Eşlerimize Almanya'ya göreve gidiyoruz dedik, Ukrayna'ya tatile gittik. Eşim öğrendi, boşanacağım diyor, ne yapmalıyım?

Biz 4 çok iyi anlaşan insanlarız. Aynı iş yerinde çalışıyoruz. Ukraynaya 4 erkek Ağustos ayında tatile gidelim eşlerimizden habersiz dedikve plan yaptık. İşyeri bizi Almanyaya göreve gönderiyor 2 haftalığına dedik. Arada ayrı ayrı gidiyorduk zaten göreve, bu sefer üstlerimizden rica ettik birlikte gidelim dedik, sağolsunlar kırmadılar dedik eşlerimize. İşyerinden 4 ümüzde yıllık izin aldık. Ve Ukraynaya gittik, felekten günler geçirdik. Taki boşboğaz bir arkadaşın aylar sonra eşine senden özür diliyorum beni affet ben yazın Ukraynaya gittim demesine kadar her şey güzeldi. Eşi bizim eşlere haber vermiş. Olayı anlatmış. Kızılca kıyamet koptu eşim evi terk etti, napmam gerek.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Hepiniz linçlediniz, bir kaç kişi hariç. Tamam hatalıyım, 10 gündür çok pişmanlığımı herkes gördü. Dikkat çeken biri olduğumdan orada çok fazla kız ortamım oldu, bu benim başımı yaktı. İspiyoncu yoluna devam etti dürüst ilan edildi, diğer iki arkadaş Ukraynada çok fazla aksiyon yaşamamalarından dolayı evliliklerini kurtardı. Benim herşeyimi anlatmış eşine eşi de eşime anlatmış. Cidden tövbe ettim. Eşim beni affetsin diye uğraşıyorum ama burada ki yorumları okudukça moralim daha bozuluyor
Güncellemeler
+1 yıl
Dün eşimin çalıştığı hastaneye gittim konuştum. Ben seni bedenen aldattım çok üzgünüm ama şunu bil kalben hiç aldatmadım. Bir daha söz veriyorum olmayacak ben seni seviyorum. Buna sen şahit oldun Türkiye de o kadar kadın benden hoşlanırken dönüp bakmadım yeni yıla sensiz girmek istemiyorum sensiz bir saniyenin bile değerini anladım nolursun affet beni dedim. Ağladı bunu hakketmiyordum dedi. Hakketmiyordun evet bir eşeklik yaptım dedim. Affetti beni. Çok mutluyum. Yeni yıla birlikte girdik
Güncellemeler
+1 yıl
Maldivlere gitcez birlikte barışma tatili, mutluyummmmm
Eşlerimize Almanya'ya göreve gidiyoruz dedik, Ukrayna'ya tatile gittik. Eşim öğrendi, boşanacağım diyor, ne yapmalıyım?