Kaynanayla aynı evde yaşamak ister miydin?

Hayır, kaynanayla aynı evde yaşanmaz. Yaşlılar çekilmez zaten. Ki kaynana varsa bu evlendik anlamına geliyor bildiğim kadarıyla. Evli olan iki kişinin ayrı bir evi olmalı bence. Onların evi onların tüm özel alanı olmalı. Aksini istemedikleri sürece. Kaynanamı kendi evimde hiç çekemezdim açıkçası. Doğru biliyorumdur umarım ama eşinizin annesi oluyor sanırım. Sevgilim çok tatlı biri çok severim kendisini ama annesi onun tam tersi ciddi anlamda. Kendisinden pek hoşnut değilim ne yalan söyliyim. Kaynanasıyla bir ömür yaşayamam. Açıkçası bir ay bile yaşayamam. O yüzden onu da bizim yalnız olmamız gereken evde kalmasını da asla istemem. Yaşlı zaten başımıza iş çıkartır. Şu hayatta bir tek yaşlılardan ve bebeklerden haz alamıyorum zaten. Onun dışında pek bir sorun yok. Arkadaşımla yaşarım kayın validemle yaşamam yani, o derece.
Bizlerde birgün yaşlanacağız bize kim bakacak
@CoolEmmi72 Kim bakarsa baksın farketmez
Empatili ve ön yargısız olarak soruna cevap vereyim.
Hepimiz insanız, hayat şartları neler getirecek belli değil. Önemli olan sevdiğin insan ile bir arada olmak, geçerli bir sebep varsa ve geçici bir süreyse elbette olabilir.
Hatta annesi hasta ve ona bakması gereken kızıysa, evde bakım parası ile bakıcı tutma imkanı bile olsa, annesine hakkıyla ve üzmeden bakma ihtimali yoksa bakıcının? kızı bakmak istiyorsa ve beraber oturalım derse? neden hayır diyeyim? İlerliyen zamanlarda ve yaşlarda aynı duruma bizlerin düşmeyeceği ne malum. Hayırlısı ne ise o olsun İnşeAllah amin.
Yalnız olunmadığında rahat da olunamıyor ben eşimle daha rahat olabileceğim bir ortam isterim bu yüzden aynı evde yaşamak istemem.
İkincisi ne kadar uzak olursak o kadar saygı, sevgi korunur bu sebeple de yakın olmak istemem, bu sık görüşmeyeceğimiz anlamına gelmez.
Fakat kötü bir durum olursa sağlık vs bakarım elbette
Evleneceğim erkeğin ve benim tüm aile üyelerimiz ve akrabalarımız; başta ebeveynler, bize, evimize, hayatımıza ve hayata bakış açımıza maddi ve manevi olarak mesafelerini korurlarsa herkes için en huzurlusu olur.
Cevap
32Cevap
Eskiden yaşarım derdim. Fakat iyi ki yaşamamışım kendimize özel alanlarımız azalırdı keyfimizin istediğini yapamazdık.
Iı-ıhh, olmaz. Rahat edemem, istediğim gibi kocamı öpüp sevemem. Olmaz yani.
Eşimle kendi evimde yaşamak istiyorum
Evlendikten sonra özel bakım gerektiren bir rahatsızlığı olmadığı sürece kendi aile üyelerimle bile beraber yaşamak istemem. Ciddi sıkıntılar olur kabul edilir sorun değil ama keyfi durumları varsayarsak evde eşimden başka bir insan görmek istemiyorun
Anne baba Cennet kapısıdır buna eşinin annesi babasıda dahil ben evli değilim ama illerde evlenirsem eşimin annesi babası için iyi olması için elimden gelen herişeyi yaparım çünkü onlar benimde anne babam ve benim Cennet kapılarımdır aynı kendi anne babam gibi onları nasıl sevmem onlara ben kurban olurum evlatları için cana gösteren anne babayı evlenince unutan insanlara gercekten yazık helak olur onlar
Gerçekten çok zor Çünkü herkesin kendi düzeni var Düşünsenize evinizde oturmadığınızda bir koltuğa uzanamayacaksınız Çünkü bu saygısızlık olarak algılanacak gerçekten çok zor Hayat alanınız sadece yatak odadığınızdan ibaret veya farklı bir yemek denemek isteyeceksiniz ama kayınvaliden size veya kayınbabanızda yaşadığınız için onu yapamayacaksınız eşinizle özel alanlarınızı kısıtlı olacak Gerçekten Düşüncesi bile çok zor
Hayır tabii ki çünkü özel alan evleneceğim erkek ile belki canım mutfakta salonda TV odasında seks yapmak isteyecek mahremiyet açısından bakıyorum olmaz
Kaynana ile aynı evde yaşanmaz şimdi ilk zamanlar full ateşli gectigi icin malum rahat olmak istiyor her iki tarafda o yuzden baslarda olmaz ama belli bi süreden sonra olabilir özellikle cocuk oldukdan sonra ver cocu kaynanaya kafa rahat ahaha he kaynana tek ise ve bakıcak kimsesi yok ise herhangi bi geliri yok ise mecbur yaşanmalı sonucta oda bir anne bi aşk icin anadan babadan vazgecilmemeli
Ev üstüne ev kurulmaz herkesin düzeni yaşam tarzı farklı ve fazla mıç mıç olmaya gerek yok her zaman bir çizgi olmalı insanlar arasında tabi ki saygı sevgi çerçevesinde bunlar gerçekten önemli.
Hiç kimseye yakıştırmıyorum bu düzeni. Ama çok zengin olursalar eğer belki villalar tarzında kendilerine ait bi site tasarlanabilir. O şekilde her kesin bi özel alanı olur.
Neden isteyeyim ki eşimle rahat olamadıktan sonra evliliğin anlamı bile yok. Nereye gitsen kaynananı da götürmek zorundasın veya her gittiğin yere haber vermen lazım. Saçma ve benlik değil.
Hayır istemem kendi ailemle bile zor oluyor yani sevmedigim için değil insan bı yaşından sonra ayrı eve çıkmak kendi ortamını oluşturmak istiyo o yüzden kaynana hiç istemem
Hayır istemezdim. Evimde rahat takılmak benimde hakkım yok kaynanam görcek yok kaynanam uyancak stresi ile rahat hareket edemem. Misafir ağırlayamam
Korkma gelinin olmam😄
Hastalık, yokluk, zor durum var ise olabilir ayrı bir odası olur ama normalde olmaz herkesin özeli var, rahat yaşamı var
Aynı apartman olabilir ama aynı ev olmaz.
Herkesin kendi evi olmamalı ve kimse diğerinin evine burnunu sokmamalı
Hayır istemem evimi kendi düzenime göre yerleştirmek isterim rahat davranmak falan ama onlar varken olmaz tabi
Yok yok kalsın...
ayrıca Elizabeth ile de aynı yerde yaşanmaz be malum çok küçük yer :D :D
İnsanın kendi ailesiyle yaşaması farklı bir şey evlenmissin farklı şimdi insan eşiyle yuva kuruyor çocuklarıyla yaşamak isteyende vardır doğru insan olsun tabiki yemek yesin çay içsin ala aynı evde yaşamak saçma onun evi ayrı olur esinle evin ayrı
İstemezdim. Çünkü belli bir süre sonra illa ki anlaşmazlıklar olacak, ayrıca rahat edemem.
İstemezdim eşimle ortak bir hayatı paylaşmak isterim. Eşim ve annesiyle değil. .
En İyi Cevap