden kapatsaydin dedi. Yani Sanane eşim yapiyorsa ya da ben önceden kapatmadiysam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
7 ayen baştan çok yüz verdiğinde ya da gereksiz samimi olduğunda hadlerini aşıyorlar maalesef...
tabikide ne haddi değil bu şekilde konuşmak, bence biraz mesafe koymalısın.
kendi değerini bilmezsen böyle hadsizler hep değersiz görür seni.
birde ürk sanırım değilmi ev sahibin029 Yorumla
Soran7 ayYani kadınla samimi değilim normal kapıda karşilaşinca iki laf ederiz bukadar
Soran7 ayAnlamitorum o sınırı çizdiğimi düşünüyorum ama genede bukadar burnunu sokup üstelik kocam hakkında konuşmasi bilemedim ya da benim neler yapip yapmadiğimi dert ermesi
- 7 ay
demekki cahil bi kadın, öyle patavatsızlar var işte maalesef
- 7 ay
farklı şeylermi düşünüyorsun peki?
Soran7 ayFarkli şeyler düşünmüyorum sadece buladar burnunu sokup yorum yapmasi beni sinirlendirdi. Ayrıca koltuk meselesi vardi yeni koltuk almiştim beğenmedim fene yeni aldim kapının önüne kpydular yeni koltuğu. Ben evde değildim eşim kapının önünde nasil taşirim diye bakmiş neyse kadın da gelip yardım teklif etmiş taşima arabasi var istermişim diye eşimde bilmem demiş tam o esnada kocasi geldi ve adamla eve taşidilar. Neyse kadın da bana bugün dedi ki benim yardımımı severek kabul etti dedi.
- 7 ay
böyle bir cümleyi kurması çok ilginç gerçekten.
belliki farklı düşünceleri var, çok afedersin yanlış bişey söylemek istemem ama kendisini kocana karşı pazarlamaya çalışıyor gibi bişey çıktı bu söylediklerinden.
Soran7 ayBilemedim ki. Yani şöyle bir kez bahçede eşim kizimizi salliyprdu ve kadın arabaya bagaja girdi ve domaldi
- 7 ay
aslında her söylediğin benim düşünceme çıkıyor.
bence endişelerinde haklısın, ki zaten sana o cümleleri kuracak kadar ukala bir kadının bu hareketleri hiç şaşırtıcı olmaz...
yaşları kaç bu arda
Soran7 ayKadın 44 yaşinda
Soran7 ayYani eşimden şüphelenmem lazimmi benim yanımda konuşmaz bile ama acaba ben yokken bakiyormu. Çünkü geçen eşim sigara içerken kadın orada başka teyze ile konuşurken o tarafa bakmişti
- 7 ay
yani böyle bişey hakkında yorum yapıp zihninizi bulandırmak istemem kesinlikle.
ve eşinizide en iyi siz tanırsınız.
yinede bişey söylemem gerekirse eşinizi o kadından uzak durması gerektiğine dair uyarın.
çünkü erkek sonuçta, seni sevmediğinden değil ama bi anlık libido hassasiyeti ile yenik düşebilir kadına karşı.
Soran7 ayKadın bildiğin cökmüş yıpranmiş tam bir alman
- 7 ay
almanlarında cinsel anlamda hiçbir albenisi yok maalesef 😅
yani eşin libidosu yüksek birisi değilse endişelenmene gerek yok ozaman.
ilk başta kadın türkmü diye bunun için sormuştum
Soran7 ayYok alman Türk olsa ztn hemen gelinirdim
- 7 ay
eşin nasıl bu konularda, düşkünmüdür uçkuruna
- 7 ay
kusura bakma bu arada konu konuyu açıyor diye yardımcı olmak adına soruyorum herşeyi cevap vermek zorunda değilsin tabi
Soran7 ayYok düşkün değil. Eşim misal bahçedeyiz kadın eşime bir şey anlatiyor kocam bana seslenir hayatım duydunmu dediğini sanada anlattimi der
- 7 ay
Vay be, helal olsun valla adama.
