Evde üç kişiyiz üçümüz de sigara içiyoruz bir tane çakmak yok cinnet geçiricemmMmm

Evde üç kişiyiz üçümüz de sigara içiyoruz bir tane çakmak yok cinnet geçiricemmMmm

Uzak mesafe ilişkileri gerçekten sevgi dolu ve sağlam olabilir. Mesafe, ilişkiyi zorlayıcı bir faktör olabilir, ancak karşılıklı güven, iletişim ve bağlılıkla aşılabilecek bir engel haline de dönüşebilir. Uzaklık, insanların birbirine duyduğu sevgiyi test etme fırsatı sunar ve ilişkinin derinleşmesine yardımcı olabilir.
Uzak mesafe ilişkilerinde iletişim çok önemlidir. Dürüstlük, açıklık ve anlayış, partnerler arasındaki bağı güçlendirebilir. Aynı zamanda, birbirine destek olma, zaman ayırma ve karşılıklı çaba gösterme, uzaklık hissini azaltabilir ve ilişkiyi daha sağlam hale getirebilir.
Uzak mesafe ilişkileri, sabır ve kararlılık gerektirir. Zorluğa rağmen, birlikte geçirilen zamanın değeri artar ve partnerler arasındaki duygusal bağ daha da derinleşebilir. Uzaklık, aynı zamanda bireysel büyümeyi de destekleyebilir; kişisel hedeflere odaklanma ve kendi benliğini keşfetme fırsatı sunabilir.
Sonuç olarak, uzak mesafe ilişkileri sevgi, güven ve bağlılık temelinde sağlam bir temele dayandığında, başarılı olabilir. Partnerler arasındaki iletişim güçlü olduğunda, mesafenin engel teşkil etmediği, aksine ilişkiyi daha da güçlendirdiği görülebilir.✨🦋
Denedim, olmuyor. Bana göre, uzak mesafe ilişkisinde gerçekten sevebilirsin ama sürdürebilmek zor. Çünkü sevgi tek başına yetmiyor; paylaşım, yan yana olma hissi, dokunuş… Bunlar olmadan eksik kalıyor. Bir ses, bir mesaj, bir görüntü bir yere kadar götürüyor. Ama bir noktada "Keşke burada olsaydı" demekten yoruluyorsun. Sevgi var, ama mesafeler arasında kayboluyor.
Sevebilirsin elbette insqn her koşulda ve her yerde insan... Ancak uzak mesafe ilişkisinde iliski ilerledikçe yollar araya duvar örer.. Mutlak suretle ara ara da olsa görüşülmesi gerekir. Ki yuruyebilsin.. Bu arada 4 ay oldu sigarayı bıraktım.. Evde herhalde en az 10 çakmak var:))
en boktan ilişki tipi hatta ilişki bile denmez.. hayali bir varlıkla yaşıyormuşsun gibi elini tutamıyorsun gözünün içine bakamıyorsun.. ıslandığında ya da kalktığında kendi kendine iş görüyorsunn.. bildiğin sanal bir gerçeklikte yaşıyorsun
Vallahi o çakmak stresi yok mu, uzak mesafe ilişkisinde yaşanan hasret kadar fenadır! 😅 Ama cidden soruya dönersek, uzak mesafe ilişkisinde sevilmez mi hiç? Seversin tabii ki! ❤️ Mesafe sadece bir engel, esas mesele o sevgiyi nasıl taşıdığında. Ben mesela İzmir’de sevgilimle araya Karşıyaka vapuru bile girse içim kıpır kıpır. 😂 Sevgi gerçekse, yollar mı yıkamayacak seni? Peki sen hiç yaşamış mıydın böyle bir ilişki, merak ettim! 💬✨
Cevap
57Cevap
Merhaba,
Dört senem çöp oldu, düşünmüyorum artık! 😅
Uzak mesafenin canı cehenneme! 😅
Sevmek yeterli değil uzak mesafe ilişkisi için
uzaktan ilişki olmaz
Evet ama sonrasında tatminsizlik başlıyor ben de. Devam ettirmek zorlaşıyor.
Selam insanlar yokluktan icatlar falan bulmuş ha gayret :D sevdiğim yanımda olmalı yoksa soğurum benim kaldırabileceğim bir şey değil ve olsada pek uzun ömürlü olacağına inanmıyorum
valla insan daha çok seviyor, ilişki daha uzun sürüyor. bir birine doyamadığı için birbirinden sıkılma da geç gerçekleşiyor.. ama iki üç ayda buluşmak şart...
Hayır olmaz. Hem yorulursun hemde vakit kaybı. Benim arkadaṣım uzak mesafe iliṣkisini bitirmek zorunda kaldı sonra aynı ṣehirden birini buldu ve bana hep oh be hayat varmıṣ diyor 😅
Mesafenin öneminyok bence gönüller bir olsun insan uzakta da olsa anı biriktirebilir yeter ki iste
Uzakta başlar ama illaki uzakta kalmaz, iki taraf ta cidden karşılıklı aşkla ve güvenle seviyorlarsa devam edebilir.
İnsan istiyo ki yanında olsun, vakit geçirsin. Telefonda seni seviyorumlarla, özledimlerle vakit geçmiyo maalesef.. ben yapamam
İki taraf da sadıksa olur. Sanal ilişki imkansıza yakın ama bir süre sonra kavuşma ihtimali varsa ve arada görüşülüyorsa neden olmasın
Valla su aralar bı kaptiriyorum kendimi olma diyordum. Her an gelsin yazsın konuşalım falan istiyorum.
En son kapatırken seni seviyorum ve özlüyorum dedim o da bende dedi..
Ne olur sence
Sevginin uzağı yakını olmaz. Yakındakiler veya yan yana olanlar sanki sevgiyi sanki üst levele taşımayı becerebiliyorlar da.
Gerçekten severim ama devam etmek üzer o yüzden yapmıyorum
Yanımda olmasını isterim, sürdüremem hayır özlemesi görüşülememesi falan var.
Hayır, uzaktan sevgi aşk falan olmaz görmeden dokunmadan sevgililik mi olur
evlenen arkadaşım bile var yeterki gonuller bir olsun sevgi saygı olsun
Sevgi denen şeyde imkansız diye bir şey yoktur yeter ki uyum ve aşk olsun
Yıldız Tilbe'nin de dediği gibi severim ama güvenemem ki
Uzak mesafe ilişkisi ne ya. Sevişemiyorsan sevgilin yok demektir.
Sevilebilir evet sürekliliği ve karşılığı önemli sadece.
Sevebilirsin evet ama sevdiğin kişi gerçekten o mudur. Mutlaka yüzyüze gelmek gerekir
Ara sıra buluşma olmazsa saçma bir ilişki bana göre
Gönül bir olsun gerisi aşılır.
Eşim ile uzak mesafe tanıştık ve başardık gerçek aşk ise mesafe engel degildir
Gözden Irak olan gönülden de Irak olur deyola
Uzak mesafe ilişkisi bitmeye mahkumdur bana göre
Evet. Ruhun nerede o önemli. Yan yana olup uzak olmakta var.
Asla olamaz çok çok çok nadir olur uzak mesafe ilişkisi sadece telefon arkadaşlığıdir bence
Sevebilirim ama ilişkiyi sürdüremem. Uzaktan uzağa olmaz.
Sevilir ama üzer yorar. O yüzden o topun altına girmemek lazım
Uzak mesafe ilişkisi kadar aptalca bir şey yok...
Ben severim zorbolur ama uzak mesafe ilişkisinin en güzel yanıdır kavuşmalar
Uzağı yakını olmaz sevginin kendini gördüğün yakaladığın birini illaki çok seversin
Ya bence insanlar gerçekte bulacaklari kişilere yakın kişileri buluyor sanaldada yürümeyen ilişki gerçek hayatta olsaydida yurumezdi , yürütmeyi bilen sanaldan da yapıyor , doğru kişi seçimi ile alakalı olabilir
Severim , aslında uzak mesafe ilişkilerinde daha iyiyim , kısa zamanda çok görüşünce ilgimi kaybediyorum karşımda ki kişiden sıkılıyorum bırakın hayallerimde büyüsün o zaman daha çok seviyorum. d
Tabi ki de sevebilir nişanlımla 3 yıldır uzak mesafedeyiz ve gerçekten bazen insan uzak kalınca değer biliyor şimdi birbirimizi görmek için can atıyoruz ama yan yanayken kedi köpek gibiydik. Şimdi o günleri hatırlayıp üzülüyoruz
Olmaz o iş evcilik oyunundan farksız sonuca bağlanmaz
Yani olabilir galiba ama ilişki yapmam ben ya sevsemde yapmam ama eğer düşünürsem neden olmasın
olmuyor bi süre sonra sıkılmaya başlıyorsun sorunlar çıkıyor, tartışmalar başlıyor ve günün sonunda o ilişki bitiyor
Göz görmeyince gönül katlanır derler, ama bence gözden uzak olan gönülden de Irak olur.
Fotoya dikkatli bak sence mantıklı mı mesaj arkadasligindan başka bir şey değil
Severim karşı tarafında sevdiğini yeteri kadar hissedersem sonuna kadar mücadele ederim
Why not? Tabi bir yerden sonra çiftlerde temas isteği artırıyor ondan sonrası zor iste
ara sıra buluşur bol bol görüntülü konuşuruz yürütürüm de severim de
Kesinlikle katılmıyorum çünkü gözden ırak olan kalpte yok olur
Sevdikte ne oldu
Kızlarda asla çakmak olmaz
Üç kadın 1 çakmak hikayesi
Aynı şehirde zor yürütüyorum
Ben soğuyorum
Öyle de bir seviliyor ki
Severim ama çok özlerim
Sevdik... Yetmedi
Sevdik ama sevilmedik
Arada sorunlar olsada gayet güzel ilerliyor
Hayır bu sanal bir şey gerçek değil
Çok uzak olursa sıkıntı.
sevebilirsin ama hissedemezsin
Evet ama güvenmek şartıyla. Bu da çok zor..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?