İnsanın eşi ailesi olabilir mi? Uzun ama derdimi paylaşmanıza ihtiyacım var?

Bu sorumu cevaplamanız benim için çok önemli. Ben 20 yaşında önlisans mezunuyum , Geçen yıl mezun oldum. Bu yıl Allah nasip ederse atanıcam. Aile içinde sürekli sorunlar yaşıyorum. Annem agresif titiz ve problemli biri. Çocukken hep bana şiddet uyguladı. Hala beni toplum icinde asagiliyor. Babam benimle ilgilenmiyor üniversiteyi ondan para almadan okudum kendi imkanim ve devletin kyk kredisiyleb. Abim lise mezunu sorumsuz cahil bir insan. 26 yaşında hala düzenli bir işi ve hiç birikimi yok. Ve en ufak şeyi büyütüp üzerime yürüyor. Geçen hafta abim beni dovmeye kalkti ve ben sinir krizi geçirdim. Hayatımda ilk defa sinir krizi yasadim. Herkes beni evde aşagılıyor.6 odalı evimizde bir odam yok. Abim benim odamda kaliyor ben oturma odasinda. Ders calismak icin onun keyfini bekliyorum.13 yasında erkek kardesim bile her firsatta bana olmadık hakaret kufurler edip el kaldiriyor. Annem surekli evden gitsende kurtulsak diyor. yedigim yemege bile kiziyor. Bu sene işe başlayinca Başka şehirde yaşamaya baslayacagım. Ama benim derdim bunlar degil. Kendimi guvende hissetmiyorum. Arkadasim bile kalmadi disari cikarmadiklari icin. Babam bile bana kufur ediyor. Kimseyle bir bagim yok. Sevgi ne bilmiyorum. Surekli kendimi avutup sabrediyorum. Ailem olsun guvendigim insanlar olsun normal insanlar gibi olmak istiyorum. Sorum şu , ben ilerde evlenirsem ki evlenmeyi ve yuva kurmayi anne olmayi cok istiyorum. Ailem olur mu? Eşim benim ailem olur mu yoksa yerini tutmaz mi? Evlenip de aile olanlar var mi? Eşim beni üzer mi yoksa bende mutlu olucak miyim? Gercekten artik tuvalete girip aglamaktan cok yoruldum her gun bir gun eşim ailem olucak dusuncesiyle hayata baglaniyorum beni ayakta tutan bu. Uzulmekten midem kalbim basim agriyor eşim yaşamadigim aile hayatini bana yaşatirmi
İnsanın eşi ailesi olabilir mi? Uzun ama derdimi paylaşmanıza ihtiyacım var?