Demekki sana değer veriyor, kalbini ferah tutmalısın bence bu durumda - 7 ay
bu arada hangi bölgede yaşıyorsunuz?
Soran7 ayİşte aklıma şey geliyor acaba ben yokken nasil. Misal geçen kapının önünde sigara içiyordu eşim kadında bir teyze ile sohbet ediyordu eşimde o tarafa baktiğini gördüm
- 7 ay
yani dirak itamda bulunamayız, refleks olarakta bakmış olabilir.
Soran7 ayEvet ola bilir kadın yani bakılacak tip değil
- 7 ay
özelden yazmaya davet etsem gelirmisin?
daha açık değerlendirelim konuyu, çünkü aklını karıştıran şüphelerin var gibi - 7 ay
çünkü insan bazen heyecan aradığında tip gözetmeksizin kendini kaybedebilir.
dönemsel bir değişiklik arzusu içine girebilir..
özellikle bizerkekler kadının tipinden daha çok istekli olmasına yükseliriz.
kafanı karıştırmak istemem ama belliki kadın şeytan, bir şekilde dikkat etmek gerekiyor diye düşündüm şu an.
Soran7 ayEvet banada öyle geldi ya çok huzursuz oldum bu durumdan
- 7 ay
herşeyden önce için rahat olsun huzursuz olup kendini üzmemeye çalış ama önlem hafifede alma tabi bu durumu...
daha önce eşinle alakalı böyle bir izlenim ya da şüphe duymuşmuydun, farklı zamanda farklı kişilerle falan
Soran7 ayHayir asla duymadim. İlk les böyle takıntı yapan birini görüyorum. Ya benim kocam kadın kocan çok yapiypr diye söyleniyor
- 7 ay
Özür dilerim ya son cümleyi anlayamadım, nasıl yani?
- 7 ay
Özelden yazabilirmisin ya
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayKesinlikle ona ne , ama burada kadınsı olarak farklı düşünceler var. Onun bir aradığı bir cevap var. Benim eşimin bunları yapması için ne olması gerekiyor sorusunun cevabı
06 Yorumla
Soran7 ayYani kendi eşininde mi yapmasini istiyor
- 7 ay
Tabikide bu tabiki 1. İstek ve bu oluşurken sana olan yaklaşımı, esasen merak ettiği durumlar var. Bu evde neler dönüyor? Nasıl bir adam bu denli kadının işlerinde destek verebiliyor? Ona bunu yaptıran nedir? Bu kadın kocasına ne yapıyorda adam bu denli gayret içinde? Sana bakıyor ve bu kadın normal evinde , sıradışı bir durumu olmayan doğal olarak çocuğuyla ilgilenen bir kadın. Yok diyor , her şey bu kadar olağan durumdayken bu erkeğin bunları yapması garip , kesin farklı bir şeyler var ama ben göremiyorum diye düşünüyor ve o göremediğini düşündüğü şeyin peşine düşmüş durumda. .
Soran7 ayİnan anlamadim. Çok karişiype sürekli sen ne iş yapiyprsun çocuk bakmaktan haric diyor ya.
- 7 ay
O kadın, merak ediyor. Senin evde neler dönüyor? Diye. Sana bakıyor normal hayatında olan ve çocuk bakan bir kadınsın. Kocanın sana ev işlerinde destek olmasını ve genel olarakda sana karşı duyarlı olmasına ablam vermeye çalışıyor. Daha net ifadeyle , bu adamın bu kadına böyle hizmet etmesini sağlayan nedir? Bu kadının benden ve diğer kadınlardan ne farkı var ki bunun koca bu kadına hizmet ediyor ama bizim koca hizmet etmiyor. Yani bu kadın kocasına bizim kocamıza verdiğimizde daha farklı ne veriyor ki adam buna böyle hizmette bulunuyor diye merak ediyor. Diye düşünüyorum
Soran7 ayVe kiskaniyor diyorsun
- 7 ay
Demek istemiyorum 😊😊. Yaş dilimleriniz yakın mı komuşunuzla?
Yapay Zeka Cevapladı
Komşunun söylediklerine çok da kulak asmaman gerektiğini düşünüyorum. Her ilişkinin dinamiği farklıdır ve önemli olan sizin mutluluğunuz, huzurunuzdur. Eğer eşinle böyle bir iş bölümünden memnunsanız, dışarıdan gelen yorumlara göre bu dengeyi bozmanız anlamsız olur. Tabii ki kadının söyledikleri seni gerebilir, ama eşinle aranızdaki uyum sizin ilişkinizi daha da özel yapıyor ve bu, dışardan birinin eleştirmesiyle önemini kaybetmez. 😊
Kendi doğrularınızı ve sevginizi korumaya odaklan. Gereksiz yere insanların ne dediğine takılarak huzurunu bozma. Özetle; "onane"! 😄 Rahat ol, siz birbirinizi mutlu ettikçe problem yok. ❤️✨00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Belli ki komşun biraz fazla meraklı ve burnunu başkalarının işine sokmayı seviyor 😅 Ama sen aldırış etme, gerçekten önemli olan senin ve eşinin kurduğu düzen ve mutluluk. Eşin sana destek olmayı seviyor ve sizin aranızdaki denge başkalarını hiç ilgilendirmez. İnsanların kendi dünya görüşüyle yorum yapması sık rastlanan bir durum, ama sen bu tür müdahalelere karşı bir sınır çizebilirsin. Ayrıca, komşunun davranışları biraz tuhaf görünüyor, belki kıskançlık da olabilir, belki sadece konuşacak bir şeyler arıyor. Kendi hayatınızı mutlu ve huzurlu bir şekilde sürdürebiliyorsanız, bu tarz yorumlardan etkilenmek yerine, kulağını tıkamayı öğrenebilirsin 😊 Eşinle arandaki bu güçlü ilişkiyi koru, bırak başkaları konuşadursun! 💖
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tarz durumlar gerçekten çok can sıkıcı olabilir, seni anlıyorum. Ev sahibinin bu kadar müdahil olması hoş bir durum değil. Sonuçta, eşinizle aranızdaki iş paylaşımı sizin bireysel kararınız ve kimsenin buna karışma hakkı yok. Kendisiyle nazik bir şekilde konuşup, bu tür yorumların seni rahatsız ettiğini ve özel hayatınıza saygı göstermesini rica edebilirsin. İnsanlar bazen alışkanlıkları ya da kendi yaşam tarzları üzerinden gereksiz eleştiriler yapabiliyor. Bu durumda sakin kalıp, sınırlarını çizmek en sağlıklısı olacaktır. 💕🧘♀️
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
9Cevap
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
7 ayDirekt sana ne eşimle aramdaki görevler seni ne ilgilendiriyor ki diyebilirsin. Sen nazik oldukta o kendisinde bunları sorma hakkı buluyor olabilir
05 Yorumla
Soran7 ayEvet ev sahibi diye nazik davrandim öyle diyemedim gene olursa derim artık. Ama beni şey çok rahatşsz etti. Yeni koltuk almiştiö kapının önündeydi eşim taşimak için çıktı kapının önüne ve kadın yardık teklif etmiş
Soran7 ayİşte taşima arabasi lazimmi diye sormuş eşimde bilmem demiş
Soran7 ayKadın da bana bugün eşine yardım teklifimi severek kabul etti demiş
Soran7 ayDedi bana
Soran7 ayAma tam o esnada kocasi geldi ve yardım etti eşime eşim anlatti çünkü
Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Takma kafana eşim becerikli de ben yaparım dedi de
01 Yorumla
Soran7 ayYani eşim becerikli ztn ve yapmak istiyor bana yardım etmek istiyor na yapa bilirim eşim böyle birisi
