AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
ne kadar melek olursa olsun aynı yerde yaşanmamalı yakın yerler olabilir ancak.
Aynı anda 2 kişi ile evlenmek zor olur. :) Bir tane yeter. :))
yani yanımda özel korumalar da olursa yaşamak isterim :D
O niye?:)
can güvenliğim için genç yaşta ölmek istemem benim kaynana adayı da zaten hiç sevmez beni :D
Hayır. kaynananında bir düzeni var benimde olmaz yani. hem bir erkek anne ve eşinin arasında kalmak istemez aynı evde olursalar arada alır
Insandan insana degisir, ben denemek isterim sonucta esimi buyutmus kadin benm de annem ellerinden operim boyle hayirli bir evlat yetistirdigi icin tsk ederim
duruma göre değişir ben çok sabırlıyım aynı herkesle geçinirim ama eli ayağı tutuyorken bir sıkıntısı da yok ise eşimle yalnız olmak isterim
Sadece bakıma muhtacsa ve kimse bakmıyorsa... Yoksa öylesineyse istemem , eşimle özel hayatım olmalı yani..
O kaynanaya bağlı bir süre yašayabilirim hayat tecrübelerini benimle paylaşsın diye fakat bir süre sonra kaynana dırdırı çekecek değilim ya
şu an sevgilimin annesi annem gibi yani cok seviyorum onu iyide anlasiyoruz ama ilerisini bilemem nasil olur ilerde bilemem ama zorunda kalirsam kabul ederim :) ne olacak sanki ha benim annem ha onun annesi :)
insan kendi ailesiyle bile aynı ev içinde sorun yaşıyorken kaynanasıyla doğal olarak yaşar istemem ben öyle kocamla yalnız kalmak isterim bir daha dünyaya gelmicem çoğu kadında istemez
Helal olsun katiliyorum
Adami seviyorsam anasinada katlanmak zorundayim tam tersine ellerinden opmeliyimki bana sevdigi adami dunya ya getirdi
Çok duyarlı
teşekkür ederim
bana biseyler ogretir yemeklerde filan yardimci olur bana isterim yani nedden olmasin
Seni listeme eklemedim :D
:DDssa
Ev alıcak/kiralayacak parası olmayan adam evlenmesin, eşini de süründürmesin
Kaynanaya göre değişir. Uyumlu biri değilse çekilmez. Her şeye burnunu sokarsa huzur Kalmaz
Tabikide istemem annemin dırdırı yetmiyomuş gibi bir de kaynanayla mı ugrasıcam düşman başına :D
Hayır istemem. Bunun kaynanayı sevip sevmemekle alakası yok. Yeni evli çift yalnız kalmak ister.
Kendi evim gibi rahat bir yer olamaz. Eşime yeterince tahammül edicem, bide kaynana yok anneeeem almayım :)
Yakin olabilir ama ayni ev istemezdm. ama kaynanam olmayacak
Bizimle yaşarsa memnun olurum.
Saygı ve sevgide asla kusur etmem eşimin benim aileme karşı nasıl davranmasını istersem bende öyle davranırım.
HAYIR. HAYIR. BU kaynanamdan kaynaklı değil ev içinde mahremiyetten kaynaklı ben istediğimde istedigimi yapmak giymek vs isterim böyle olmaz
ben eşimle bile aynı evde yaşayabileceğimi düşünemiyorum, kaynanayla imkansız :))))
Valaha sevdigim cocukla evlenim disarida bile yasarim
Eger duzgun anlayisli biriyse tabikide olur. bana ne zarari dokuncakki ben ona karsi gelmedikten snra odasi ayri sonucta gelip aramzda yatmicajya :)
Sartlar onu gosteriyorsa oturulabilor. Bakima muhtacsa mutlaka oturulmali.
valla cok sıkılırsam kocamıda arada bir evden atarım ne kaynanası
her genç kızın hayali büyüyüp prenses gibi bir gelin olup kaynanayla yaşamak :D
Kaynananla istersen çok yakın ol kız kardeşin gibi olsa istemem. Kendi evimde rahat ederek oturmalıyım. Evimde pijamalarımla televizyonun karşısına geçip oturamayacaksam ne anlamı var ki o evin?
ben istemem dogrusu baska cocuklaro varsa herkeste sırayla belli süre kalmalı. ama saglık sorunu da varsa kalabilir yanımızda öteki türlü pek kabul edemem.
