Yoklukta olmayan bir erkek daha realist olduğu için pek uzak mesafe ilişkisinde gerçekten sevmez. En kötü 2-3 haftada bir görmediği kişiye bağlı kalmaz. Peki kızlar uzak mesafe ilişkisinde gerçekten sadık kalıp sevebilir mi?
Uzak mesafe ilişkisinde gerçekten sevebilir misiniz?
Merhaba, Uzak mesafe ilişkisinde gerçekten severim. Uzağı yakın yakını uzak eden kişilerdir. Bazen yanındaki yanıbaşındaki bile yok gibi gelir, hiçbir şey ifade etmez, yalnız hissederiz kendimizi ve bazen uzaktaki yanında yanıbaşında gibi gelir. Hem uzak mesafe bir bilete bakar, yakın olur!
Detayınıza katılmıyorum, yer mekan ve zaman bahanedir. Önemli olan kişilerdir. Aşk her yerde aşktır ve insan da her yerde insandır. Bunları yazanın ben olduğum gibi, ortam sanalda olsa ben gerçeğim. Reelde de sanal fake çok..
Sevmek kişilik ve karakter meselesi, sevmek isteyen her türlü her yerde her şekilde her halükarda her şeye rağmen sever!
Evet sevebilirim tabi ki de önemli olan uzak mesafe olması değil gerçekten aşık olmak bir gün nasıl olsa buluşuruz ama tabi ki de uzak mesafe olmayanlar daha kolay oluyor.
Bunu geçen bi adam da söyledi öyle bi videoya rastladım da ben bu genellemeye katılmıyorum uzak mesafe ilişkisi yaşayan biri olarak. Sevmeyen belli eder kendini tabi ki o ayrı mesele ve günümüzde kimse de yoklukta değil ya. Onun da çevresinde bi sürü insan var benim de ama birbirimizi seviyoruz. Sadık olmak için illa dip dibe olmak gerekmiyor zannımca.
Hayir uzak mesafe ilişkisi bana göre değil cok cabuk sıkılırdım görmeden duramazdim insan sevdigine dokunmak ister görmek ister diyelim aradan bi kac saat fark en az 2 saat hadi diyelim 3 o bile cok görmek şartiyla olur diyelim ki sevgilinlen aranizda kilometlerce var diyelim 1 sene görmemekte ne biliyim ya 6 ayda bir görmek benlik degil
Uzak mesafede yürüyen ilişkinin görüşülme sıklığı ayarlanırsa elbette neden sevilmesin veya yürümesin? Ama hiç görmediği yanında bir kez bile bulunmadığı kişileri öyle bite sevdiğini söyleyenlere ben inanmıyorum.
Bence gercekci olmaz biriyle konusuyodum daha 1 hafta olmus seni seviyoeum iste surekli seni gormek istiyoeum bilmem ne bana sahte geliyodu daha hic yuz yuze gorusmedigin bi insani nasil sevebilir ki belki yalan yanlis seyler yaziyorum belki baskalarinin resimlerini kullaniyorum
Buluşma olayı olmadığı sürece pek ilişki olarak görmüyorum, iki tarafın anca vakit geçirmesi gibi geliyor. Şartlar sağlanıyorsa bir ihtimal sevebilirim.
Önemli olan sevebilmekten ziyade bağlı kalabilmekte. Bu da uzaktan uzağa kurulacak bir bağ değil. Uzaklar yakınlaşmadığı sürece devam edemez. Evet, sevgi olur ama yeterli olmaz.
Denemedim ama sonradan uzak mesafe olan bir ilişkim olmuştu olmuyor özellikle erkek biraz yaramazsa katiyen olmaz ilişki yürümez uğraşmaya bile değmez bu yüzden bitirmiştim
Bikere yaptım uzaktan ilişki psikolojimi bozdu karşımdaki insan dengesizliği yüzünden buyuzden gerek yok uzağa falan öyle bir davranış tarzı vardı ki keşke sadık kalmasaydım dedirtti valla.
iradesizdir ona bir şey demem, gözü dışardadır ona da lafım yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kendi adıma konuşmak istiyorum, uzak mesafe ilişkileri bana göre değil çünkü görmeyince hırçın biri oluyorum bu da ilişkiye zarar veriyor. Benim görmem, dokunmam, sarılmam, onu hissetmem gerek.