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Varlığın ona batıyor demek ki
01 Yorumla
Soran7 ayYa çok taktım bu konuya eşime de sulaniyor sanki
Gizli Üye(18-24)7 ayO ne oluyor @mk kocanda gözü olabilir dikkat et @kaşar @mk dikkat et canım sen
026 Yorumla
Soran7 ayGaliba öyle ya çünkü yaz ayında eşim çocuğu salliyprdu ve kadın araba bagajindan brişey aliyprmuş gibi içine girip domaldi
Cevap sahibi7 ayUzak tut canım sen hatta taşın @mk @kaşarını bi döv sen
Soran7 ayKadın 44 yaşinda alman üstümüzde oturuyor ev sahibimiz
Cevap sahibi7 ayTaşın sonu kötü olur
Soran7 ayBu ne demek
Soran7 ayBilemedim ki güzelim gencim. Kocama taktı sanirim sılaniyor. Çünkü koltuk aldim yeni kapının önündeydi evde yoktum eşim kapıyı açtı ve kadın gelmiş yarım teklif etmiş taşima arabasi teklif etmiş ve sonradan bana dediki eşin benim yardımımı severek kabul etti
Soran7 ayYani ama eşim analtmişti bana kadının kocasi yardım etmiş eşime tam o esnada kocasi gelmiş
Cevap sahibi7 ayAbla sen ne diyorsun bak kibarsın falan sa safsın
Soran7 ayEvet 2 hafta önce olan oalyi bana bugün öyle dedi kadın. Yardım teklifimi severek kabul etti dedi
Soran7 ayYani kocam yüz mü verdi anlamadim
Cevap sahibi7 ayEvet aşkım evetttttt
Cevap sahibi7 ayTaşın
Soran7 ayNasil ya kadın alman 44 yaşinda hep benimle kadın brişey diyince bile bana yöneliyor eşim hayatım duydunmu dediğini diye
Cevap sahibi7 ayGörürsün
Soran7 ayNeyi
Cevap sahibi7 ayAnlatsam da anlamıyorsun olacakları gör
Soran7 ayYa kadın ama sürekli kocamın bana çok şey yapmasında şikayet ediyor çok şimarityor seni dedi resmen. Evde ne yapiyprsun sen dik dedi kaç oldu bu
Cevap sahibi7 ayAşkım bebeğim yemin ederim çok iyi niyetlisin bak yemin ederim çok çok ama bak kör olma kadın kocandan etkilenmiş belliki aranızı bozmaya çalışıyor laf söyleyerek sana bak kocan seve seve. Yardım etti diyerek okey
Soran7 ayEvet doğru kocan severek yardım teklifimi kabul etti dedi. Doğru. Sence kocamın suçu var mı
Cevap sahibi7 ayEğer sana söylediyse sorun yoktur
Soran7 ayEvet söyledi bana 2 hafta önce. İşte kadında gördü dedi geldi yanıma yardım edimmi diye sordu dedi
Soran7 ayAma şey eşimin sonraisnda kabul ettinmi diye evet Hayir ne dedin hatirlamitorum. Sanki bana yok gerek yok dedi diye hatirlitorum ama emin değilim
Cevap sahibi7 ayTamam o zaman eşinde sorun yok kadın sulanıyor
Soran7 ayEbet eşimle konuşmak için can atiyor. Bir kez de çöp atma yeri var evden 6 dkk uzaklıkta kartonlari atiyorsun eşim arabayi doldurdu gidicek. Bir baktim kadın bagajina 3 karton koymuş oda gidicek ayni yereben şok oldum
Soran7 aySanirim kadın bizim ilişkimizi gördükçe deliriyor
Soran7 ayEşim tabi gitmedi bende dedi Bencede bekle karıya bak senle ayni anda gitmek istiyor dedim. Eşim bekledi oyalandi tabi değişik bir şey ya
7 ayKomşun hayat müşterek savunucusu mu acaba
01 Yorumla
Soran7 ayAnlamadim gitti. Yani eşimin bana yaptıklarından söyleniyor anlam veremedim
Gizli Üye(36-45)7 ayKadının maksadı başka olmasın?
