Kocam “arada kaldim” diyor.. ben Ve ailesi arasinda. Kocamin ailesi kocama cok bagli, kendi duzenimi kuramaz oldum? Sizce?

Bende mesafeli olmayi sectim. Annesi hep karnin doydu mu, ac misin, yemek yollardi yollama dedigim halde ya da sor bana israf olmasin dedim. Niyeti kotu degil Fakat Bu durumdan cok bunalmistim. Her gun arardi annesi, ev yakindi Ya beni cagirirdi Ya kendi gelmek isterdi, merakli herseyi bilmek isterdi, bana ulasamazsa kocami arardi. Bende biraz uzaga tasindim. Cikar yolu yoktu kocamla kavga ediyorduk yanliz Annem ilgi gostersen ne olur dedi, Fakat cok fazlaydi artik hersey. Kocam Bu esnada yiprandi annesi uzuldugunu, geceleri uyamadigini soyledi, kocamda cok bagli ailesine tabi. Kendi duzenimi kuramaz oldum daha 1 yil evliyiz. Simdi mesafeli oldugum icin kayinvalidem ne arar beni ne sorar yani binevi “istemiyorum” onlari saniyor kocamda Ayni sekil? Siz neyapardiniz?
Kocam “arada kaldim” diyor.. ben Ve ailesi arasinda. Kocamin ailesi kocama cok bagli, kendi duzenimi kuramaz oldum? Sizce?