Annem kendine yanlış bir hayat seçtiği için onu affedemiyorum ne yapmalıyım lütfen okumadan cevap vermeyin sebeplerim haksız değil?

Arkadaşlar babamı kaybettikten sonra annem gençti ve evli biriyle ilişki yaşamaya başladı hem de benim okulun müdürüyle o kadar çok korkuyordum ki kaç kere kendimi ö… haddine getirdim birden üstü açılırda, videosu falan yayılır da, herkes görür diye çok utanıyordum ve korkuyordum, bir de adam bunu sevmiyordu kullanıyordu hep ailesini baş taci tutuyordu annemin de işte parasını falan yiyordu annem de onu seviyor diye böbürlenenyordu, ben de ağzımı açtığımda sen kes sesini zaten sen ayak bağı oluyorsun hayatıma falan diyordu. Ben de amcamlarla konuşup onlardan rica ettim ve yurtdışına onların yanına taşındım okumaya gittim sağ olsunlar kabul ettiler okuttular beni sonra da evlenip direkt koca evine geçtim ve annemle birlikte yaşamamak için kendi hayatımı kendi ellerimle kurdum şu an 34 yaşındayım artık annem de yaşlı ama onu affedemiyorum mesela hiç evine senelerdir gidip gelmiyorum o da geldiğinde torunlarını falan sevsin gitsin diye 2-3 günlüğüne kabul ediyorum ne yapmam gerek onunla barışamıyorum, şu an kendisi de kötü durumda artık yaşlı bir bakanı yok işten falan da atmışlar biraz maddi yardım ediyorum ama gelip evimde kalmasını falan izin veremem bir de kendisi çok agresif biri o hep geldiğinde eşimle eşimin ailesiyle falan aramız soğu
Annem kendine yanlış bir hayat seçtiği için onu affedemiyorum ne yapmalıyım lütfen okumadan cevap vermeyin sebeplerim haksız değil?