016 Yorumla
Soran7 ayNe gibi
Soran7 ayÇok takik ya kadın kaç kez sen ne iş görüyorsun falan diye söyleniyor
Cevap sahibi7 ayAslında bir tahminim var. Alımlı biri mi?
Soran7 ayHiç değil çökmüş her işi kendisi yapiyor
Soran7 ayKocasinin ilgisi de tok
Soran7 ayHatta kocasi geçen ben pembe tayt giyimdim bana çok yakişmiş dedi haha
Cevap sahibi7 ayHoşuna gitti mi peki kocasının seni beğenmesi?
Soran7 ayValla kimse umrumda değil mutluyum eşimle ilgiliyim
Cevap sahibi7 ayKaç yıllık evlisin? Çocuk var mı?
Soran7 ay4 yıl bietane 3 yaşinda çocuk var
Cevap sahibi7 ayMaşallah. orada ne iş yapıyorsun peki? Ev hanımı mısın?
Soran7 ayAnaokul öğretmeniyim. şu an calişmiyprum inşallah haftaya başlicam
Cevap sahibi7 ayBende öğretmenim 🙂 orada doğdun büyüdün sanırım?
Soran7 ayEvet
Cevap sahibi7 ayAnladım. Vaktin var mı konuşmak için? Bazı önemli sorular sormak istiyorum. Belki senin yorumun fayda sağlar.
Cevap sahibi7 ay?
7 ayOna neymiş bundan, gitsin Helmut’una anlatsın bunu
019 Yorumla
Soran7 ayAnlamadim gitti. Ama sürekli bana laf yapiypr sen ne yapiyprsun ki kocam Herleyi yapiypr gibisindem
- 7 ay
Ben de kadınlık yapıyorum deseydin
Soran7 ayAynen öyle dedim biliyormuşum
Soran7 ayBen ne yapiyprum biliyormuşum çocuğuma annelik kocamada kadınlık dedim
Soran7 ayAyrıca seninde bu evde herşeyi yapmani ben göremiyorum artık dedim. Ve dedimki bir kadın çok şeyi yapar erkek işlerime kadar yaparsa o erkek onu kadın olarak görmez daha dedim s.. k objesi oalrak da görmez dedim
- 7 ay
Aynen öyle! Ben onu böyle mutlu ediyorum de, o da işleri yapıyor bizim iş bölümümüz bu.. daha da derdi de neyse şimdi burada demim
Soran7 ayİşte eşim yapmak istiyor ve yapiypr dedim o mutlu ben mutlu dedim
Soran7 ayYani kadın hala laf sokmaya calişiyor
- 7 ay
Aynen öyle, erkekler erkek işlerini yapacak ki, yatakta da kendilerini erkek hissetsinler. Kadınlar da aynı şekilde! Erkeğim işleri yaptı düşüncesiyle, erkeğini mutlu etsin
Soran7 ayAynen öyle. Ayrıca kadın kocama sulanmaya calişiyor. Avcaba diyorum ben yokken eşim yüz vermiş bakmiş ola bilirim
Soran7 ayKadın ondan yüz aliypr olabilrimi
Soran7 ayAma eşim hep benle ben varken de kadınla pek konuşmak istemiyor genel olarak öyle birisi
- 7 ay
Kaç yaşında bu kadın? Öyle şüpheye düşme, evinde mutluysa neden riske girsin
- 7 ay
Bana yazmak istersen konuşuruz özelden de
Soran7 ay44 yaşinda tipi yok ama ztn
Soran7 ayYani kadın eşime sulanmaya calişiyor yazık eşim kizimizi salliyprdu kadın araba bagajından brişey aliyormuş gibi yapip domalmişti
- 7 ay
Sen varken bakmaz ona zaten
Soran7 ayYani ben yokken baka bilir diyorsun
- 7 ay
Sen kocanı yatakta mutlu ediyor musun?
