Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeşim öncelikle Allah akıl fikir versin sana. Saçma sapan kaçamaklar için eşinin güvenini sıfıra indirmişsin. Evlilikte güven çok önemli bir faktördür. Büyük bir ihtimalle eşin onu aldattığını bile düşünmüştür. Bir kadına çektirebileceğin en büyük acı aldatılma acısıdır. Sana tavsiyem bir Uzmanla görüşmeniz. Çift terapisi ikinizede iyi gelecektir. Lütfen ailenizden kimseyi müdahil etmeyin. Aileler anca ya yangına körükle gider şuanki durumda. Tekrar toparlanmanız epey zaman gerektirecek. Sana bol sabır diliyorum. Umarım bu hatandan ders almışsındır.
03 Yorumla
Soran+1 yılAldattığım ortaya çıktı, eşim evi terketti 10 gündür ne aramalarına ne mesajlarıma cevap veriyor, izindeymiş cuma günü başlıyormuş, cuma günü çalıştığı hastaneye gidecem affetmesinğ isteyeceğim
Soran+1 yılDua edin benim için
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcın olsun. Inşallah affeder seni. Cidden zor bir durum hem senin için hem eşin için. Dua edelim sevgisi baskın çıksın.
En İyi Cevaplar
Neden yalan söyleme ihtiyacı hissettiniz? Doğruyu söyleseydiniz eşleriniz izin vermez miydi? Vermeyecek olsalardı da bu söylediğiniz yalanı haklı çıkarmazdı. Ne olursa olsun doğruyu söylemeniz gerekirdi. Kadının güvenini sarstın, nasıl güvenebilir ki tekrardan sana? Ukrayna'da geçirdiğiniz gün boyunca neler yaptınız, neler ettiniz bunlardan habersiz olmaları daha da şüphe düşürüyordur içlerine. Eşini boşanmaktan vazgeçmesi için ikna et, işe yararsa iyi. Yaramazsa da artık elden bir şey gelmez...
03 Yorumla
Soran+1 yıl4 erkeğin Ukraynaya gitmesine hangi kadın izin verir
Soran+1 yılGüvenilir olsak bile eşlerimiz kıskanç tipler, göndermeler söylesekte
+1 yılEn iyisini yapacak o zaman. Arkadaş insanı vezir de eder insanı rezil de. Evlenirken eşlerinize sadakat sözü veriyorsunuz nerede o sözler? Pişman olsan nafile. Aldatma oldu mu hiç uzatmadan bitirmek en mantıklısı.
Bilemiyorum bir ihtimal affedebilir mi umarım affeder bazıları zor zaman geçirip yinede birlikteliğine devam edebiliyor ama emek verip onunda affetmesi için çaba göstermesi lazım. Keşkeler sonradan pişmanlık yaratıyor işte01 Yorumla
Soran+1 yılAfffettiiii
+1 yılYalan söyleyen biriyle hayatımı sürdürmem bende doğru karar vermiş hata yapmak, pişman olmak vs. bunlar bir nebze olsun telafi edilir ama yalan söylemek çok farklı, içinde bir sürü anlam ifade ediyor ama sizin bunu bilebilecek biri olmadığınız ortada ayrıca insanlarin yaptığı yorumlar zorunuza gitmesin sizin yapmanız gereken gidip eşinizin ayaklarına kapanıp af dilemek tabi şansınız varsa geçmiş olsun...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAldatın aldatın, yapın sonra pişmanım diye ağlayın. O yapsa hemen kapının önüne koymayı iyi biliyorsunuz ama. Zerre kadar pişman değilsin ve kendini burada acındırma. Pişman olacak kişi aldatmaz. Allah akıl, fikir vermiş ki. Şu beyninizi kullanın diye. Arkadaşların ile tatile çıkacağına karın ile çıksa idin? Çok mu zor? Sizin gibilere her şey müstehak. O kadın dönse bile yine yaparsın. Bir yapan yine yapıyor. İstediğin kadar da pişman ol. Bunun devamı eminim ki, gelecektir. Şimdi ağlamaya devam et sen.
32 Yorumla Buradaki hata aldatma eylemi değil. İşinizi suistimal edip yalan söyleme girişimi.
Bir insan, kadın olsun, erkek olsun bilmeden nefsine uyup cinsellik yaşayabilir. Bence bu affedilebilir bir durum.
Ama yalan söylemek, asla kabul edilemez.
Aldatma konusuyla yalanı aynı ve bir tutmam.
Siz sadık olma özelliğinizi değil güvenilir olma özelliğinizi kaybetmişsiniz eşinize karşı ve affetmesi çok zor.
Aklında bu hatıra oldukça sizden hep şüphelenecek, bugün olmasa yarın boşanacak.
Eşinizi ikna edin ama güvenini kazanacak herşeyle... Esir hayatına hoş geldin, bölüm-3, sahne-1.119 Yorumla- +1 yıl
O kadar yorum okudum vallahi en isabetli yorum sizinki. Ben de kocamı aldattım. Kesinlikle haklısınız o sadece bedensel bir şey ruhsal değil. Duygularım, ruhum kocama ait yani.
- +1 yıl
@LilithinLaneti sen kadın olamazsın, yaptığın yorumlardan belli. Birde şu yoruma beğeni mi yapıyorsun 👎🙃
- +1 yıl
@Hayatgercek Yooo kadınım senden daha kadınım fakat beyefendi doğru söylüyor.
- +1 yıl
@LilithinLaneti tabii öyledir mutlaka😏😅
- +1 yıl
@LilithinLaneti kimle aldattın neden aldattın
- +1 yıl
@Yordenisugas heyecanımız yoktu. Tatmin olmamaya başladım zamanla alışılmışlık oluyor. İlgisizlik oluyor. İnsan bir değişiklik arıyor öyle yani
- +1 yıl
@LilithinLaneti inşallah kocan yakalar çocukların varmış birde yazık allah ıslah eylesin kocan akşama kadar çalışsın sende aldat puuu
- +1 yıl
@Yordenisugas çocuklarımın olmasıyla bunun ne alakası var. Ben çocuklarıma gayet de iyi bir annelik yapıyorum. Onları seviyorum. Onlar ne isterse alıyorum. Onlara bu durumu asla yansıtmıyorum. Niye anneliğimle beni vurmak istiyorsunuz yav? Aşağıda erkekler erkek oldukları için çok iyi konuşmuşlar. Kimse babalığına laf etmemiş ben aldatınca neden anneliğime laf ediliyor?
