Ailedeki psikopat kişilik?

Yemin ederim cinnet meselesi. Kendileri büyük abla olur. Ablam Bile diyemiyorum kendisine. Kendileri 2 evlilik yaptı, ikisi de kötü geçti. Kader... Ama bu psikolojisini etkilemiş (!) Herkesin *ben de dahil* evliliğine b*k sürme peşinde. Kendisi annem ile yaşamakta. Biz de aile ziyareti, hastahane işleri falan diye oraya gittik. Bir surat asmalar, bir tavırlar. Anladım derdini ama üstüne gitmedim. Ulan eski günlerden konuşurken konu bunun son ayrıldığı adama geldi. Aboooo adamı bir savunuyor, sanki Rabbım bir kulunu savunuyor. Dedim ki madem öyle, neden ayrıldın? Off anam bir kavga... Saç baş. Eşim eve geldi benim ağzım burnum k*n. Eşyalarını topla bu ne böyle dedi *kim olsa eşini öyle görünce delirir* bu içeri girdi, eşime bağırıyor çık defol sen g*vatsın falan diye. Eşimde hayırdır sen kimsin falan diye bağırdı sonra bu eşimin suratına telefon fırlattı, yüzünü tırmaladı küfürler falan o biçim. Kendi elini kolunu camlara vurdu, delirtti kendini bildiğin. Eşim de ister istemez *asla bunun için bir neden gösterilemez* iki tane tokat çaktı "kendine gel" diyerek. Ulan eşim çok mazlum bir insandır. Ben evdeki böceği öldürüp attığını görmedim, ona bile kıymaz yaşasın der. Adamı çileden çıkarttı. Biz 4 yıllık evliyiz,4 yılda adamın duymadığı bilmediği küfürler hakaretler kalmadı. Bir de bunu yapan ÖZ ABLA. Düşman yapmaz bunu. Cinlerim geldi gene...
Ailedeki psikopat kişilik?