Narsist aile nin deli ilan etmesi?

napicagimi. ile bilmiyorum Allah askina bu narsistlere karsi ben napabilirim goren duyan yazsin 23 yasibdayi m hayatimi bitirmeye calisiyorlar elestirerek assgailayarak bsiey yapamazisn diyerek kendi analiz ve teshisleriyle hayatimi kisitlamak icin yillarca baski yapanlar hic bisey yokmus kendim kafyai yemisim ve simdi de o yuzden calisamazmisim gibi gostererek kucukken dayattiklari baskisnin baska versiyonunu uzerimd euygulamaya calisiyorlar hic bir gelisimiji takdir etmiyorlar kutlamiyorlar basari olunca oylece izliyorlar biraz dustugumde daha da uzerime basarak hasta ilan ediyorlar asla destek yok asla surekli assgailama suclama sorgulama elestiri ne hobim kaldi ne srkadas ne bisey iyi bakmaya calistikca agzima sictilar kendi anne babasindna yole gormusler bana d aaynisi cektirmeye calisiyorlar daha kendielri aielsyle problemini cozememis zavalli yaratilklar kucukken buyumeye zorladilar simdi de kucukg bi davranmaya calisarak pesimde irenc sekilde dolasiyorlar nefret ediyorum gercekten

Narsist aile nin deli ilan etmesi?