Neden kadın erkek eşitliği yok?

Ben anlamıyorum şuanda ister feminist deyin ne derseniz deyin. Bende böyle büyüdüm kızım ayıp sus. Ama erkeğe sıra gelince sen güçlüsün bak amcası benim oğlumun pipusi vara göster oğlum. Anlamıyorum hiç bir zamanda anlayamayacağım. Din üzerinde kadına örtünmek farz da erkeğin tesettürü yok mu? O halde Hz. Yusuf ne kadar iffetli namuslu. Var güya müslüman ulkeyiz ama işimize geleni uyguluyoruz işimize gelmeyini aman deyip savuruyoruz. Kız çocuklarına zerre gram değer verilmiyor bende öyleyim ben bizzat bunu yaşıyorum. Hani müslümanlık peygamberimizin önceki devrinde kız çocukları gömülürken sonrasında bırakılıyor bu adet. Hani nerde bu değer kız çocuğuna hani. Erkek oldun zaman yaşıyorsun yemin ederim abim eve geliyor yatıyor televizyon izliyor ben bunu yapmış olsam sen kızsın ne biçim kızsın yemek yapmıyorsun evlendiğin zaman görücem seni peki bu böyleyse erkeklerde yapsın iş zaten insan olarak bulunduğun ortamı temizlemen gerekiyor kız erkek olarak ayrılamaz bu. Erkek evlendiği zaman bunları şimdi yaparak eşine yardım etmicek mi? Çözemiyorum anlamıyorum. muslumanliga gelirse Peygamberimizde eşlerine yardımcı olurdu kimi zaman evi süpürürdü kimi zaman hamur yoğururdu rivayetler var bunun üzerine. Bu adaletsizlik beni yıkıyor neden bütün yük kadın üzerine yükleniyor? Bende annemle birlikt erkek işine yardım ediyoruz aslında erkek işi yoktur babamın tabiriyle onlar neden ev işine yardım etmiyor? Ben hakkımı savunduğum zaman dilli oluyorum. Ne zamandır hakkını savunmak dilli olmak oldu
Neden kadın erkek eşitliği yok?