Eşim surekli her izninde memlekete gitmek için zorluyor?

1 yıllık evliyim. İkimizinde 2. Evliliği. Başta bana izinlerimi memleketimde geçiririm demişti ama ailesi nikahı kıyar kiymaz tavır değiştirdiler. Resmen zulüm gibi üzerime geliyorlar. 3 görümce 1 elti. Ve bir sürü çocuklar gelince hepsi toplanıyor bildiğin 40 kişi felan oluyr. Her hizmeti benden bekliyorlar ve gece 3 4 de kadar o kalabalıkta seslerde hizmet yaparak geciyr. Eşime ayrı bir yerde söylediğimde sana söylemiştim diyor. Bana bu konuda birsey deme diye rest cekiyr. Kendimi bildiğin kul kedisi gibi hissediyrm. Hiç bir ozguvenim gururum kalmadı. Elti zaten bir sebepten yerden benden kavga çıkardı ben haklı olduğum halde onu tuttular. O zaten kenarda onlar gibi oturuyr 20 yıllık evli diye dokunulmazlık kazanmış. Benim eşim goruyr susuyor. Küçücük çocukları bile resmen alay eder gibi bir bardak bile kaldırmıyor. Ailem ben olmuyr yapamiyrm dediğimde bu 2. Evliliğin sana başta dedik yaparım dedin. Cocuk saklamadi zaten ayrısın disini sikacaksin senede 20 gün. azar azar bayramlarda felan yılda 8 9 kere gittik. Ben artk resmen hergun hastayım. Eşim iletişime kapalı ne yapacam bilemiyrm. Bazen tüm gemileri yakıp ayrılsam diyorum. Ailem gelme diyor onları kaybetmek onlarsız yaşamayı bilmiyrm. Böylede iyice kendimi bitmiş tükenmiş kaybolmuş hissediyrm. Ne yapacağımı bilemiyrm. O kadar zormuş ki iki kez mutsuz olmak.

Eşim surekli her izninde memlekete gitmek için zorluyor?