- +1 yıl
@LilithinLaneti eden kadınlar var boş konuşma
- +1 yıl
@Yordenisugas edemezsiniz hakkınız yok.
- +1 yıl
Kocanın yüzüne bakarken hiç mi yüzün kızar mıyor
- +1 yıl
@Yordenisugas hayır.
- +1 yıl
@LilithinLaneti aldattığın adamdan hastalık kaparsın dikkat et
- +1 yıl
İnşallah kocan tez zamanda anlar adam akşama kadar çalışıyor sizin için allah ıslah eylesin
- +1 yıl
@Yordenisugas duygu sömürüsü yapma be.
- +1 yıl
@LilithinLaneti yazık değil mi kocana akşama kadar çalışıyor sizin sen aldatıyon
- +1 yıl
@Holymary git aynısını karısını aldatan erkeklere de söyle.
- +1 yıl
@LilithinLaneti kocan ilgili seni prensesler gibi davranan 1 dediğini 2 etmeyen biri olsaydı yene aldatacaktın ilgisiz erkekler özgür gibi baneler uydurma daha ihaneti sever kadın dürüst olun
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Pişman olduğunu zaten söylemişsin
Artık bir şey yapma bir faydası olmazBiraz zamana bırak pişman olduğuna inanması gerekir belki affedebilirSen kendini anlat neler yaşadığını ne kadar üzüldüğünü pişmanlığını ne hissediyorsan Herşeyi anlat ve eşini biraz kendi ile bırak Düşünmesi için zaman ver00 Yorumla
+1 yılBence seni tek çelsede boşamalı. Kalkıp 4 tane koca adam birde evli gizli kapaklı plan yapıp tatile gidiyorsunuz. Evdeki eşlerinizi eşek yerine koyuyorsunuz yok sayıyorsunuz. Sonrasında aranızdaki en dürüst olduğunu düşündüğüm kişi bunun pişmanlığını yaşayarak eşine dürüst bir şekilde her şeyi anlatıp af diliyor ve siz bu adama kendi yaptığınızı normal bir şeymiş gibi gördüğünüz ve tüm foyanız ortaya çıktığı için ispiyoncu diyorsunuz. Gerçekten kafa yapınız nasıl çalışıyor merak etmiyor değilim.
63 Yorumla- +1 yıl
Adamın ispiyonuna takılacagina yedigin haltin hesabını düşünmüyor erkek akli işte, çoğu böyle kıt çalışıyor... O kadınlarada ayıp ki uçak biletini görmeden sizi göndermiş bu kadarı da saflık mı nedir güven ama işte yapılan yanlış. Babana bile güvenmemek durumu bu olsa gerek
- +1 yıl
Kadınlar aldatır erkekler aldatamaz mı kocaları iş seyatine gittiğinde kadınlar evde boş mu duruyor sanıyorsunuz
- +1 yıl
Saçma sapan yorumlar yapmayın. Aynı şey kadın içinde geçerli. Erkeğin aldatıyor olması kadının da aldatmasını meşru kılmaz. Yanlış yanlışla düzeltilmez
+1 yılSeni ancak ben anlarım. Bence büyütülecek bir şey değil ben de kocamı aldattım iş gezisine gittiğinde. Çocuklarımı annemlere bıraktım aldattım. İnsan sıkılıyor arada. 5 yıllık evlilik kolay değil sonuçta. Umarım affeder seni. Bence affedilmeliyiz ya. Senin karın peki sen iş gezisindeyken kaçamak yapsa affeder miydin?
019 Yorumla
Soran+1 yılBir daha yapmaycam, kendisi biliyor Türkiye de 18 yaşında genç kızlar bile peşime takıldı. Kimseye yüz vermedim, terledim. Karakterimi biliyor. Bir daha yapmayacağımı da biliyor. Ama boşanmakta kararlı
- +1 yıl
Ben de öyle demiştim kendime ama insan o heyecana alışınca devamı geliyor bir çeşit tutku halini alıyor. Zaten bunu bu kadar heyecanlı kılan da evli olmam. Diğer türlü çok monoton oluyor.
- +1 yıl
Aynı şeyi karın yapsaydı affeder miydin? Bu benim için çok önemli? Seni hala sevdiğine inanır mıydın?
- +1 yıl
@Hirasaban Sanmıyorum itiraf edeceğimi ama belki de düşünebilirim.
- +1 yıl
@Hirasaban evet
- +1 yıl
@Hirasaban ama üzülmüyorum ya valla belki de o da beni aldatmıştır. Hiç yakalamadım ama aldatmış olabilir. Bak herifin teki aldatmış yani. Ben olsam kabul ederdim. intikam için onunla evliyken gider aldatırdım. Ödeşirdik.
- +1 yıl
@Hirasaban evet.
- +1 yıl
@Hirasaban hiç bilmiyorum ama yakalayamaz ya.
- +1 yıl
@Hirasaban hayır değilim.
- +1 yıl
@Hirasaban Hamile kalmam
- +1 yıl
@Hirasaban yüzde 95-96-98 koruyor. ona rağmen oluyorsa zaten mucize bebektir o bırakın doğsun :D :D :D :D
- +1 yıl
@Hirasaban niye doğurayım yav aldırırım.
- +1 yıl
Türk dizisi mi çekiyoruz burada. :D :D :D
- +1 yıl
@Hirasaban Hayır üzülmem.
- +1 yıl
@Hirasaban bilmiyorum. Belki de beni aldatmış olabilir daha önce çünkü biz de bu soruyu soran adam gibi zaman zaman ayrı kalıyoruz.
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa aldatmanın sayısı önemli değil. 1 defa aldatsa da aldatma aldatmadır. 2 defa aldatsa da aldatma aldatmadır.
Soran+1 yılEşim engellemiş daha kötü oldum şimdi
- +1 yıl
Ben olsam affeder öyle intikam alırdım ama bu öyle hemen de olmazdı. Güvenini sağladıktan sonra yapardım.
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa Alakası yok. Ben karakterliyim ben yaptığım şeyin farkındayım. Onlar kadına ayrı muamele ediyorlar erkeğe ayrı muamele ediyorlar.
+1 yılEvet hata yapmışsın ama sabırla özür ve af dile hocsm, benimde tasvip etmediğim bir şey ancak herşeyi bitirmek için bir sebep değil. Sürekli üstüne gitme. Öyle bir noktadasınki affetse bile başına kakabilir. Bu işi çok iyi halletmeniz lazım. Asla kendini savunma, ama ezilmede yani bu çözüm olmaz. Çocuğunuz var mı
023 Yorumla- +1 yıl
Bu bile herşeyi bitirmek için sebep değilse, size göre o sebep nedir?
- +1 yıl
@Hayatgercek hanım efendi bakın tasvip ettiğimi söylemedim. Asla böyle birşeye yeltenmem. Ancak yazan adam zaten dertli. Sevginin tamamen gittiğini anlarsa o zaman bitsin. Ama çabalamamak daha kötü değilmi? Bana sorarsanız durumu bende garipsiyorum. Zira ben hiç aldatmadım elimden geleni yaptım hala bekarım, bazı insanlar var elindeki değerin kıymetini bilmiyor ama bitmeside çözüm değil be hocam
- +1 yıl
Bu konu bitmesi gereken bir konu. Adam felekten günler yaşarken ne sevgisini ne kadınını nede çocugunu düşünmüş değil zaten ortaya çıkmasa yine bile nasıl bir insanlıksa bu, kadını enayi yerine koymaya devam edip hayatına devam edecekti. Suçlu ortaya çıkaran arkadaşı ilan etse de, Hicbir hata ya da yalan gün yüzüne çıkmamasi ımkansiz. Sadakat bu kadar basit birsey değil, şimdi kadının ayağına dünyayı sersede boş. İnsan her durumda adamlığını ve kadınligini elden bırakmamalı bu kişi için artık yapacak birsey yok hatasının bedelini bir ömür ödemeli...
- +1 yıl
her şeyi bitirmek için sebep değilmiş karın da sana boynuzları taksın seninki konya ovası genişliğindeyse her şeyi bitirmek için yeterli değil der sen affedersin o zaman karını. karısı camdan dışarı başını çıkarsa başka erkekler görcek diye kıyamet koparan tiplemeler gelmiş burada alt tarafı aldatma mı canıım bunun için mi bitirilir her şey diyor ne diyelim neyi hafifletiyorsan o gelsin başına :DD
- +1 yıl
@dlkgjdflg hanım efendi evli değilim hiç gayrimeşru bir ilişkimde olmadı. Ayrıca hata olduğunu belirttim. Ama tek seferde bitirmek için sebep değil dedim. Ve çabalamasını söyledim. Evet hatadır ama ne yapsın öldürsünmü adam kendini.
- +1 yıl
hata değil bu karaktersizlik. hata telafisi olan düzeltilebilecek durumlardır. mesela pot kırarsın bu hatadır. aldatmak hata değildir karaktersizliktir. karakterinde sadakat duygusu olmayan insanların özelliğidir. can çıkar huy çıkmaz karakter değişmez. burada ağlayacağına baştan aldatmayacaktı ya da çok eşli yapısı mı var evlenmeyecekti. ya da önce boşanacak sonra ne halt yerse yiyecekti. bak birçok seçenek saydım ama içlerinde kendini öldürmek yok. işte ben de diyorum ki madem sana göre aldatmak her şeyi bitirmek için sebep değil o zaman ileride karın sana boynuz takınca boşanmak için yeterli sebep değil der sen devam edersin dedim. yanlış bişe mi dedim
- +1 yıl
@dlkgjdflg Edep adap sınırlarını aşıyorsunuz hanım efendi. Ailenin çocuğu var. büyük konuşmayın başınıza gelir. Aile yıkmak kolaydır. Evet ne dese eşi hak ediyor ancak affedenler neden affediyor. Malmı affedenler.
- +1 yıl
kaldı ki ben asla başıma gelmez diye büyük konuşmadım ki başıma gelsin. ama başına gelip evliliği bitirme kararı almış bi kadını da alt tarafı bi hata canıım bunun için yuva mı dağıtılır diye eleştiremezsin. sen karını başka adamlarla bastıgın zaman affedersin cocuk falan diye kötü bişe mi diyorum senin aklını sana öneriyorum işte
- +1 yıl
@dlkgjdflg Adam barışmış ne oldu şimdi. Bakın hanımefendi olanı savunmuyorum kesinlikle yanlış ama adam yazmış ve bitmesini istememiş. Durumu düzeltmek için sormuş. İmkansız diye bir şey yok evet ben yaşamdım bilemem ama sonuç olarak durum ortada. Keşke böyle olmasaydı. Ama affedilebiliyormuş demekki.
- +1 yıl
Ve karısının bi mallık yapıp affetmesi de beni haksız çıkarmaz. Adnan ziyagil gibi yiyeceği boynuzlar evereste ulaşınca akli başına gelir. Namussuz namussuzdur affedilsin affefilmesin durum değişmez. Bari karısı gidip hpv aşısı falan yaptırsın da bi de rahim kanseriyle uğraşmasın ileride
- +1 yıl
@dlkgjdflg Sizde haklısınız ancak hayat bu maalesef herkes aynı olmuyor. Açıkçası bende affedemezdim. Ama insan dışarıdan bakınca bir aile var ve çocuk var.
Soran+1 yıl@dlkgjdflg bu dlkgjdhsjdjjdjdıw evlensinn aldatılacak ve affedecek buraya yazıyorum
Soran+1 yıl@dlkgjdflg temizim git yazma manyak manyak yazılar
Soran+1 yıl@dlkgjdflg saygılı ol ağzının ayarı yok ya hiv miv değilim korundum
Soran+1 yılMeleğimi tehlikeye atar mıyım
- +1 yıl
Saygı hak edene gösterilir. Kendi namussuz hayatına benim adımı geçirip de üzerimden örnek veremezsin. Evliliğin devam edecek olması leş gibi ilişkiniz olmadığını göstermez. Biri namussuz öbürü gurursuz tam birbirinizi bulmuşsunuz. Ama adımı geçiremezsin sen ağzını topla haddini bil. Korunmuş olman da kesin kapmadigini göstermez. Milimlik deliğe bakar bilemezsin
- +1 yıl
Soran arkadaşım sende şansını zorlama bence, affetmiş ama büyük konuşma bakarsın döner veya kötü alışkanlığına devam eder daha kötü bir hal alır. Elindeki fırsatı kaçırma ve düzelmeye bak.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnşallah senin gibi bi insandan kurtulup, ona gerçekten değer insanlar çıkar karşısına. Sende oturup ağlarsın. Sen fingirderken o seni bekliyodu sana güvenip. O da başka adamlarla takılırken sende acı çekeceksin. Yaşattığını yaşamadan ölmeyecek olman içimi rahatlatıyo.
50 Yorumla
+1 yılNe pislik arkadasinzi varmis ya ole bir halt yediyse anlatmicakdi bilmiyomu karisnin size anlatcani o esine jersegi kendini kurtarcak sekilde anlatmis aklamis ama senin is olmaz ben sana diyim yalvar yakar ama kadin doktor yani maddi acidan dara dusmez her an kapina dilekce gelebilir gecmis olsun annemin bir sözü var dökülen süt toplanmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok pişmanım yataktan bile çıkmak istemiyorum, bir şey yemek istemiyorum, bir şey yapmak istemiyorum
- +1 yıl
@resayy yorumlarda demis
- +1 yıl
Ben olsam morelim boxuldujca gider arkadasimi doverim dier ikisiyle toplar
Soran+1 yılİşyerinde sıkıştırıyoruz zaten pislik herifi, ama dostluğumuz bitti. İşyerinde de tirezil olduk onun yüzünden. Acemi çapkınlar diyor erkekler, kadınlar yollarını değiştiriyor bizi görünce
- +1 yıl
Adam hayatini cizdurmis bosuna dekiyolar akillı düşman akilsız dosttan iyidir die
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılTatlı tatlı gezmenin felekten günler çalmanın bedelini ödediğini duymak muhteşem bir şey. Kadın donuna kadar alir ve inşallah bir hata yapıp da geri adım atmaz. Az bile yapmış helal olsun kadına... oh olsun...
43 Yorumla- +1 yıl
Yorumlari da keyifle okudum, sabah sabah neşem yerine geldi. Yorum yapan eller dert görmesin sende inşallah bundan sonraki hayatında iflah olmazsin...
Soran+1 yılBeddua etmeyin ya, zaten bittim
- +1 yıl
Beddua değil zaten olacağı bu ve tabi hakkınız...
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞunları düşünelim ayrılmak isteyebilir hakkıdır ama bu mümkün mü maddi manevi olarak bunu yapabilir mi yani blöf mü gerçek mi? Gerçekten gidecekse elinizden geleni yapın sonra yapmadım diye pişman olmazsınız ama blöfse bırakın biraz essin gürlesin sakinler elbet ama gitse de kalsa da bunu asla unutmaz ve sürekli bunu size de hatırlatır.
14 Yorumla
Soran+1 yılUnutmaz biliyorum, çok kıskanç zaten. Dikkat çeken biriyim Türkiye de bile bakan kızlara deli oluyordu. orada da kızlar benimle ilgilendi, bu yüzden benim tatil hikayelerim fazla, hepsini anlatmış pis herif eşine. Eşi de eşime anlatmış. Eşim çok büyük tepki verdi
Cevap sahibi+1 yılAyrılma için imkanı var mı
Soran+1 yılVar kendi işi mesleği var, doktor kendisi
Cevap sahibi+1 yılYanmışsın :( o zaman elinden geleni yapacaksın
Bu olay kesin yaşanmıştır.
Eğer gerçekse de beter ol71 Yorumla
Soran+1 yılBeddua etme, zaten canım burnumda.
+1 yılinşallah donuna kadar eşin alır da böylelikle daha çok dikkat çekersin Ukrayna da 😂😂😂 ayrıca merak etme, bu sefer Rusya ya gidersen boşandığını bile unutursun 😂😂😂😂💩💩💩💩💩
40 Yorumla
+1 yılKarım ben onun yanında değilken benim Ukrayna'da geçirdiğim gün gibi felekten günler geçirseydi. Senin de haberin olmasaydı ve bu şekilde olsaydı eşinle tekrar birlikte olmak ister miydin? Demek ki erkekleri aldatmak farz.
29 Yorumla- +1 yıl
Zaten bütün kadınlar aldatıyor
- +1 yıl
@Yordenisugas Kim aldatıyormuş be Allah Allah
- +1 yıl
Kadınlar bütün cocuklara dna testi yapılsa ortalık karışır burada bile neler neler görüyoruz kadınlar daha çok aldatıyor sadece yakalanmıyorlar
- +1 yıl
Kadınlar bütün cocuklara dna testi yapılsa ortalık karışır burada bile neler neler görüyoruz kadınlar daha çok aldatıyor sadece yakalanmıyorlar r
- +1 yıl
@Yordenisugas çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüsünde 4m*na koyarlar. Bence sen karına karşı sadakatini koru karın da sana karşı korusun. Böyle gül gibi geçinir gidersiniz.
- +1 yıl
Evlenecek kadar deli değilim
- +1 yıl
Karın tam bir sığır. Bana böyle bir açıklama yapan herifin önünde başka bir erkekle seks yaparım ya. Ne demek lan bir sürü kadın benden hoşlanırken seninle oldum demek? Sen ne sanıyorsun kendini şeref yoksunu.
- +1 yıl
Boynuzlarına can simidi taksım bari ağırlık yüzünden suyun dibine batmasın 😂😂😂😂
- +1 yıl
Erkekler affediyor kadınlar aldatır başkasın dan çocuk yapabilir erkekler aldatamaz mı
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Kısasa kısas. Hanımı da gönder zencilerin yanına 1 haftalığına. Dönüşte devam edersiniz evliliğe kaldığınız yerden
50 Yorumla
+1 yılUmarım eşinizin gücü yeter de sizinle yollarını ayırır. Evlilik iki kişi arasında olsa devam edilebilirdi ama sizin gibi birinden çocuğu olmasını istemezdim. Babalık yakışmıyor...
111 Yorumla
Soran+1 yılBen örnek gösterilen bir babayım, bir hata yapmış olmam bunu değiştirmez
- +1 yıl
Benim babam anneni aldatmış olsa bir daha ona baba demezdim. Demek ki örnek olarak gösterilmek ile çocuk gözüyle olaya bakmak aynı şey değil.
Soran+1 yılCidden moralim sıfır, günlerdir bir şey yemedim, yataktan kalkmak istemiyorum. Hata yaptım, ama tekrarlamam
- +1 yıl
Eşinize değer veriyor olsanız asla böyle bir şey yapmazdınız. Ama şunu anladım, eşiniz masum biri. Allah bu çirkin olayı ortaya çıkarmış.
Soran+1 yılEşim çok iyi biridir, kalbi de güzel kendi de. Bu dünyada bir melek varsa odur
- +1 yıl
Birde tekrarlasaydin bari, guzel olduğu için mi bunu yapabildin ya da melek olduğu için ama o şeytan görünümlü kadınlar daha cazip geldi tabi😏
- +1 yıl
Yaf insanlar mutlu evlilik için çabalıyor. Bulan da kıymet bilmiyor. Ne diyim ki kardeş. Karın ve çocuğun adına aşırı üzüldüm.
Soran+1 yılKayınvalide ve kayınbaba sever beni, onların yüzüne bakamadım konuşamadım, onlarla konuşacağım belki yardımcı olurlar
- +1 yıl
Konuş olmayan yüzünle, inşallah yüzüne tükürür birde iyi bir dayak atarlar sana
Soran+1 yıl@Hayatgercek senin kadar cani değillerdir merak etme
- +1 yıl
Senin gibisine asil insanlar bunu bile layık görmez asıl sen merak etme...
+1 yıldüşünsene birini seviyosum onunda seni sevdiğine inanıyosun evleniyosunuz ama o sana yalan söylüyo başka ülkede karı kızla vakit geçiriyo yemediği bok kalmıyo... düşünmesi bile aşırı korkunç
21 Yorumla- +1 yıl
umarım aynı hatayı yapmazsın hep mutlu olursunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibileri gördükçe evlenmekten iyice korkuyorum iğrençlik resmen. Eşinin aklı varsa senden olabildiğince uzağa kaçar ve delikanlı bi adam bulur onunla yoluna devam eder
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlay ortaya çıkmış artık. Anlaşın suçu birbirinizin üstüne atın😃. Eşine pahalı bi hediye al. Özür dile sürekli. Bunun için boşanma. Tabi arkadaşınız tatil detaylarını anlatmadıysa😃
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlatmış, o değil bizi yaktı. Birde eşinin gözünde dürüst oldu. Böyle bir tatil fikri onun olmasına rağmen sanki onu biz ayarttık durumuna düştük. Eşlerimiz gözünde de o dürüst anlattı biz ise saklıyoruz olduk. 3 ümüzde fikrin ondan geldiğini söylememize rağmen kimse bize inanmadı. Ona iftira atıyoz olduk milletin gözünde.
- +1 yıl
Bence onun durumuda kötü. Bocanacam desin sen boşanma. Haklılar. Altan alcaksın sürekli.
- +1 yıl
Artık boşanma demek için çok geç. Kadın inşallah ayağına dünyayı da serse geri adım atmaz
Soran+1 yıl@Hayatgercek inşallah eşimin etrafında senin gibi biri yoktur yoksa boşanmadan dönmez
- +1 yıl
İnşallah o affetme aptallığıni yapıp da hayatı kendine bir ömür zehir etmez. Akli başında kadının yanında zaten biri olması gerekmiyor bu aflik bir durum değil
iyi olmuş beter ol. bi boklar yemeyecek olsaydın neden yalan söyleyesin
36 Yorumla- +1 yıl
Sadece tövbe etmemiş, bin pişman bir daha yapmaz, karısından af dileyecek güya onu çok seviyor, birde herkesten hem çare hem dua arıyor, ispiyoncu arkadaşı iyi bir benzetmisler o çünkü hatalı ve bende günah keçisi ilan edildim ama beyefendi sadece yapmış bir hata😅 olur o kadar
- +1 yıl
@Hayatgercek adam aldattığına pişman değil ki yakalandığına pişman. aldattığına pişman olacak adam aldatmaz zaten karakterinde aldatma fonksiyonu yoktur. adam rahatım bozulcak hazır hizmetçimi kaybettim bi de nafaka kitleyecek diye pişman :D
Soran+1 yılYa yaptım cidden hataydı benim ki arkadaşa uyup Ukraynaya gitmem hataydı. Türkiyede bir süre kız beni istedi yapmadım. Göz bile aldatmadım ben. Tövbe ettim. Namaza başladım 8 gündür. Af diliyorum. Ben tipimle sınamdım hep kazandım derken böyle bir hata yaptım. Bir daha yapmayacağım önce Allaha söz verdim
- +1 yıl
ya bi sg hata olduğunun bilincinde olsan zaten kaç yıllık eşine yalan söyleyip gitmezsin. bi kere senin eşine saygın ok her şeyden önce. karaktersizliğine hata diye kılıf uydurup hafifletemezsin. sokaktaki it bile eşine sadık olup çocuğunun başından ayrılmıyor. bir köpek kadar olamadın gelmiş hata diye burada ağlıyorsun. hata, telafisi olana denir. senin karakterin bozuk bunun telafisi yok namussuz herif.
- +1 yıl
üç güne bunlar geçer merak etme yine aldatırsın çünkü bu senin karakterin değişmez. o çok dua edip tövbe dilediğin Allah da sana zinayı en büyük günah olarak önüne koymuş artık ne yapsan boş bi kere karının kul hakkına girdin. namussuzluk yaptın. yalan söyledin. peygamberimiz müslüman her hatayı yapar ama yalan söylemez dinle yalan aynı bedende bulunmaz dedi. münafıklıgın alameti 3tür bunlardan biri de yalandır dedi. yaptığın bu ibadetlerle anca kendi vicdanını rahatlatmaya çalışırsın karını Allahı düşünüyo olsan yalan söylemez aldatmazdın. bu dini şovları kendine sakla
+1 yılLinçlemeyip napsın bu insanlar. Eşin sana yalan söyleyip yurt dışına çıksa erkeklerle eğlense sen boşanmaz mısın. Bide yalan söylemişsin
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnşallah affetmez hayatın boyunca umarım bu pişmanlığı yaşarsın umarım boşandıktan sonra eşinin karşısına ona gerçekten değer veren biri çıkarda evlenir mutlu olur amin ağla...
210 Yorumla
Soran+1 yılBende değer verdim, beni çok seviyordu. Yaptım bir hata, çocuğumuzda var
Cevap sahibi+1 yılDeğer verdiğin bu mu vermesen nasıl olucak acaba merak ediyorum aynı şeyi eşin yapsa ne yaparsın başka birin altında inlese falan sen ne yaparsın üzüldüm kadına ya
- +1 yıl
Sen on kadınla felek çalarken çocuğunm olduğunu düşünmedin ama. İyi yapmış oh olsun inşallah beş kuruşsuz sürüm sürüm sürünursun
Cevap sahibi+1 yılAminn en çokta o kadını mutlu eden biriyle birlikte olup onların mutluluklarını izlemeni istiyorum tabi kadın bu saatten sonra kime güvensin
Soran+1 yıl@Hayatgercek pişmanım ben pişmannnn. Eşimi sevmesem Türkiye den biriyle aldatırdım. Eşim biliyor ne kızları evliyim ben diye çevirdiğimi
Cevap sahibi+1 yılBi insan neden aldatır ki seviyorum diyorsun başka kadınla yatıyorsun biz bu kadınlar napalm sizi nasıl memnun edicez
- +1 yıl
İstediğin kadar pişman ol. Sonuçta yaptıginin affi yok, seven insan eşine bunu yapamaz hele çocuğuna. Utanma yok sizde, sadakat bu kadar basit birsey değil kendinin kandırmaya çalışma beni hiç kandıramazsın inşallah eşin de bir aptallık yapmaz geri adım atmaz çocuk için fılan bahane edip. Yaptı diyelim yine de bu evlilik biter eninde sonunda bunu bil çünkü bunu kabullenmek öyle kolay olmaz her an seni her gördüğünde aklına gelecek sen onun yanınax her geldiğinde. Af bile etse bu evlilikten bir hayir huzur bekleme
Soran+1 yılSiz inançlı insanlara benziyorsunuz dua edin benim için. Affetsin cidden çok kötüyüm ben. Tekrar içine güven duygusu oluşturayım
Cevap sahibi+1 yılAllahim nolur o kadının karşına ona mutlu edecek seven biri çıkar amin bu da ölsün mutsuluktan
- +1 yıl
Artık çok geç derdinden ölsen de seni kurtarmaz hiçbir şey. Felekten günleri çalarken bunları düşünseydin o oh olsun.
+1 yılbaşka kadınlarla birlikte olabiliyorsun işte neden evliliğini çok önemsiyor gibi tatava yapıyon burada. bu olaydan dolayı vicdanen rahatsız olsan zaten eşine sen söylerdin ama takmamışsın bile geceleri rahat uyumuşsun için sızlamamış senin gibi birinden baba/eş falan mı olur sanıyorsun bence boşan ve tek gecelik ilişkilere dön senin seviyen bu çünkü :D
00 Yorumla
+1 yılYediğim hurmalar şimdi tırmalar.. bırak bir iki gün dinlensin sonra al karşına Açık açık konuş özür dile o ağzı gevşeğin suratına da bir yumruk vurun
04 Yorumla
Soran+1 yılUkrayna fikri ondan çıktı birde, bizde o ayarttık. Şimdi onun fikriydi diyoruz kimse bize inanmıyor.
- +1 yıl
Onun fikriydi demiyeceksin bahane atma dan kabul ederek özür dileyeceksin bir daha ki yurt dışı görevlerine esinide götürmek zorundasın barisirsan
- +1 yıl
Barışma fikrini unutun artık, erkek dayanışması yapmak yerine hak ettin demek bu kadar mı zor
- +1 yıl
En basında demiştim zaten
+1 yılAldat sonra affetmesini bekle. Eşin de malsa affeder. Gerci sen kesin mal biriyle evlisindir kendin de mal oldugun icin. Tencere kapak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlendikten sonra bunları bırakmak gerekir. Hala istiyorsan eğer boşanman gerekir. Eşleriniz gidip bir ülkede gözüne hoş gelen herkesle birlikte olsa siz ne düşünürsünüz?
00 Yorumla
+1 yılÇok haklısın de. A-a yediğin hurmaların Toto'nu tırmalama vakti gelmiş.
19 Yorumla- +1 yıl
Malını mülkünü ver, çocuk varsa onları da ver kadının haytını kurtar
Soran+1 yıl1 çocuk var eşim Doktor
- +1 yıl
Artık üzerinden aldığı nafakayla bir ömür keyfini de sürer. Arkadaşlarında çok iyimiş. Her yola gidilir😂
- +1 yıl
Sanki onun üç kuruş nafakasina muhtaç, dünyayı da verse artık kendini kurtaramaz oh olsun
- +1 yıl
Muhtaç değil ama sömüre bildiği kadar sömürsün. Yine de kınamamak lazım la. Allah ıslah etsin
- +1 yıl
Islahlik bir durum yok artık. Mal mülk sadece ona ceza için Kasım isteyebilir yoksa kimisi tenezzül bile etmez
- +1 yıl
Haklısın gülümmmmm sen ne dersen haklısın.
- +1 yıl
Kurdun dişine kan değdi bir kere
Soran+1 yılDişlerimi kırdırdım artık yok
Len manyak kurtulmuşsun işte bu bahane ile Ukrayna'da daha iyisini bulursun. Ordaki kadınlar fena sana saçını süpürge ederler.
00 Yorumla
+1 yılHocam en başta hata yapmışsın gideceksen gittiğin yeri söyle bilsin ne haltlar yedigini en azından güveni sarsılmaz bu şekilde olması hata.
00 Yorumla
+1 yılAga bunu yapacaksan bile bekarken yapacaktın eşini aldıktan sonra piyasadan çekilinir, doğrusu bu. Yanlış yapmışsın yengeye umarım affeder
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Konuşanı temizleyin eşleriniz bosamazsa icerde size bakarlar 🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş grubundan attık, ölmekten beter oldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanmak en doğru karar lütfen sizde hatanızı kabul edip eşinizin kararına saygı duyun aldatılmak kolay atlatılacak bi durum değil
14 Yorumla
Soran+1 yılAma ben istemiyorum, günlerdir bir şey yemedim. Onsuz olamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılOnsuz olamayacağınızı düşünseydiniz bu kadar büyük bi olaya kalkışmazdınız, herkes aldatılmayı kabullenemez ve yazık değil mi eşinize ya belki siz iştesiniz diye belki sizi ne kadar düşünmüştür acaba napıyo nasıl falan diye o sizi düşünürken siz onu düşünmeden arkasından neler yapmışsınız
Soran+1 yılŞeytana uydum, bir daha yapmayacağım. Affetsin yeter.
Cevap sahibi+1 yılAffetse bile hiç bişey eskisi gibi olmayacak size asla güvenmeyecek hatta size dokunurken bile tiksinecek bence bırakın istediğini yapsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmarım güzelce eğlenmişsinizdir. Bu tantanaya değsin bari. Ayrıca eşin de gidip bir yerler de eğlensin. Tek taraflı olmuyor öyle işler. Ya da bir jigolo tutsun. Senin gibisine daha azı yapılmaz çünkü.
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle çok büyük bir yaramazlık yapmışsınız ve eşiniz arkadaşlarinizdan daha önemli kesinlikle arkadaşların hayatın boyunca yanında olmayabilir ama eşin olcak bu yüzden yaptığın yanlış bence kendini affettir ve bidaha asla böyle bir şey yapma
16 Yorumla
Soran+1 yılAffetmiyor , evi terk etti ailesinde.
- +1 yıl
Sadece gezdiğin için yapmamıştır o zmn sadece gezmeye böyle tepki verilmez belki başka şeyler vardır buraya yazmadığın? Ondandır
Soran+1 yılArkadaş anlatmış eşine detayları işte, başka şeylerde var. Zaten onun için gittik. Eşide bizim eşlere anlatmış
- +1 yıl
O zmn yapcak bişi yok artık sizde yani ne yaptınız bu kdr gerçekten
Evliluğin ciddiyetini daha önceden anlamış olmalıydın
Soran+1 yılKabak benim başıma patladı, orada en çok bana sardı kızlar. Dolayısıyla ben daha suçlu duruma düştüm, en sert tepkiyi de benim eşim verdi
- +1 yıl
Kızlar mı suçlu şimdi?
bacım her yerde bacım yapar
Şerefli olan bakmaz şerefi olmayanda cayar sen kendine bak
Söykeyen arkadaşınızın eşini hepiniz birlikte dikin 🤣
03 Yorumla
Soran+1 yılSenelerin dostluğu bitti zaten, ona en büyük ceza dostluktan atılmak oldu. Herkesi mahvetti
- +1 yıl
Oh iyi olmuş
4 karaktersiz birbirinizi bulmuşsunuz işte. Ayrılın eşlerinizden birbirinizle yuva kurun (!) Tövbe etmişmiş. Yakalanmasan devam edecektin ama rezilliğine.. samimiyetsiz.
26 Yorumla
Soran+1 yılBeni tanımadan öngörüde bulunmayın, hataya düştüm. Moralim sıfır
- +1 yıl
Seni tanımama gerek yok, istemem de zaten. Yaptığın iğrençliği bir düşün. Ama laf olsun diye değil gerçek anlamda bir düşün. El alemin kadınları ile yatakta tepinirken vicdanın da keyfin de gayet yerindeydi ama? Hatta ikincisini bile yapmayı düşünmüşsündür. Sonra döndün karınla aynı yatağa girdin. Hiçbir şey olmamış gibi. Yüzlerce erkekle beraber olan o iğrenç kadınlarla olduktan hemen sonra üstelik... Kendi pisliğini, o kadınların pisliğini karına da bulaştırdın. Senin gibilerin yatacak yeri yok. İğrençliği binlerce erkeğin yapıyor olması onu hafifletmiyor. İğrençlik iğrençliktir. Sen de Çok kötüsün, bitti.
- +1 yıl
Hay ağzına sağlık. Ben ne dedimse o itirafçı arkadaşıni suçlu ilan ederken beni de günah keçisi yapti. Birde moralim sıfır yok kötüyüm yok affetsin dua edin diyor, bunları o halti yerken düşünecektin artık çok geç... Beter ol
- +1 yıl
Helal olsun kız ağızdan bal damlıyor
Soran+1 yılÇatlayın affetti meleğim
- +1 yıl
Niye çatlayalim, evi terkedip seni mahvettiginde de üzülmedikki şimdi çatlayalim. Er geç nasıl olsa hatta yaptığını görecek gerisi sizin sorununuz bizi bağlamaz, herkes kendi ettiğini çeker...
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmarım ayrılır senin gibi uçkur düşkünü bir abazadan aşağılık herif evindeki karının boku olamazsın sen
20 Yorumla
+1 yılBoşanıp Ukrayna'ya evliyken yaptıklarını yapmaya git.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadın haklı Ukraynali karı kızla aldatmışsınız Allah bilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAffetmesi için çaba sarfedeceksin. İspiyoncuya suç at, kanıma girdi de.
00 Yorumla
+1 yılHakkediyorsun inş seni boşar aklin başina yerine gelir
00 Yorumla
+1 yılTroll değilse hak etmişsin. Kusurlusun. Eşinin yerinde olsam ben de boşanırdım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ne yapsa haketmişsiniz. Ne Çok kötüsün ya gerçekten 🤮
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılAz bıle yapmış umarım aptalık yapıp sana gerı dönmez
00 Yorumla Aferin o kadına böyle yapanı elinden her şeyi alıp boşayacaksın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaparken iyidi şimdi nasıl pişman oluyon büyük cesaret hem pişman olcagini bilmeyip böyle cesarete girmen bravo valla
00 Yorumlaİyi tamam ben olsam eşiniz yerinde başkasını alırdım yatağıma o zaman anlarsın nasıl bir şey olduğunu
12 Yorumla
Soran+1 yılAynısı sizin başınıza gelse alırsınız demek ki, eşim bunu yapmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılAyıkla pirincin taşını değil ayıkla Ukrayna nın taşını 😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. sen zaten boşanmayı göze almışsın ama bunu söyleyememişsin , nafakalara boğulursun haberın olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazık kıza... güven felan hepsi darmadağın olmuştur (
00 YorumlaGonlunu alirsin uzulme. Kendini affettirmeye calis.
Şu an sinirli oldugu icin biraz kendi haline birak. Yumusayacaktir elbette.
Arkadaslari iyi secmek lazim.00 YorumlaIyi yapmis abi peki diyer arkadaşların eşleri ne yaptı? Onlarda evi terk ettiler mi
16 Yorumla
Soran+1 yılİspikçi dürüst ilan edildi yoluna devam etti, ama grubumuzdan attık. Diğer 2 arkadaşın eşleri az suça karıştıklarından dolayı çok naz yaptı ama affetti, bunlarda. biri evi üstüne istedi ayrılmama şartı olarak evi üzerine aldı ayrılmadı. Ben ise tipim gereği ora kızların ilgisini çeken taraf olduğumdan suça çok karıştım. Hepsini anlatmış eşine eşi de eşime anlatmış. Benim eşim evi terk etti boşanmak istiyor 10 gündür ikna edemedim, hala uğraşıyorum
Soran+1 yılÇok iyisiniz gerçekten, pişmanım, burada herkes linçlemiş
- +1 yıl
İnşallah etmez
Soran+1 yıl@Hayatgercek 6 kilo verdim 10 günde, cuma hastaneye gidecek görmeye. Cumaya kadar 4 kilo daha verirsem iyice görür halimden çok üzüldüğümü
- +1 yıl
Ölsen artık kurtuluşun yok, tatli tatli yemenin aci acı... olurmuş derler seninki bu işte beter ol
+1 yılAma o kadın şimdi çok üzülmüştür yani bu kadar asabi olmakta haklı değil mi sence
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklı haksız demiyorum, İnşallah affeder
Ukraynaya gittigini kabul et ama bazi seyleri reddet yapmadim de yaptim dersen barismaz
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşın eşi herşeyi anlatmış, yaptığımı itiraf ettim. Çok geç
Ya yaptın bir hata onu affedşrebilmen İcin güller dök ne bileyim yani sarkıları yaz bişey yap hata yaptım özür dilerim de
00 YorumlaHak etmişsiniz ben olsam gitmeden evi başına yıkar öyle giderdim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ve senin gibi tipler yüzünden evlilikten soğudum
40 Yorumlahahhahaha komedi :D o boşboğaz arkadaş ihihihih.. film gibi
00 Yorumlaumarım bir de senden çocuk yapmamışdır o kadıncaz
110 Yorumla
Soran+1 yıl1 çocuğumuz var
Soran+1 yılTövbe ettim, Allah bile affediyor
- +1 yıl
Nasıl olsa Allah affeder diye zaten yenilen bu haltlar ama on kadar kolay değil, ayrıca edin Allah ya da peygamber değil inşallah geri adım atmaz yüzüme de tükürür
- +1 yıl
Hayatgerçek ne işse allah da hep erkekleri affediyor. allahı geç çocuk bile affetmez. ama bunlar anlamaz bu yazdıklarımızı. alışmışlar erkek her istediğini yapar saçmalığına. gerçekten yabancı erkekler bu konuda bin basar buraya. adamlar kadın erkek farkı gütmğyor en azından.
Soran+1 yılÇekişmeli boşanacağını söylüyor, maddi manevi tazminat açacakmış. Ben boşanmak istemiyorum dedim. İznli şu an hastaneden cuma günü başlayacak, gideceğim onu çok sevdiğimi söyleyeceğim. O para gidecek diye boşanmak istemiyorum sanıyor, ama onu sevdiğim için boşanmak istemediğimi cuma günü ispatlayacağım, görcek onu ne kadar sevdiğimi
Soran+1 yılAffettireceğim inşallah kendimi
- +1 yıl
Sen öyle san. Para filan değil onun derdi zaten ihtiyacı da yok ama inşallah bir aptallık yapıp da geri adım atmaz herkesin içinde onun ayağına bile kapansan.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle sır saklayamayan arkadaşınızla neden böyle bir şey yaptınız
19 Yorumla
Soran+1 yıl15 senedir yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen arkadaşlardık, sır da saklardı. Nolduysa günah çıkaracağı tutmuş. Artık dostumuz değil arkadaşımız bile değil. Herkesi mahvetti
Cevap sahibi+1 yılVicdan azabımı duymuş neden anlatmış
Soran+1 yılBilmiyorum artık arkadaşımız değil. Ukrayna fikri ilk ondan çıktı, şimdi fikir onundu desek bile inandıramıyoruz kendimizi
Cevap sahibi+1 yılÇocuk var mı
Soran+1 yıl1 çocuk var
Soran+1 yıl@ecstasy11 Şaban sattı bizi
- +1 yıl
Şaban kamil olmasa da siz erkek akliniz şunu hesaba katmıyor, hiçbir şey sonsuza kadar gizli kalmaz o söylemesede bir gün mutlaka ortaya çıkar...
+1 yılEsin de bulsun kaslı yakisikli erkek odesin
21 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne