AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
İstemem. Ama ben kaynana olsam gelinimin benle aynı evde yaşamasını isterdim. Çelişki içindeyim :/
Eger bakima muhtacsa olur ve de bakarim. Onun disinda hic gerek yok, ev ev ustune olmaz.
Niye istemeyeyim ki evinde bir yaşlı bulunursa o evde bereket olurmuş.
iyi huylu ve uyumlu olursa yaşayabilirim ama sürekli laf sokan kuyu kazan bir kadınsa yapamam
yani her an herşey olabilir :D
ama yaşamak istemezdim açıkçası :))
Hyar kendi duzenim olsan istyrm ama kaynanama sık sık gelip giderim yazik uzulmesinler bizde yaslancaz sncta
Ev üstüne ev olmaz :) ama üst katimda olabilir olduda hem basimin hem Evimin üstünde yeri var ;)
Nazar değmesin ozaman
Aminnnn
Sıkıntı vermediği sürece ne zararı var fakat biraz modern bir kaynana olması lazım da bilemedim şimdi eşimle nasıl oynaşıcaz:D
Kaynanam iyiyse başımın üstünde yeri var ama bir ömür olmaz kocamla yaşamak isterim tamam kalsın yanımızda ama sadece bir müddet
arda gelir kalır ama aynı şehirde bile olmaz sonsuza kadar
İstemem kocamla evimde yalnız hayat sürmek daha keyifli.
Uyumsuz bir kadinsa istemem. Fakat gercekten anlasabilecegim oturup sohbet edebilecegim bir bayansa ve evlilige mudahale gibi bir durum soz konusu degilse aksine yardimci oluyorsa bir problem arzetmez.
Sağlık durumu yuzunden bakima muhtacsa tabiki yasarim aksi olmaz ev ev ustune
Adamsın reis :)
Onun durumuna bağlı. Hasta falansa yanımda olsun isterdim
Karımın annesi sonuçta ona bu hediyesi için katlanmak zorundayım tabi isteyerek
Ben istemezdim, kızların bir çoğuda istemez bana göre ev ev üstünde olmaz.
Gerçekten bu aralar kaynanasını sevmeyen gelin modası çıktı iyi geçinebileceğim karakterde biriyse tabiki
Tabi ki hayır. Ben eşimle evleniyorum kaynanamla değil. Bir özelim olsun, kendi hayatım olsun isterim.
Hayir cok iyi biride olsa olmaz erkekler genelde annelerine duskundur ve belli bir zaman sonra cekememezlik baslar
kaynanaya bağlı benim kaynanam annem kadar beni seviyor ve çok tatlı bir kadın o yüzden onunla yaşayabilirim.. hem de mutlu yaşarım eminim
Bir hastalığı varsa ya da eşimden başka bakacak kimsesi yoksa olabilir. Onun dışında aynı evde yaşamam^^
Hayır bizim özel bir yaşamımız olmalı kaynananın yanında jartiyerle dolaşandan ya tabi eğer özel bir neden yoksa.
Yasamak istemem cunku ister istemez evdeki bazi seylere karisir buda esimle aramizin acalilmasina neden olabilir.
Keşke bende eşimle ayrı evde oturabilsem kaynanayla oturmak kabus ya herşeyimize karışıyor yatak odamdaki düzeneğe bile desem yeri vardir.. Sakın kaynanayla oturmayın :D
oturan oturuyor
bir akrabamız ögretmendi dayı kızıyla evlendi anne babsıyla oturdu 2 yıl
2 çocuk dogurdu ayırdı evi
Sağlık sorunları veya bakıma muhtaç olmadıkları sürece yaşamam.
Hayır istemem ben rahat edemem onlarda bence rahat edemez en iyisi ayrı yaşamak
Karakteriyle alakalı. İyi biriyse beni gerçek anlamda sevdiğini hissediyorsam yaşardım evet.
