Sizce bunun sorumlulugu bana mi ait? Degil. Kendi o dengeyi kurmaliydi Fakat yapamadi Ve yapamiyorda… kocam Bu konuda cok beceriksiz. Sizce ne yapmam lazim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılSenle evlendi diye ailesini mi atsın? Yazık sana kocanı böyle bir psikolojiye sokup hayatı ona zehir ediosun. Sen o ailenin bir parçasısın artık. Kocanın ailesi değil, seninde ailen artık. Bende bir gelinim ama kocamın ailesini ondan önce ben düşünürüm. Kime ne verirsen onu geri alırsın. Sevgi ver ki sevgi geri al. O kadın doğurmasa bu gün kocan yoktu. Ayrıca unutma ki kendi ailesine nasıl davranıyosa sana da öyle davranır. Bu gün karıyı bulup ailesine mesafeyi koyan insan yarın karısına neler yapmaz? Ben bir erkeğin önce anasına babasına davranışına bakarım. Benim oğlumda babasından öğrenecek annenin nasıl sevildiğini! Senin kocana helal olsun ki bir karı uğruna ailesini atmamış, unutmamış. Ayakta alkışlıyorum adam gibi adamı 👏🏻
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yorumlarda kayinbabama rest çektim , engelledim. Kaynanami da kovdum demişsin. Her ne olursa olsun bunları yapman bence seni haksız duruma düşürür. Kaynananda senin gibi bir kadın nede olsa ona özeliniz olduğunu tatlı bir dille söyleyebilirdin bunu anlardı. Kayinbabana da yine aynı şekilde güzel dille beni aramak yerine oglunuzu arar misiniz diyebilirdin veya konuşmak istemiyorsan acmazdin ya da, açar isim var veya çocuk ağlıyor der bahane bulur kapatırdin. Her şeyin kolay yolu varken saygısızca davranmak seni kötü görmelerine neden olur. Belki bu senin umrunda dahi olmaz. Ama benim fikrimce arani iyi tutmalisin herkesle. En azından daha huzurlu bir ailen olur. Ayrıca destekçilerinde. Eşin de bu yüzden aranızda kaldım demiş. Evet o dengeyi sağlamali ama senin istediklerin onun ailesini yok saymasi gibi bir şey ya da onlarin evine gelmesini istememesi. Bunu kim olursa olsun diyemez kimseye yabancı biri dahi olsa. Bana göre yuvayı kuran huzuru sağlayan dişidir. Bilmiyorum belkide benim yetiştirilme tarzıma göre konuştum ama benim düşüncelerim bunlar. Siz kendiniz hakkında doğru olduğunu düşündüğünüz şeyi yapabilirsiniz elbette 🙂
11 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
+1 yılAilesi ve karısı arasında kalması saçmalık çünkü iki tarafta farklı yönlerden değerli sizde artık bı aile olduğunuza göre o dengeyi kuramamış demek ki bundan da kocanızın hâlâ büyümediği sonucunu çıkarabiliriz sizin yapicaginiz şey sadece oturup onunla düzgünce neden böyle olduğunu konuşmak ve ona bu konu hakkında sorular sormak
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılAynen öyle bu onun halletmesi gereken bir şey normalde. Ama şimdi evli olduğunuz için bu senin sorunun deyip kenara çekilmek olmaz. çift terapisine gidilir ünlü psikologlarin kitaplarını okusun sen de oku
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
28Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılmanız lazım bence Bu cümle, kocanızın ailevi sorunlar nedeniyle bir seçim yapmak zorunda kaldığı hissini ifade ediyor olabilir. Bu durumda, öncelikle kocanızla açık bir şekilde konuşmanız ve neden bu hissi yaşadığını öğrenmeniz önemlidir. Kocanızın ailesiyle arasında bir çatışma varsa, durumu anlamaya çalışın ve nasıl yardımcı olabileceğinizi belirlemeye çalışın. Kocanızın duygularını anlayın ve onunla birlikte çözüme odaklanın. Ayrıca, kocanızın ailesiyle aranızda bir çatışma varsa, sorunu çözmek için yapıcı bir şekilde iletişim kurun. Konuşmalarınızda sakin ve anlayışlı bir tutum sergileyin. Kocanızın ailesinin endişelerini anlamaya ve onlarla nasıl daha iyi anlaşabileceğinize dair öneriler sunmaya çalışın. bu durumun üstesinden gelmek için açık iletişim ve yapıcı bir yaklaşım önemlidir. Kocanızın duygularını anlamak, onu desteklemek ve çözüm odaklı bir şekilde hareket etmek ilişkinizi güçlendirebilir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılBen bu konuda erkeklere fazla yüklenildiğini düşünüyorum. Her iki tarafta ne yapması gerektiğini bilir saygı gösterirse erkek arada kalmaz. Ayrıca koca koca insanlar kendi arasındaki ilişkiyi ayarlamayıp neden erkeği arada bırakır
00 Yorumla
+1 yılNe gibi bir problem geçti de aranızda kaldım dedi. Ayrıca akıllı bir kadınsan tatlı tatlı davranmalısın eşine. Evlilik bir noktada politika işidir.
12 Yorumla
Soran+1 yılYa Yeni evlendim kaynanam sürekli ariyor her gun ama abartmiyorum. Gelip gitmek isterdi baslarda Tamam dedim. Esime soyledim soyle biraz azaltsin bunaldim dedim Tamam dedi ama demedi. Bu fazla olmaya basladi kaynanam gelip gitmekle Eve yemek yollamalar her gun aramalar, birde kayinbabam kocam calistigi icin beni arar sorar Bu nasik olacak felan diye ben bunaldim. Kaynanama kendim dedim artik yapma bunlarin beni dedim benimde ozelim var dedim kayinbabama rest cektim engelledim telefonda saatlerce konusan biri beyin kalmadi artik bende. Bu esnada tabi stres oluyordum kocamla tartisiyordum Neden konusamiyorsun diye Oda Nasil soyleyeyim kolay mi saniyorsun dedi. Neyse tartistik Biz yine kocamla kocamda bunaldi Bu sever beni kendi aileme Ve kendi ailesine sikayet etti boyle boyle diyor diye. Bunun uzerine kaynanam evimize geldi kizima bakmak icin bende evden kovdum. Yeter artik dedim kendimce. Olay Bu… simdi daha fazla mesafeli olduk.
- +1 yıl
Şöyle yapabilirdin, evde değilim şuraya gideceğim misafirim gelecek gibi bahanelerle kayınvalideni uzaklaştırabilirdin.
Her gün aradığında da açmazdın, aa duymamışım vs. derdin.
Rest çekmen, engellemen biraz ağır olmuş sanki.. Kocan da söyleyemez ki kalbi kırılmasın diye. Senin de bunaldığını anlıyorum fakat kendi anneni çağırsaydın belki o var diye gelmeyi azaltırdı vs. vs.
Aslında kalp kırmasaydın daha iyiydi be güzelim, zoruna gitmiştir. Eşinle aranı iyi tutmaya çalış, belli ki problemleri çözebilecek birisi değil ve aranızda kalıyor. O da yoruluyordur. Taktiksel ilerlemelisin artık.
eşinin ailesi haddini ve hududunu bilmiyor. eşinde bu dengeyi sağlayamıyor. sonra gelip faturayı sana çıkarıyor kabul edilecek bir durum değil aklını başını alsın yuvasına sahip çıksın
00 Yorumla
+1 yılAile kutsal bir müessese dolayısıyla bazı hususları sen alttan alacaksın bazılarını eşin ve sorun giderilir. Önemli olan ailenin korunması
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu iş fazla sürmez benim nişanlımda beni ortada bırakmıştı düğün hazırlıkları yaparken maalesef erkekler bunun terazisini bilmiyor kendi akılları yok gibi ailesini dinliyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılAilesi kotu konustugunu sanmiyorum hakkimda. Fakat mesafeli olmayi sectim diye resmen Bu hale geldik. Kocama gitme arama sorma demem. Ben mesafeliyim diye Niye boyle yapiyorlar ne istiyorlar BENDEN?
Cevap sahibi+1 yılYaranamazsın bende ailesine bir kere saygısızlık yapmadım hata onların dediğin üstüne laf etmedim ama o erkeğin kafasında bite bir şey
Klasik TC erkeği işte erkek olup da dengeyi kuramio kısa yoldan seni boşamak işine gelecg icn bunu yapar
00 Yorumla
+1 yılOna kendin aile oldun bunun farkında ol ve ona göre davran diyeceksin.
024 Yorumla
Soran+1 yılÖyle gormuyor olayi. Annesi Ve babasi sürekli aklinda. Ben mesafeli davraniyorum fazlasiyla duzenime karismak istedikleri icin. Istemiyorum nokta. Esimde buna gelemiyor. Kaynanam gelmiyor artik evimize aramazsa pek cok nadir eskiden ooo baya baya hergun gorusmek isterdi bende bezdim artik istemiyorum. Kocamin Bu zoruna gidiyor ailem onlar Benim diyor… fakat Benim hic bir mecburiyetim yok ki ailesine karsi?
- +1 yıl
Ailense bizde aileyiz. Madem onları çok istiyorsun git onlarla yasa diyemiyor musun 🤭🤭
Soran+1 yılKac kere dedim. Ama bizdende gecemiyor. Annesine kiyamiyor ama cok uzuluyor… Iyide sürekli icimizde olmak istiyordu annesi hatta karsima aldim konustum Kaynanamda Yeter bunaldim gercekten aramayi gelip gitmeyi azalt dedim.
- +1 yıl
Kaynana anladiysa biraz da enisteyi cezalandir,🤣 jeton kareli geç düşüyor anlasilan
Soran+1 yılKocam uzuluyor. Istemiyorsun Benim ailemi diyip duruyor halbuki alakasi yok….
- +1 yıl
İşte bakış açısı dar. Ataerkil yapıya sahip kendi aile olduğunun farkında değil
Soran+1 yılFarkindayim Evet. Ne yapmam lazim resmen mesafe koydum diye araya ne ariyorlar ne soruyorlar ne gelir giderler mesafe Ya? Yani ozelimiz olsun dedim hem annesi hem oglu basladilar nedir bu?
- +1 yıl
İnan umursama. Kendileri bilir.
Soran+1 yılBen umursamiyorum kocam durmuyor. Anliyormusunuz. Ailemi istemiyorsun diyor bak Annem gelip gitmiyor diyor. Bende gelsin gelmesin demiyorum haftada 2 gun yeterli diyorum. Nasil gelsin Sen oyle yaptiktan sonra diyor evden kovdum annesini bezmistim artik. Gercekten bunalima soktular beni. Ozur diledim tabi Fakat mesafeli olmaya devam ediyorum. Bunu soyluyor yani kocam Iyide hic sormuyor mu kocam ben izah ettim kocama konus ailenle cok ariyorlar dedim. Yapmadi. Ee? Sabir edemedim artik.
- +1 yıl
Ben anlıyorum da elimden bir şey gelmiyor. Aile terapistine gitseniz faydası olur bence
Soran+1 yılSizce sorun ne tam olarak?
- +1 yıl
Sorun anne kuzusu ile evlenmeniz🤭
Soran+1 yılDemi…
- +1 yıl
İşte maalesef ki değişmez. Düzelmez. Kaybetme korkusu yaşatmayı deneyin
Soran+1 yılYa bazen haraketleri ayri… yani sanirsin ki kendi basina olgun bir birey ailesinin yanindada. Bide bi bakiyorsun Annem babam diyor.
- +1 yıl
Evet iyi anlıyorum sizi.
Soran+1 yılYoruldum… kayip etme korkusunu yasattim sayilir ama fazla derinlere gitmedim. Cunki pskolojisi Iyi degil.. bugun konusmak istedim kendisiyle. Fakat oyle cevaplar verdi ki.. Iyi degil. O yuzden fazla gitmiyorum artik uzerine. Gercekten uzuldum agladim onu oyle gorunce. Artik biraktim… umarim Oda vazgecer
- +1 yıl
İnşallah vazgeçer ve ailesine sahip cikar. Yoksa işin sonu kötü görünüyor
Soran+1 yılSizce isin sonu kotu olursa ne olur? Ayrilik mi.
- +1 yıl
maalesef. Sonuçta iletişim ile çözülmezse eşiniz hala bu tavrına devam ederse siz daha ne kadar çekebilirsiniz. Artık yeterse yetsin git madem ailenle yasa diyerek kestirip atarsınız. Sabır taşı olsa dayanmaz
Soran+1 yılBilmiyorum… cok uzucu. Nisanlilik donemi ne guzeldi… hayal gibi… iclerine girdim pisman oldum. Bilseydim Evet dermiydim. Kocam kiymetimi bilmiyor
- +1 yıl
İste zaten eşin sana istediğin ilgiyi de veremiyor sanırım.. karı koca iliskilerinizde çok iyi değil gibi duruyor. Bu ilgi ve sevgi eksikliği sizde tahammül seviyesini de düşürmüş. Artık birike birike her şey patliyor
Soran+1 yılBeni sevdigini biliyorum. Ama dediginiz gibi kari koca iliskisinde Iyi degil beceremiyor. Ama onu her haliyle sevdim ben. Bir insan Bunu göz onunde bulundurarak, karisina Iyi davranir. Annesini taraf sectikce deliriyorum ister istemez. Kiskanmiyorum kiziyorum sadece hemde cok. Aptalligima doymuyorum. Nisanlilik donemimizde boyle degildi vardi tabi huyu felan Fakat bu anne sorunu kast ediyorum hic belli olmadi.
- +1 yıl
Bencil narsist birisi belli. Eksikliği olduğu halde daha çok bu konularda senin üzerine titremek varken bu şekilde davranması hiç doğru değil. İşte cinsellik evliliğin direği gibidir. sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün evliligi etkiler. Sizinde yıllardır yaşananları birikmesi sonucu patlama noktasına gelmis. Kocalık yok birde ailesi için böyle yapması da sizi iyi ve üzüyor geriyor
- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılŞunu söyle kafası çalışır anası babası doğurdu büyüttü kendi kanından mecbur sevecek sen elin kızısın sevmek zorunda olmadan sevdin
00 Yorumla
+1 yılMevzu ne alâka şimdi yenimi evlendiniz hayır şimdimi aklına gelmiş
04 Yorumla
Soran+1 yılAilesi sürekli yani Anne Ve babasi sürekli icimizde olmak istiyor gelip gitmek arayip konusmak hergun. Bende istemiyorum artik dedim. Azaltin Bu ilgi olayini kendi ozelim var Benim dedim. Sonra kocam ailemi istemiyorsun dedi Fakat Bu sözler kaynanama ait cunki o dedi ilk bana halbuki alakasi yok? Ne yapmam lazim? Kene gibi size yapisik mi kalmam lazim? Benden ne istiyorlar onu anlamadim? Kocama gitme gelme demem arama sorma demem ne istiyorlar benden Ya
- +1 yıl
Yaşınız kaç sizin ve eşinizin napmayı düşünüyorsun
Soran+1 yılBenim yas 29 kocamin 37 valla hic Bilmiyorum kocam ailem diyor baska birsey demiyor
- +1 yıl
Bana bi yazar mısın
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yorumları okudum sizin bosanmanız an meselesi.
00 YorumlaAile ve eş arasında kalmak büyük problem ben de alamadım bunu
00 Yorumla
+1 yılSizden ricam inşallah yardım edersiniz çok canım açıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılO denge en başta kurulursa oluyor, yoksa sonradan oluşmuyor
00 Yorumla
+1 yılNeden böyle bir duruma geldiniz neden arada bırakıyorsunuz arada adamı?
00 Yorumla
+1 yılKocan yani eşin destek çık yardım et adama senin yerin ayrıdır onda bunu kanıtla ona.
00 Yorumla
+1 yılEğer evlilik kuruluyorsa, eş daha önemli olmalı. Aile önemliyse de evlenme be kardeşim.
01 Yorumla
Soran+1 yılAile onemli tabi. Fakat sürekli icimizde olmak istiyorlar. Kocam annesi uzuluyor diye cok asabilesti bana karsi. Iyide haftada 2 gun gel diyorum iste daha ne diyeyim? Evden kovdum annesini sürekli icimizde olmak istedigi icin, tartismistik Oda gelmisti… kafam atti artik kovdum git Yeter dedim. O günden beri Kadin aramaz gelmez gitmez.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlendikten sonra aile ikinci planda olmalı öncelik eşin huzuru ve mutluluğu olmalı
10 YorumlaEsinizin kisiligi yeterince gelismemis, bir ailesi oldugu düsüncesi oturmamis olabilir.
Farkindalik çalismanizi öneririm..00 Yorumla
+1 yılNe konuda bu olay?
Maddi bı boyut var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence iki tarafıda idare etmek lazım 😀akşam eşinle yatağa girip hayatı paylaşıyosan biraz fedakarlık etmen lazım
00 Yorumla
+1 yılEşinin tarafına mesafa koy ama görüş
04 Yorumla
Soran+1 yılKoydum mesafe ama onlar Bu mesafeyi bizi istemiyor oldu. Boyle birsey var mi Ya benden ne istiyorlar her gun arayip gorusmek zorundamiyiz gelip gitmek zorundamiyiz derdi ne kaynanamin Ya
- +1 yıl
Valla benim babaannemde öyle annem sık sık görüşmüyor
Soran+1 yılNeden boyle birsey istiyorlar anlamiyorum ben kaynana derdi cekmek icin evlenmedim kocasi yaninda ilgilensin kocama arama gitme sorma demem BENDEN NE ISTIYORLAR?
- +1 yıl
Belki kaynanan eşin ile evlenmeni istemdi
Aile her zaman kazanır net.
00 Yorumla
+1 yılKonu ne ki ara da kalmış kocan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenimle takılmalısın
00 Yorumla
+1 yılPeki senin hatan var mi sence?
00 Yorumla
+1 yılAilesinden değilmisin sende
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılkaç senedir evlisiniz?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.
+1 yılSorumluluk herkesindir kiminin az kiminin cok
00 Yorumla
+1 yılBen bir seçenek değilim de.
00 YorumlaNeden ailesi sevmiomu seni
00 Yorumla
+1 yılBosanalim de de de de
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOrta yolu bulun. Adamcagiza yardim et.
