Okuyup fikrinizi yazarsanız çok sevinirim? Eşimin ailesi ve eşim arasında kaldım?

2 yıllık evliyim eşimin 4 bekar kız kardeşi var ilk günden bu yana beni hep dışlıyorlar ben sessiz ve pasif kalıyorum açıkçası insanların yüzüne rahatsız olduğum şeyleri söyleyemiyorum. Olaylara girmeyeceğim uzun şeyler. Eşimin annesi babası tarafından da dışlanıyorum. Beni kimse umursamıyor nasılsın bile demiyorlar. biz farklı bir şehirdeyiz görevlerimizden dolayı. Ailelerimiz aynı şehirde. Yaz tatillerinde aile yanına gitmekten çok rahatsız oluyorum kendi ailem ile görüşemiyorum çünkü ne zaman bize gitsem eşimin ailesine gitmem konusunda sorular alıyorum gitmeyecek misin onlara da git falan diye. Benim ailemde aramızın çok iyi olduğunu biliyor anlatmıyorum üzülmesinler diye. 1 ay sonra yine 20 günlük bir iznimiz var sene de bir kez ailelerimize gidiyoruz zaten benimkiler memlekete bekliyor ama ben eşimin ailesine gitmek istemiyorum bu durumda ne yapabilirim eşimde sonuçta kendi ailesini görmek isteyecek. Ona da üzülüyorum. Gitmeyelim sizinkilerde kalmak istemiyorum da diyemiyorum. Ne yapmalıyım

Okuyup fikrinizi yazarsanız çok sevinirim? Eşimin ailesi ve eşim arasında kaldım?