Aile & Toplum konusunda 744 cevap paylaştı. Kıskanıyo
036 Yorumla
Soran7 ayYa ama kaç kez oldu bir bilsen hep söyleniyor kocamın herşeyi taptiğimi ben ne yapiyormuşum
Soran7 aySence ben yoktum koltuk taşıma da yarım teklif etti eşimde bilmem demiş birde bana diyor ki severek benim yardımımı kabul etti
Soran7 ayTakmam lazimmi buna eşim direkt yok da diye bilirdi dime
Soran7 ayBu olay 2 hafta önce oldu aka
Soran7 ayKoltuk meselesi
Soran7 ayAyrıca eşim bana yaptirmaz birşeyler hem dururken sen mi yapicaksin der
Soran7 ayKabul da etmemiş eşim sadece bilmem ki demiş
Soran7 ayE dedim beraberim taşixaktiniz eşimde dediki aşkim o taşima arabasi getirseydi tek başina hal ederdim ztn tam o esnada kocasi geldi beraber taşidik dedi
Soran7 ayEşim bana 2 hafta önce anlatmişti ztn kadının yardık teklif ettiğimi
Soran7 ayBilmem demesine
Soran7 ayOda doğru ama direkt Hayir da diye bilirdi. Kadın bana benim yardık teklifimi severek kabul etti demesine ayar oldum ben
Soran7 ayEvet çok göz yapiyor. Okadar göz yapiyor ki eşim bana jeep şeklimde araba Aldi okadsr göz değdi ki kavga ettik eşim sinirden satti
Soran7 ayHep saçma sapan nazardan oluyor. Ya birde bana severek yardık teklifimi kabul etti demesi fena ayar etti beni
Soran7 ayKaç kez bana söyleniyor kaynana gibi sen ne yapiyprsun ki siizin gidişini görmedim daha siz başkasinin diyor bana
Soran7 ayMesela eşim işden geldi ve baliği o yapti ona da şaşiriyor niye diyor sen yapaiyprmusun yemeği
Soran7 ayYa onane analmiyorum
Soran7 ayBizim üstümüzde oturuyor ev sahibimiz
Soran7 ayEvet kadında kem göz var
Soran7 ayKadın sanirim fena takık bana
Soran7 ayDime eşime de takti sanirim
Soran7 ayVe kocama sulanmaya calişiyor
Soran7 ayYazın bahçede eşim kizimizi salliyprdu kadın arabanın bagajindna bir şey alir gibi yapti ve domaldi resmen onu görmüştüm
Soran7 ayYok hiç umursamiyor kadını
Soran7 ayTek gecen kapının önünde sigara içiyordu kadın başka teyze ile sohbet ediyordu ve eşim kafasini oraya dönderdi bakiyorsu ama kadın bakilxak bi kadın değil
Sıkıntı kardeşim ya
01 Yorumla
Soran7 ayAy evet ama varya kaç oldu kaynanamdan beter inan ki
Aile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı. Selam. Üzüyor mü seni
08 Yorumla
Soran7 ayYok üzmüyor nazardan korkuyorum
Soran7 ayEşimi
Soran7 ayOda korkuyor nazardan kaç kez nazar değdi çünkü
Soran7 aySor
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 aykıskanç
019 Yorumla
Soran7 ayAy anlamadim derdi ne sürekli söyleniyor bu ilk değil ki
- 7 ay
alman mı
Soran7 ayEvet
- 7 ay
yaşıt mısınız peki
Soran7 ayHayir ben 29 yaşindayim kadın 44
- 7 ay
kadınıda değişik hereketler var mı peki
Soran7 ayEvet yaz ayında elim kızımızı salliyprdu ve kadın arabasi az büyük bagaja girdi ve domaldi değişik hareketler
- 7 ay
eşi var mı
Soran7 ayEvet var. Ama pek ilgilendiğini görmedim
Soran7 ayVe kadın erkek işlerini bile yapiypr
- 7 ay
aranıyordur kadın
