Kadın erkek eşitsizliğini en çok kadınlar yapmıyor mu?

Annemden teyzemden komşularımdan örnek vereyim bizim eve pasta alınırsa en büyük parçalar abime verilirdi abim gece 4 5 e kadar dışarda olur annem bir şey demez ben öğlen 2de dışarı çıkamazdim napcan dışarda diye abim tatile giderdi para verirdi ben kitap alicak diyince kızardi aldirmazdi şu an ders çalışıyorum kitaplarım yok ama kurtulmak için bu aileden 14 15 saat ders çalışıyorum teyzemden örnek vereyim yemek yerken erkekler ilk oturur artiklarin üstüne yemek eklerler bize veirlerdi bende kabul etmezdim kızardım niye yeni yemek varken artık yiyeyim abim yesin ben niye yiyorum kızardı bana teyzem ve annem komşumuz ztn en büyük örnek oğlu ona bir sürü kumar borcu açtı hepsini ödüyor kızı işe griip çalışmak istiyor kızıyir evde otur diyor evlenmesini istiyor kızın görücü usulü ile çok üzücü değil mi? Anneler aslında çocuklarını eğitse bunlar olmaz aslında baba da önemli ama çoğu ailede baba çalışıyor ogluyla pek beraber değil ama anne sürekli onla anne aslında gerçekten çok güzel eğitir ama ne yazikki

Kadın erkek eşitsizliğini en çok kadınlar yapmıyor mu?