Eltimin kocama ilgisi olduğunu düşünüyorum sizce?

Kendi kocasından çok benimkiyle ilgileniyor sanki. Haftada 3 4 kez evimize geliyor akşamları. Kocama hizmet ediyor çayını getiriyor kahve yapıyor evde tatlı falan yapıp getiriyor. Hep kocasıyla gelmiyor ama kocasıyla geldiği zaman da getirdiğini önce benim kocamın önüne koyuyor her zaman. Kaynanamlara hep beraber gittiğimizde bazen yapıyor bazen yapmıyor bunu. Normalde tesettürlü ama bize gelirken tayt giyiyor, üzerine ince gömlek giyiyor içi görünüyor ve kocamın yanında başını açıyor bazen. Kocamın söylediği şey komik olmasa bile kahkaha atarak gülüyor. Çok cıvık mı desem nasıl desem bilemedim değişik garip hareketleri var. Kocamdan bir şey sezmiyorum karşılık alamıyor. Ama abartıyor muyum acaba çok mu fesat düşünüyorum sizce? Anlattıklarımda eksik var fazla yok bu arada. Siz olsanız ne düşünürsünüz? Ben 25 yaşındayım 1 yıldır evliyiz. Kocamla eltim aynı yaşta ikisi de 30 yaşında. Bana garip geliyor ben tesettürlü de değilim ama böyle teşhir etmiyorum kendimi ne bileyim. Onun kocasıyla selamlaşmadan başka konuşmamız yok konuşmuyorum.
Eltimin kocama ilgisi olduğunu düşünüyorum sizce?