Ailevi sorunlarım var dinleyebilecek olan varsa bana mantıklı fikirde bulunabilir mi?

Kalabalık evde yaşıyorum fakat evdeki diğer bireyler gibi sözü geçen , değer gören, kabul gören biri asla değilim. Fikirlerim söylediklerim karşı çıktıklarım vs vs dikkate alınmıyor ve ben anne babadan değer görmediğim için kardeşlerim bana karşı çok saygısız sevgisiz. Sevgisiz olmalarını anlarım ama kendilerine gücümün yetmediğini bildikleri halde saygısızlık zorbalık yapıyorlar annem babam hep onların arkasında durur ya da onların hatalarına karşı saygısızlıklarına karşı sessiz kalıp, beni daha çok aşağı çekiyorlar ben artık gerçekten baş edemiyorum. Evin temizliğini yapıyorum hep, onlar erkek diye yataklarını dahi toplamıyorlar. Dışarı çıkıp bir yerden geldiklerinde montunu asmak veya katlamak varken direk atıyorlar. Tek yaptıkları şey markete gitmek çöp dökmek onu bile binbir güçlükle ısrarla yapıyorlar. Annem babam geri kafalı... Onlara göre evdeki tüm işleri kız yapmalı. Ne zaman sesimi çıkarsam anne söyler misin yataklarını toplasınlar bari. Hemen bana bağırıyor tamam bırak elleme hiç bir şeye istemiyorum senden zaten bir şey yaptığın yok diyor şaka gibi. Ben artık akıl sağlığımı yitirdim bu evde. Sabah da erkek kardeşim bana çok ağır küfürler etti dayanamadım saldırdım ama o beni yere devirdi ve gücüm yetmedi evdekiler araya girdi.. işe girmeme izin vermiyorlar sınava girecektim izin vermediler evlen demeyin lütfen evlenmekten önce bu evden kendi başıma kurtulmam lazım kaçamam da kendim ve ailemin adı kötüye çıkar aklımı kaybedeceğim ne yapayım ki ben? Evdekilere nasıl davranmalıyım? Anneme babama? Sırf yalnız olmayim diye hep alttan alıp susuyorum arkadaşım bile yok ne yapacağım?
Ailevi sorunlarım var dinleyebilecek olan varsa bana mantıklı fikirde bulunabilir mi?