Kocamla kavga ettik ve aramız limoni kendisi ile gerekmedikçe konuşmuyorum 5 gündür böyle günaydın diyor cevap vermiyorum işe de uğurlamıyorum dün gece sevdiğim bir geceliğimi giydim hemen yanıma geldi sırnaşmak istedi nabıyorsun dedim benim için giyinmişsin dedi üzerine neden alınıyorsun ben sevdiğim için giydim dedim hafif güldü siz ne düşünüyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Böylemi hafif güldü
Bu kadar değil
Yüz verme süründür benimki başlarda çok hata etti aylarca süründürdüm şimdi adam oldu
keşke evden kaç sa da peşinde mum olsan
Niye ben haksız değilim ki o haksız kavgada o haksız
adam barışmak istiyor evlilik bu mu ya ergensin vala
Ergen olan o barışmak isteyen gelip de böyle bir teklifle gelmez önce bir gönül almayı bilir önce bir bir daha yapmayacağına söz verir ciddi ciddi karısını karşısına alır konuşur Bence erken olan sesini her şeyi dalgaya alıyorsunuz
günaydın demiş konuyu açmış sende günaydın dersin konuşma başlar ne o öyle çocuk gibi küsmek sen islami yönden bilmiyor musujn evliliğin ne derece özenli bir yuva olduğunu
Ya ben onun nasıl günaydın dediğini ne için günaydın dediğini bilmiyor muyum İslam yönünde karısının kalbini paramparça edip sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmak mı sevap
arayı soğutmak başka kalbini kırdıysa çeker konuşlursun dersin şartlarını bi daha olursa neyse ama bu resmen ayıp yani
Ya sen ne biliyorsun işte bak insanları yargılıyorsun sonra başkalarına Ergen diyorsun ben onunla belki defalarca konuştum ama bir şey elde edemedik ne biliyorsun belki düzelmedi
peki ne istiyorsun kocandan
Anlamasını
anlamamış ama
Ayy kız ne varr ciddi bişey yoksaa barışın ayoll
İnsan gibi gelir konuşur bir daha yapmam diye söz verir gönül alır böyle olmaz
Sende şey yap cilveli bı şekilde ben daha özürümü almadım niye barisiiyiimm kii seninlee de dkdjsjekddjksdjksjeksjsej
Yani o kadar basit alıyorsunuz ki bu işleri bu işler o kadar basit değil biz çocuk da değiliz iki tane böyle gülerek bu işi halledelim ciddi bir şekilde konuşması lazım benimle
Neden ki çok mu ciddi bir konu
Adım atmamışsın koşmuşsunda gurur yapıyorsun 😂
Yo ben bekarkende giyerdim
Neden tartışmıştınız
Kavgalıyken libidon daha yüksek dimi
Devami gelmedimi yani
🤗 barış gitsin