Gerçek bir savaş olsa "zaten öleceğim" havasında olup korkmam. Ama şimdi durum çok farklı
Ölmek istemiyorum
Ölmek istemiyorum
her askere giden ölüyor mu? unutma bazı şeylerin önüne gecemezsin öleceksen şuanda bile ölürsün kalpkrizinden illa askere gitmene gerek yok
Orası öyle de ortamın ve zamanın ruh üstünde etkisi vardır. Askerlik ortamı da ölümü hatırlatıyor.
kaç kere askerlik ortamı gördün peki?
Dediğimi anlamadı
sensin genc sensin tamam askerlik dedğin olay sadece ölümden ibaret değil gittinde anlarsın bir kural var orda sanada ögretirler ya seve seve yapacaksın ya da seke seke yapacaksın sen istediğini sec artık :)
Belki bu işini görür :
m.facebook.com/story.php
Güzel film
nasılsa gitmeyeceğim için sıkıntı yok, ölmekten çok silahtan korkarım ben
Cevap
11Cevap
o zaman askere gitme 5 10 senede bir zaten bedelli çıkıyor
şimdi artık fakirler askerlik yapıyor
İstesende istemesende zaten öleceksin,
en azından bir amaç uğruna ölmeli insan
Haklısın da burada amaç göremiyorum. Seferberlik olsa başka ama şimdiki savaş iğrenç. Devlet bilerek beni ölüme sürüyor sanki, mal değilim ki ben. Politik ve menfaatler uğruna ölmek korkutuyor beni galiba emin değilim
Belli mi olur kardeş belki bahriyeli olarak yaparsın askerliği 😊
O nedir hacı
Bazı askerleri gemiye atarlar bol bol hizmet edersin ama ölüm riski düşük ayrıca yurt dışıda gorebilirsin.
Dediğim gibi seferberlik olsa korkum yok. Ama böyle bir savaş çok farklı geliyor bana.
Yapıcak bisey yok mutlak itaat var askeriyede gerekirse olucen.
Yaşayıpda Ne Yapacaksın?
Dünyada görülmeye değer ne kaldıki?
@Leaper Gerçekleri söyledim
@Leaper belki eşcinsel oldugun için sana herşey laylay lom geliyor bu tamamen gerçekler
@Leaper mesaj atarmısın kardeş biraz konuşalım
ne alnlamda kullandın bu sözü? senin de ne olduğun az çok belli onu söyle
Bende tam tersi askere gitmek istiyorum ama çevrem gitmemem için her şeyi yapıyor.
Askere gidince öleceğin belli oldu senin. Filmlerde hep öyle olur, çok korkan filmin hemen başında ölür.
Film çocuğu! Filmlerde her eleman korkar ayrıca, sadece korkudan altına sıçanlar hemen ölür. Korku seviyemden hiç bahsetmedim
Yazmışsın işte korku seviyeni... Sen daha gitmeden korkmaya başlamışsın..
"... korkuyorum sanırım"
Zekanı belli etme bu kadar evlat
Korkaklar ilk ölür dostum :D
O filmlerde dostum :D
saçmalıyosun dostum, erkek olarak eğer korkuyorsan K"stir gitsin ;)
Ölmekten korkmak canlılara özgü bir dürtüdür, senin gibi burada artistlik yapmıyoruz. Oraya gidince altına eden senin gibi gösterişçi tipler oluyor :D
Eminim öyledir :D
Bende o yüzden gitmeyeceğim.
Bu yüzden gitmek istemiyorum
Hayir korknuyorum.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar