Çok ciddi bir ailevi problemim var ciddi yorumlar yaparsanız çok sevinirim?

Ben 2 senedir evliyim. Gecen sene eşimle Ağustos ayında ayrıldık o İzmir'e babasının yanına gitti ailesinin yanına ben aynı yerde kalmaya devam ettim. Ve ayrıldığımız da 6 aylık hamileydim. Ben kendisine boşanma davası açtım. Bosanma davasına birgün kala buraya geldi mahkemeye girmek için annesi burada yaşıyor annesi bizi zorla barıştırdı. Biz bu sene hazirana kadar aynı evin içinde belki hergun kendisiyle kavga ettik çünkü huzursuzdum aldatilmaktan çok korkuyorum en hassas noktam ben 3 ay bu ne yaptı kimle yattı? ya da yattı mı hergun ağlıyordum bana seni aldatmadim deyip durdu. Neyse biz böyle bu sene hazirana kadar bunları yaşadık. Ben sonunda bu çelişkilerden kurtulamayip onu terk ettim. Şu an 5 aydır ayrıyız. Ben yine hamileyim ve doğum yapmama 2 hafta zaman var. Bosanma davası da açılmış değil henüz. İlk çocuğumuz şu an kendisinde aldı zorla benden iknciyi de vermeyene kadar mahkeme acmayacagim diyor.10 gün sonra gelip doğuma girip çocuğu alıp gideceğini söylüyor. O süre zarfında benim evimde kalacak 15 gün kadar. Ben çok zor durumdayım bana bı akıl verin 5 aydır ayrıyım aşığım ona. Bana tekrar aynı evin içine girince bağlanırsa bu 5 ay ne yaptı kafayı yemek üzereyim. Ben nasıl bu beş ay ne yaptın kimle yattın demeden duracağım. Kafamda soru işaretleriyle ben nasıl yaşayacağım.

Çok ciddi bir ailevi problemim var ciddi yorumlar yaparsanız çok sevinirim?