Aile sorunlarımı anlattım bana yardım edecek olan var mı?

İçimi yazarak dökmeye ihtiyacım var isteyen okusun isteyen okumasın.

Ailem benim psikolojimi bozuyor. öyle az uz da değil baya bozuyor. Bizim evde gezme anlayışı mangala gitmek ve biz her zaman aynı yere gideriz istisnasız her zaman da kavga ederek eve geri döneriz. bi keresinde babamla kavga etmiştik herkesin içinde. (ben zor bir evlat değilim sessiz biriyim) piknikte alkol kullanıyor votga içiyor az önce de kavga ederek geri döndük herkesin içinde bağırdı. eskiden bende bağırırdım ama yoruldum yine aynı şeylerin olmasından. bu seferde sustum içimde fırtınalar koptu kalp krizi geçirmekten korktum öyle bi sıktım ki kendimi dudağımı patlatacakdım. ne güzel aileler arabalarıyla mutlu bir şekilde gidip geldi. biz ise taksi beklerken yolun ortasında kavga ettik, piknik yerinde olan olayları saymıyorum bile. hep böyle oluyor bidaha gitmiycem diyorum gidiyorum. evde hiç kavga etmezler yeni evli gibiler ama dışarda hep kavga ediyorlar.

Annem; bana hep bağırarak konuşuyor hep hakaret ediyor hiç kızım demiyor adımla sesleniyor, sert bi şekilde elim de bir şey varsa alıyor. Gerekirse vuruyor. bana beni kötü hissettitircek moodumu düşürecek şeyler söylüyor ama her derdinide bana anlatıyor.

Babam;karı kız düşkünü içkicinin biri yeterki karı olsun yaş farkı fark etmez herkese alıcı gözüyle bakar herkese yavşama ve iyi davranma yeteneği var kendi kızını kısıtlar kızını sever ama kızının psikolojisini küçük yaşlardan itibaren alt üst eder başka bir kadınla evleneceğini söyler biz küçükken babamsız yaşamışız bir dönem sonra benim için barışmışlar falan fistan öyle yani

Aile sorunlarımı anlattım bana yardım edecek olan var mı?