Sizce kaynimdan mi suphelenmeliyim yoksa kocamdan mi?

Şimdi şöyle birsey geçen sene ramazanda kocam benim arkadaşım ile konuşuyormuş arkadaşımda da evli onunda bir çocuğu var benimde bir çocuğum var ben bunun çocuğuna felan baktım bu benim eşimin yanında çalışıyordu ayrıca kocasıda çalışıyordu tamam mı arada kadin kocasıyla falan kavga edince geliyordu bizde kalıyordu ben ona teselli veriyordum iyiyorduk içiyorduk sabahta çocuğunu bana bırakıp kocamla beraber ise gidiyorlardı neyse ben bunları yakalayınca gittim kadının evini bastım konuştum ettim onun telefonundan kocami kocamin telefonundan onu engelledim konuşmayacaksın yoksa seni kocana söylerim diye tehdit ettim geldim neyse bunlar konuşmuyoruz felan diyordu ramazan bitti ramazan bayramı gelmişti hala konusmuyoruz dediler eşime dedim hadi gidelim ailemin yanına ailem Ankara 'da oturuyor ben trabzonda o da dediki sen git benim iznim yok yarın işe gidecem tamam dedim geldim Ankara 'ya geldim ama ben gittikten sonra bunlar sen kadin kocası kocam üçü sen git batuma gez ye iç eğlenip birde fotoğraf çekinip geliyorlar neyse işte böyle böyle bir sürü olay oluyor bende bunların hala görüştüğünü düşünüyorum çünkü bu ramazanda yeni arkadaş bulmuşlar bu 3u o arkadaş iftara davet etmişti bizi onu da davet etmiş habersiz gittim onlarla karşılaştım öyle olunca mecburen o arkadaşı çağırınca o beni davet etmek zorunda kaldı bende onu davet etmek zorunda kaldım böyle bir görüşme daha oldu bu sene kocası da hala eşimin yanında çalışıyor kadin arasıra yanlarına gidiyor yemeklerini yapıyor köyden meyve topluyo getiriyor gibi gibi asil meseleye gelirsek dün ilk önce kaynim duşa girdi sonra eşim duşa girdi banyoyu temizlemeye gittiğimde duşa kabının içinde döl buldum sizce bunun kocamla alakası varmidir sordum sormamazlikta etmedim kendimin diyecek hali yok ya kaynin yapmıştır dedi dün birde eşim baya geç geldi normalde 9-10 da gelirdi dün 12 de geldi

Sizce kaynimdan mi suphelenmeliyim yoksa kocamdan mi?