Bir konuda Nişanlım ve ailem arasında kaldım. Cevaplarınızı bekliyorum?

Nişanlımla bu haziran ayında evleniyoruz. Çok şükür ne benim nişanlımla ne de ailesiyle bir sorunum var. Nişanlınım ailesinin maddi durumu benim aileme göre nispeten daha iyi. Sağolsunlar gerekenleri alıyorlar yapıp ediyorlar. Annem babam emekli ve bu düğün işleri için kulllanacakları hiçbir birikimleri yoktu. Bu sebepten yatak odası, kına mekanının yüklü miktarı, işte bilirsiniz nevresim battaniye yemek takımı vs. ihtiyaçları hep ben karşıladım. ben çalışıyorum maaşımı da zorlansam da idare ettiriyorum. Başlarda ben de aileme gönül koydum, bilirsiniz kızlar bu dönemde hassas olup yanında ailesini maddi anlamda da hissetmek istiyor. Açıkçası alışverişte birşeyleri hep kendi kartımdan alıyor olmamın da ailem hakkında kötü bir intiba uyandırmasından çekiniyordum. Bu konuyu babama açtığımda birikimi olmadığını, birlikte yaşadığımızı ve zaten kira ve fatura gibi masraflarımın olmadığını, bunu kendime fayda saymam gerektiğini söyledi.
Fakat bu durum nişanlıma da ailesine de garip geliyormuş. Geçenlerde nişanlım bana bunun böyle olmaması gerektiğini, çok yalnız kaldığımı, neden bana maddi anlamda yardımcı olmadıklarını sordu. Sizce bu yaşadığım durum normal mi sizin fikirleriniz nedir?
Bir konuda Nişanlım ve ailem arasında kaldım. Cevaplarınızı bekliyorum?