Soran7 ayEvet kaç kez kocamla konuşma cabasina girdi ztn eşim hiç yüz vermiyor sadece mesela sigara içerken kadın oralarda durduğunda iki haşini dönderip o tarafa baktiğini gördüm eşimin
- 7 ay
ayartmasın adamı
Soran7 ayYok ya eşim konuşmaz bile kadınla pek. Kadın konuştuğuma bana seslenir hayatım sanada anlatdımı duydınmu gibisindem
- 7 ay
bakıyor demedin mi
Soran7 ayYani sigara içiyordu kapının önünde kadın kapıda biriyle konuşuyordu o tarafa döndürdü kafasini kısa 1 kez bakti Okadar
Soran7 ayAma öyle kesmedi hiç kadını
- 7 ay
bende eğilirken baktı anladım
Soran7 ayYok canım öyle şeyleri yok eşimin hatta kadın konuşmak istiyor adamla eşim bazen cvp bile vermiyor
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sizi kıskanıyor
04 Yorumla
Soran7 ayAy bu kaç oldu kaç kez söyleniyor küçük kizi var o bile diyor Neco hal eder. Yani bana kaç kez sen ne iş görüyorsun ki diyor
Soran7 ayNe için
Gizli Üye(30-35)7 ayKıskanmış
08 Yorumla
Soran7 ayBak 2 hafta önce yeni koltuğum geldi kapının önündeydi ben evde yoktum eşim nasil taşirim diye çıkmış kapıya: neyse kadın gelip tardık teklif etmiş. İşte taşima arabasi var istersen diye eşimde bilmem demiş. Kadın da bana eşim yardım teklifimi severek kabul etti dedi. O esnada kocasi gelmiş eşime o yardım etmiş
Cevap sahibi7 ayAch ja
Soran7 ayNey ahja
Cevap sahibi7 aySen de yardım et biraz kocana
Soran7 ayYapacaklarımı yaşiyorum ztn eşim öyle bir insan yapiypr
Cevap sahibi7 ayE ne diye takıldın
Soran7 ayKadının takılmasina ve bana kullandiği cümleye
Cevap sahibi7 ayÖzele gel
Aile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı. Kızmadın mı
08 Yorumla
Soran7 ayKadınamı
Soran7 ayYok neden kızayım ki
Soran7 ayYok neden kizimki eşime
Soran7 aySor
7 ayYani
022 Yorumla
Soran7 ayNey yani
- 7 ay
Kadın niye karışıyor
Soran7 ayAnlamadim gitti kaç oldu bu. Herleyi kocam yapiyormuş ben ne yapiyormuşum ki
- 7 ay
Aynı evde mi yaşıyorsun o kadınla nerden görüyor
Soran7 ayÜsttümüzde oturuyor ev sahibi
- 7 ay
Ev içinde olanları nerden biliyor
Soran7 ayBahçe var biz çok beraber takiliriz eşimle çocukla ilgili benimle çiçekle gelir eve arada
Soran7 ayGörüyor hepsini, ve bu yaz çok bahçede olduk ya
- 7 ay
Yaşlar kaç
Soran7 ayVe duyor salon tarafinda sesler olunca hıkarits gidiyor
- 7 ay
Ne sesleri
Soran7 ayBen 29 eşim 34 kadında 44
- 7 ay
Çocuk
Soran7 ayMisal gülüyoruz konuşuyoruz eşimle çocukla eğleniyoruz
- 7 ay
Kadın evli mi
Soran7 ayEvet
- 7 ay
Konuştun mu hiç
Soran7 ayİşte bugün kadınla konuştum bende ona laf söktüm ama işte muhabbetle soktum. Bende senin bu evde herşeyi yapmani göremiyorum artık dedim. Ayrıca eşimde fazla yaptiğini düşünüyor dedim oda eşinmi öyle dedi dedi evet dedim onada bir şaşirdi. Değişik kadin
- 7 ay
Eşin ne diye
- 7 ay
Ne diyor
Soran7 ayGülüyor gitsekmi burdan çok göz önündeyiz diyor korkuyor nazardan
- 7 ay
Gidin o zaman
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Arkadaşlar Almanya’da yaşiyorum ev sahibim kadın eşimin beni için herşeyi yapmasini sıkıntı yapiypr?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler