Ben kavgadan korkmam da kavgaya gireceğim zaman huzursuzum ve gerginim bunu yenebilsem tamamdır
Kavgadan neden korkulur?
Ben kavgadan korkmam da kavgaya gireceğim zaman huzursuzum ve gerginim bunu yenebilsem tamamdır
Ben korkmam. Ve sana tavsiyem şu devirde kavga etmek akıl işi değil, eskiden çok kavgacıydım sürekli kavgalar ediyodum ve sonunda tak etti düşündüm ne yapıyorum diye. Ayrıca şuan kavga ettiğinde dövdüğün kişi sana dava açabilir herkes bişey kopartma peşinde, işte o zaman ayvayı yersin. Normal güzel sözle halletmeye çalış, ama eğer anlamıyorsa, sorgu sual olmadan direkt gir, korkma eğer korkarsan her zaman dayak yersin. Çünkü karşında ki adama korkuyorum hissi vermek seni hem güçsüz kılar hemde bitirir. Kavga ediceğin kişi ise güçlenir korktugunu hissederse. Ben zamanında çok dayak yedim çok dövdüm. Ama hep cesaretliydim 3-5 kişi gelirdi tek olurdum dayak yiceğimi bile bile korkmazdım girerdim ne indirebilirsem kaar olarak düşünüyodum :) Uzun lafın kısası korkarsan kaybedersin dayak yersin, cesaretli ol. Cesaretini yerine getirmek için Gölge Boksu yap hergün 1 saat falan, internetten araştır nasıl yapıldığını. Hem cesaretlenirsin hemde gerçekten ciddi anlamda güçlenirsin hergün düzenli yaparsan tabi.
çocukken karşımdakini incitmekten korkardım, birşey olacak diye... sonra baktım bana oluyor bende başladım vurmaya...
büyüdük, sorumluluklar arttı... bu sefer de efendiliği öğrendik... şimdi ise kavga etmiyorum yaklaşık 10 yıldır ve korkuyorum, sevdiklerim üzülecek diye...
Cok kavgaciyimdir arkadaslarima biri bulasirsa felan hemen kavga cikartirim . Allahtan baska hic biseyden korkmam .
-çüku.
Hiç hoşlanmam. Özellikle kadın kadına olan kavgalar çok ilginç oluyor komedi
Cevap
15Cevap
Hiçbir zaman kavgadan kaçmadım...Her gerektiğinde şiddete başvurdum...Bu övünülecek bir şey değil... Bir kaç deneyim dışında elime geçen herhangi bir kazanım olmadı... Dövecek adam bitmez bizim ülkede...O yüzden uzak durmayı tavsiye ederim herkese...
korkmaktan ziyade ben huzursuzluktan nefret ederim
kavgadan korkmam ama kavga etmemek için elimden gelenide yaparım son çaredir her zaman
Korkmak değil sevmem...korkanda dayak yiyeceğin için korkuodur kendisine güvenmediği için başka sebebi olamaz
kavgada ne olacağı belli olmaz o yüzden kavgaya girmeden önce durup bir düşün ve durumu başka şeylerle hallet baktın olmuyor hiç bekleme anında vur pekmezi aksın.ama asla kavgadan korkma.
Kavgadan korkmam ama gereksiz bulduğum için son çare olarak kullanmaya çalışırım..Karşıdakinin ağzını burnunu kırınca pek bir şey hissetmiyorum.
Kavgadan Korkmuyorum Dayakda Yersin Atarsın Ama Yumruk Attıgında Surattan Çıkan Kemik Kekinden Nefret Ediyorum
Kavgadan korkma ama işlerini her zaman kavgasız halletmeye çalış. Kavgayı sevmemen kavga etmeyi bilmediğin anlamına gelmez.
kavgayla hicbirsey cözülmeyecegini iyi bildigim icin kavga etmek taraftari degilim ama bir an geldiginde malesef kendime hakim olamiyorum ve bagzen isin dozunu kacirabiliyorum
*-* Gereksiz .
Kavga etmek ne bileyim küçük düşürücü , basitleştirici bir durum bence ..
Ne korkcam ya :)
Kendime güveniyorum
Allah korkusu var sadece <3
Doğa yaşam kuralları değil anayasa kuralları geçerli hayatımızda ve kavga etmek yerine hakkımı gereken yerlerde aramayı tercih ederim.
ben korkmam gerektiğinde kavga ederim. korkanlarda bedenine zarar geleceğinden korkuyordur diye düşünüyorum.
etmekten korkmam ama sevmemde izlemesi çok zevkli cıkıslarda felan :)
ETINDEN KORKANIN KEMIGINI S...
Kavgadan korkan adam hiç dayak yemeyen adamdır :)
Kormuyorum nefret ediyorum
Korkmam
kavgadan korkarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar