Eltim 2 hafta önce hiç suçum olmamasına rağmen kendi kendine triplendi ve biraz da buna sebep olan eşim oldu. Eşimi apartmanda gördüğünde soğuk konuşmuş hatta. Neyse bende yine olsun diyerek bir mesaj attım kusura bakma niteliğinde. O da aramızda bir sorun yok sıkıntı yok falan yaptı.
Neyse dün ise mesaj atmış çocukları bize gelmek istemiş müsait misiniz diye sormuş ama ne hikmetse eşimle bana aynı anda mesaj atmış.
ben görünce yazdım müsaitiz evdeyiz gelsinler tabii diye..
Eltimin alınganlık ettiği konu da çocukları bize gelmek istemiş o da tek göndermek istememiş hemen gelmiyorlar diye pazar akşamı bana gelmek istediklerini söylediler bende o gün durumum neyse onu söyledim sen müsaitsen ben geleyim dedim. Sonra o zaten müsait olmadığımı anlayıp tamam başka zaman görüşürüz o zaman demişti ama eşim ısrar ettirdi aman kırıldı kesin diyerek.. ( Eşim maç izliyordu bira içiyordu odada sigara içiyordu bu ortamın neyine gel demeliydim bilmiyorum) neyse bende gel buyur abla desem de kadın kabul etmedi.
sonra durmadı tabii eşim yazmaya başladı ve gidip benim temizlik için çağırmadığımı ima eden şeyler yazmış ( hiç alakası yok)
neyse sonuç olarak eltim bu yüzden tripliydi.
Neyse dün de dediğim gibi oldu. Çocukları geldi vakit geçirdik sonra eltim çocukları için eşimi arıyor.. bir tuhafıma gitti yine ama sesimi çıkarmadım.
neyse bugün ise eşim işten geldi o sırada telefonu çaldı aa yengem arıyor dedi açtı telefonu neymiş ciğer pişirmiş siz seversiniz yersiniz göndereyim mi demiş.. benim kocam da tadımlık gönderirsen bakarız falan dedi.
neyse ben acayip sinir oldum. Bunca zaman ben bir şey pişirdiğimde ne zaman gidip onun eşini aramışım.. bu kadın bilerek yapıyor ve ben deliriyorum. Eşim ise yaptı etti ortadan çekildi tabii.
neyse ben çıkmadım kapıya bile eşim almış.
ya dedim kocam hadi madem o aradı sen niye kabul ediyorsun yeriz diyorsun dedim.
Sonra ben tabii usulen eltime teşekkür ettim eline sağlık dedim kalp emoji koydum. Hanımefendi afiyet olsun canım rica ederim yazıyor bilerek asla emoji koymuyor.
bu arada olay eltim kocam falan gibi bir şey değil başka yere çekmeyin. Derdim benimle ne yapmaya çalışıyor..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla, durum seni oldukça yoruyor ve haklısın, bazen insanlar arası ilişkilerde böyle karmaşık durumlar yaşanabiliyor. 🫂 Eltinle iletişiminde hassas bir nokta var ve bu noktada eşin biraz fazla müdahil olmuş gibi görünüyor. Eşinle açık ve sakin bir şekilde bu tip durumları nasıl birlikte ele alabileceğinizi konuşman önemli. Kendini kenarda hissetmek veya olaylara yalnızca senin yükümlüymüşsün gibi yansıtılmasını engellemek için fikirlerin ve hislerini net ifade etmelisin.
Eltine gelirsek, belki de kendince naif bir jest yapıyordur ama senin ona biraz mesafe koyma ihtiyacın olabilir. Kendi sınırlarını koruyarak, konuşmaları yumuşak bir tavırla yapılandırmaya çalışmalısın, çünkü hayat kısa ve bu tür dargınlıkları fazla büyütmek sana zarar verebilir. 🕊️ Bunu fazla kişisel alma, herkesin farklı bir iletişim tarzı var. Sen kendine odaklan ve huzurunu önemse; önemli olan bu! 💛