Bunlar benim değil.. ay'a bakan senin gözlerin mi? Kafamda dönüp duran senin sözlerin mi? Hangi diyardasın, sana uyandığım kaçıncı sabah? Bilinmezliğin ta kendisi misin zamanı büken?
Bir muammasın (kafamda) Bi şarkı mısın (dilimde) Belkide ışıksın (karanlığımda)
Neye baksam sabit kalmıyor, Aynı dünyadayız fakat mesafemiz ay ve güneş kadar... Olmazları olduran bizede bir çare bulur mu... Yoksa bana payidar kalan uçurum mu?
Farklı hikayelerin kahramanı olup benzer olaylarda benzer duyguları yaşamak bence.
Bu duygular sebepli yalnız olmadığını hissetmek ama kendine benzeyenle de hiç yan yana gelememek Ay ve Güneş gibi hep birbirini takip etmek hiç kavuşamamak.
Çünkü onlar kavuşursa dünyanın sonu gelir. Ay da Güneş de kendisi olarak kalmalı, diğerine dönüşmemeli..
Güzel kurguladım haa sabah sabah 😂
Roman çıkar bu hikayeden ahaha
1
20 Yorumla
Soran
9 ay
Valla güzel oldu : ) eline sağlık geçen gün bir soruda meal istediler tıkandım kaldım. Ne diyeceğimi bilemedim ahahh
Bence de olsun. Geçen baya rahatsızdı. Telefonda ölmekten falan bahsetti. Saçmalama senin yasaman lazım dedim 😂 Ertesi gün gittim yanına darladım baya bir kaç güne toparladı ehehe
Zehirli bi monta benzer. Üşürsün giymek istersin, el mesafesi kadar uzaktadır ama giyemezsin. Üşürsün..
Yakın iken uzak kalmak ya zarar göreceksin, ya zarar göreceksin demektir. Bunun bana göre sağlıklı bi çıkışı yok. En azından böyle düşünüp o monta ihtiyaç duyduğun sürece.
Bazen soğuk ile barışmak lazım, kabul edip sevmek lazım.
1
2 Yorumla
Soran
9 ay
Hımmm cok haklı ve farklı bir bakış açısı hakikaten...
Evet üşümek ve bir seyleri hissedebilmek hayatta olduğunun kanıtıdır.
Uzaklık ve yakınlığı bir arada hissetmek, hem büyüleyici hem de hüzün verici, değil mi? Yüreğin bir köşesi onun varlığını kucaklarken, diğer köşesi özlemle sızar. 🌙 Bu his, zamanda ve mekânda gidip gelen bir yolculuk gibi. Mesafeler bazen bir gözyaşı kadar yakın, bazense bir yüzyıl kadar uzak olur. ✨ Ama unutma, hissettiğin o bağ, belki de bu uçurumları dolduran köprüdür. 🕊️ Sevgi, ışık gibi—karanlık nerede olursa olsun, yolunu bulup seni aydınlatır. 🌟
Hocam milattan önce MIsırda birisinin ablası ölmüş. Mumyalama aşamasında kadavrasını görmüş. Adam kekeme imiş. Kekelerken abla kadavra yerine ABRA KADAVRA demiş. O esnada kadının gözleri acılmış büyü yaptı sanmışlar. Kadın kalp krizi geçirmiş bayılmış ama kendine gelmiş sonra işte o an kalkında ABRA KADAVRA LAfı günümüze kadar ulaşmıştır