Erkek arkadaşım askere gitmekten korkuyor

erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz evlenmek için okulumuzun bitmesini askerliği işe başlamayı bekliyoruz. o şuan 2 yıllık üniversitenin son sınıfında. ben ise 4 yıllık üniversitenin 3. sınıfındayım. o mezun olup askere gidene kadar ben zaten çoktan okulumu bitirmiş olacağım. ama erkek arkadaşım askere gitmek istemiyor kredi çekip bedelli yapacakmış. bedelli askerlik bildiğim kadarıyla 30 bin tl falan. şuan kendisi öğrenim kredisi alıyor. durumları orta halli. sonuçta bizde evlenicez 3 yıldır birlikteyiz zaten. bir düğün kolay olmuyor.. 1 buçuk yıl feda edip 30 milyarı verdirtmek istemiyorum çünkü kredi çekerse bizim evlenmemiz en az 5 6 belki 7 yılı bulur çünkü durumları mükemmel değil bu parayı ödeyip evlenmek için para biriktirene kadar yıllar geçecek zaten 3 yıl oldu. ben onu yıllarca beklemek zorunda kalcam. onun yerine askere gitse o borcun altına girmese hem ilişkimizi hem o borçla kendisini sıkıntıya sokmamış olacak. onu bedelli askerlik yapmaktan vazgeçirmem gerekiyor. neler yaparım bunun için nasıl vazgeçirebilirim?
Erkek arkadaşım askere gitmekten korkuyor