18 Aralik dogumumdan baska onemli bir gun olamaz. Hersey ben dogduktan sonra basliyor. :D
Olamaz yanlis yere yazmisim. Rahatsizlik verdigim icin ozur dilerim. İyi gunler size. bari gelmisken cevapliyim yasamak istemezdim.
bune ya senin yanlıs cevabını okumak zorundamıyım ben ala ala bida olmasın
Okumasaydin sende. d
Birlikte degil de yakin oturmak isterim. Cocuklarim dedesiyle ninesiyle büyüsün.
herkesin kendi hayatı olmalı bence tabi istisna durumlar olabilir
Ben sahsen kaynanamla ayni evde yasamak isterim bir buyugumden ogrenicem cok sey vardir yani isterimm sahsen bana bu mutluluk verir yani :)
Senin gibileri kaldi mi? Ekliyorum listeme :D
:) aahah vala ole ben cok isterim kaynanmla kaliym severim
yaşlı ve tatlıysa olabilir :) sonuçta onada anne diceksin lafta kalmamalı kendi annenle kalıyosan onunlada kalabilirsin.
isterdim ama eşimle baş başa kalmak istesem kalamıcam o sıkıntı olur ama yoksa başımın üstünde yeri var
Karakterine kişiliğine bana olan davranışlarına bağlı zira kaynana olsun kayınpeder olsun İnsan olduktan sonra nere olsa yaşarım
6 ay kaldım kayınvalidemle.. 100 sene gibiydi, kabus gibiydi. Her ailenin kendi evi olsun, boş olsun ama ayrı olsun. Şükür ki az sürdü o dönem.. :)))
ayni ev olmasin ama illa yakin olacaksa alt daire yan bina olabilir
Bir hastalığı olmadığı süreçte istemem. Bazı konularda anlaşmazlık olabilir.
Ev şu dizilerde ki gibi büyükse yaşamayı çok isterim..
Valla ben yaşarım. İstesin ayaklarını bile yıkarım. Ama daha kızını bulamadım
Aynı evde yasamam ama her gün yanina giderim aksam evime donerim ayni sehirdeysek 😇
Yapacak birşey yoksa mecburen yaşarım. Annem herzaman ev üzerine ev kurulmaz der. Haklı kadın.
hayır kendi ailemle bile yaşamak istemem...
(bu kötü birisi olduğum anlamına gelmez. yardıma ihtiyaçları olduğunda tabiki kalabilirim ama onun dışında olmaz...)
Hayır olmaz öyle şey. Ne kadar iyi insan olursa olsun illaki sorunlar çıkar
Şimdi büyük konuşmayayım da aynı evde olmaz aynı apartmanda olmaz hatta aynı semtte bile olmaz yani
Hayır. Sadece eşim ve ben olmalıyız. Kendi annemle de yaşamak istemem.
Bilmiyorum aslında çok iyi bir kadın ama istemem açıkçası
Kocami sevdigim surece onu doguran anayida sevebilirim
Asla, evlenirken zaten siz bir çekirdek aile oluyorsunuz. aile içinde aile olmaz. herkesin özeli var, paylaşmaması ve bilmemeleri gereken şeyler var.
Asla katiyyen olmaz. annmle oturalim dien biride asla erkek olamamistr. o cocuklda ewlnmemm.
Yaşarım ne olacak, o da annem yani
Tebrikler
Teşekkür ederim :) ayrıca sadece kaynana değil diğer aile fertleriyle de yaşarım
İyşmiş
EİG olmalı
Bnce kalınabilir yemek falan bisey bilmiyoruz simdiki kizlar yani bir süre olabilir
ısterım onda ne varkı sonuçta aneler ve bı gun bende ane olucam
Asla istemem evimde çıplak dolasmak istedigimde ne olacak
Iyi ve zenginde ve evi barkı düzgün güzele Yaşar'ım niye olmasın ama köylü bir kadınsa asla
ev üstüne ev olmaz tabikide ! kimse istemez ama şartlar onu gerektiriyorsa yapılacak birşey yok...
Asla bu kadar net diyorum
Tabi hastadir tek kaliyodr o zaman basım üstüne
Tabiki de istemem :D aynı şehirde bile durmam :D mümkünse ülkeyi terk ederim :D
1 isine zor katlaniyorsun birde anasi danasi oldumu tam timarhaneye doner o ev.
Gülü seven dikenine katlanır.