Beni o kaynanayla beraber yaşatacak kocayla da aynı evde yaşamak istemem
kesinlikle isterim. torununu doğuracam verecem kucağına baksın :D
Aynı bina tamam da aynı ev olmaz ne özel kalır ne bişe
kaynanamı eşime bağlı ve annesine ama en mantıklısı ayrı olmak
Hayır kendisini severim ama arada bir mesafe olmalı yani
Eğer modern bir kafa yapısı varsa ve ev büyükse olabilir ama kafası geriyse hoşt.
Bakima ihtiyaci olmadigi surece hayir kendi annemle bile bir arada zor yasiyorum ben..
Kaynanaya ve eşime bağlı bir durum bu. Muhtaçsa ve uyum olursa neden olmasın?
Hayırdır kaynana hazıramı koncan kızın gelsin yapsın yemeğini işini gücünü senle uğraşamam
Hayır tabikide. Yani bakıma muhtaçsa bakarım elimden geleni yaparım ama aynı evde asla
kaynana mı, asla! bana çöpsüz üzüm lazım. uzak dursunlar :(
Istemem tabikide ne kadar iyi bir kaynana olursa olsun ev üstüne ev olmaz
tamam kocamın annesi benim de annem filan ama aşağıda arkadaşın dediği gibi ev üstüne ev olmaz.
Kaynana var kaynana var önyargı pismanlik olabilir bazen.
Aynen. Kimi kan kusturur kimi bagrina basar.
Bağrına basarsa bende onu başımın üzerinde tasirim marifet olan sadece aynı evde yasamak degil ki bir ömür saygıyı taşımak... Birde sevgi olursa kaynana değil anne olur bana
İyi anlayışlı birisiyse olur... ama elbette insan kendi evinde daha rahat vr mutludur
Istedigi zaman buyursun gelsin Ama ayni Evde yasamak bence olmaz
Şahsen öyle olmasını isterdim, evli bir çiftin evde yalnız olması gerek :)
Tabiki hayir. Ne annem ne o. Kendi evimde kocam ben yeter
Olabilir bence maddi imkanim olursa hem benim aile hem esiminki 3_4 tane ev ev üstüne yapar
Sevap puanlarimi çatır çatır yerim
Hayir istemem bu kendi annem olsada saglik sorunu olmadigi sürece ev ev üstünde asla olmaz...
Farketmez. Evlendigime göre kocami gerçekten seviyorumdur. Bunun yaninda özel hayata karismadigi surece kaynana bir sorun degil, mutlu mutlu yasariz.
kısa bir süreliğine olursa evet ama devamlı olmaz olamaz
Öyle Kaynanalar varki gül gibi ama öylesi de var ki ateş gibi kalmak değilde hatrinca birlikte yaşamak isterdim
istemem. ev üstüne ve olmaz
Istemem :( ama hastalik, mecburiyet varsa degisir tabiki :)
Aynı apartmanda oturmak olur da aynı ev düşündürür :)
hayır hayır hayır. tam üç kere sormuşsun üç kere cevap vermek istedim. bir misafirliğin bile 3 saat hakkı var.
Fark etmedim Sağol ;)
Isterim iyi olur zaten caliscam cocuga bakar yemek hazirlar candir kaynana haa zamani gelince ayrilirim zaten o soyler bana canim kaynanam selamlar sana opuldun kiz
@gozuyuksekte Allah kaynanana sabır versin. Entrika, komplo hepsi var maşallah düşman başına.
berfuuuu seçimlerde aday olsa kesin % 75 götürür. ))
Yanlış oldu. Doğrusu gozuyuksek'te olacaktı. Özür.
@Mpoyrz entrika komplonun ne oldugunu bilmiyorsun herhalde@ bay_enco muhtarliga dusunuyorum ilerde bakalim
seks yapmıyor musunuz siz kocanızla?
ne işi var kaynananın
hayır rahat edemem o evde yatmak kalkmak sonra yemeklerini beğenmem ben yapsam o beğenmez iyi değil
İntihar ettirirde müge anlıya cıkarım. katiyyen olmaz.
Ben 2 yil oturdum
Cocugumu büyüttü allahim razi oldun ondan