00 Yorumla
+1 yılAilesiyle senin aranda neden bırakıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAilesi sürekli yani Anne Ve babasi sürekli icimizde olmak istiyor gelip gitmek arayip konusmak hergun. Bende istemiyorum artik dedim. Azaltin Bu ilgi olayini kendi ozelim var Benim dedim. Sonra kocam ailemi istemiyorsun dedi Fakat Bu sözler kaynanama ait cunki o dedi ilk bana halbuki alakasi yok? Ne yapmam lazim? Kene gibi size yapisik mi kalmam lazim? Benden ne istiyorlar onu anlamadim? Kocama gitme gelme demem arama sorma demem ne istiyorlar benden Ya
- +1 yıl
He onun ailesi ben senin ailen sandım sorun kocanda evet sen haklısın özelin olması lasim kocanla vakit geçirmek onunla rahat olmak sürekli sizde olmamaları gerrk kocan bikere yanlış
+1 yılSorun ne bilebilirmiyim😑
025 Yorumla
- +1 yıl
Sen biraz haksız degilmisin arkadaşım 😏
Soran+1 yılNe konuda…
- +1 yıl
Ailesi o sende karisisin aile tartışılmaz ki eğer sana hakaret veya dışlama olmadığı için engel olman doğru değil sen kaybedersin sadace benden demesi
- +1 yıl
Bilmiyorum kocaninn Sana sevgisini
- +1 yıl
her şey ilgisizlikten olur bence sen ailesini değil ilgisizligini söylüyorsun
Soran+1 yılBen birseye engel olmuyorum? Kocama gitme gelme sorma arama demem? Kendim sadece mesafeli olmak istiyorum. Bunda kotu olan ne?
- +1 yıl
Kocan seni seviyormu?
Soran+1 yılEvet kocam ilgisiz bana karsi ama konu ailesi olunca taraf seciyor. Konuda tam Bu iste. Benim kiymetimi bilmiyor. Hep ailem dedigi icin tartisiyoruz.
Soran+1 yılKocam beni seviyor Bence. Annesini evden kovdum. Hala yanimda..
- +1 yıl
Tamam işte anladım sen ilgisizlikten böyle davraniyorsun anladm 🤭
Soran+1 yılFakat ilgisini sevgisini gosteremiyor
- +1 yıl
Neden ilgisiz davranıyor kocan?
- +1 yıl
Seninle bunları konuşabiliriz üzülmeyin
Soran+1 yılKocam boyle biri. Muhabbet 0. Yani karekteri boyle
- +1 yıl
Eskiden nasıldı?
- +1 yıl
Seks hayatınız nasıl? Oda iyi değilse 😑
Soran+1 yılHep Ayni ama hamile felan oldum hormonlsr felan derken
- +1 yıl
Kaç yaşlarindasiniz kaç senedir evlisiniz
Soran+1 yılCok yeniyiz. 1 yil olacak 1 ay sonra
- +1 yıl
Anladım kocan ile konuşabiliyor musunuz yoksa tartışıyor musunuz
- +1 yıl
İyi hayırlısı olsun 😊
- +1 yıl
Kocanız ne iş yapar!
- +1 yıl
Ayrı evde yaşıyorsunuz?
- +1 yıl
Kaynana nerede?
Hangi konuda aranızda kaldı konuyu açmamışsın
04 Yorumla
- +1 yıl
Ailesinden kopamamış birisi daha. Onun ailesini istememek değil ki, senin kocanla artık özel bi hayatınız var. Eşinin bunu anlaması için kafasının büyümesi, evlendiğinin farkına varması ve çocuk olmadığını fark etmesi gerekiyor. Bu ilgi değil bu başka bişi.
Soran+1 yılilgi degilse ne ozaman? Delircem. Evet bunun farkindayim kocam oyle oldugunu idare ediyorum kocami Bu konuda. Fakat ailesi onlari istemiyormusum gibi davraniyor kocama karsi. Kotulugume birsey demiyorlar biliyorum Fakat yani kendi ozelimiz olsun diyorum Bu hale geldik
Konusmayi dene
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamiyor
+1 yılKonu nedir
00 Yorumla
+1 yılSoruyu tam anlamadım..
00 Yorumla
+1 yılŞunu erkeğe yapıyorsunuz yazıklar olsun size
00 Yorumla
+1 yılOlmaz oyle bnce
00 Yorumla
+1 yılsen onu kapıya koy
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılKocanda beyin yok
02 Yorumla- +1 yıl
Kardeş ne toksik insansın la sen
- +1 yıl
Hayirdir seninde mi kocandan derdin van aslan parçasi
Yatağa alma
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam ailemle senin aranda kaldım dedi bana. Ne düşünmem lazım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler