Kas gücümüz farklı, hormonlarımız farklı, zeka tiplerimiz farklı, renkleri görüş şeklimiz bile farklı abi bu neyin eşitliği?
Bu arada yobaz değilim ateistim söyleyeyim sadece artan maskülenleşme sonucu böyle oldum.
Kas gücümüz farklı, hormonlarımız farklı, zeka tiplerimiz farklı, renkleri görüş şeklimiz bile farklı abi bu neyin eşitliği?
Bu arada yobaz değilim ateistim söyleyeyim sadece artan maskülenleşme sonucu böyle oldum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
belki kuvvet aynı değil ama beyinler 🧠 çok farklı aynen
Ne diyorsun farklıyız ama aynı sayılıyoruz bu saçma.
Sevdiğim insan olmadan çok şey yalnız başardım
Baba abi eş desteği olmadan misal? Kısaca bir erkeğe ihtiyaç duymuyorum
Olabilir ama bunu genele vurunca eşit değiliz.
genele vur vurma benim için erkeklerin sadece organı değişik onları ciddiye bile almıyorum
O organ sayesinde bu medeniyete ulaştık. Erkeklerdeki testosteron hormonu rekabeti teşvik etti. Eğer o olmasa hala taşı taşa vuruyor olurduk.
Niye erkeği bir kullanma olarak mı görüyorsun aşk yaşamak güzel bir şey erkege ihtiyaç duymuyorum ne demek la hemcinslerin erkekler ile evleniyor kötü bir şey mi erkeğe ihtiyaç duymuyorum demek evlenen kızları sanki onlar erkeğe muhtaç kalıyor demek gibi oluyor feministler harbi aptalsınız he
@Soykanonac06 vallahi annem babama bin basıyor.. para belki babamda ama annem babama göre daha mert , daha cesur daha fedakar say say bitmez
Annem babama hiç gerek bile duymuyor
İstisnalar kaideyi bozmaz.
Çokta önemli değil ☺️
Benim de babam anneme göre bin kat daha iyiydi
Hih boşasin o zaman para yok annende ne yapabilecek 🤣
Neyse evde kaldım diyemiyorsun da 🤣🤣🤣
@Soykanonac06 ne alaka istesem elimi sallasam ohh
Eşitlikten kastın fiziksel konular ise baya geride kalmışsın sen kardeşim.
Neden fiziksel konuları ihmal edelim kardeş?
Hayır zihinsel olarak da farklıyız.
Zihinsel olarak tartışılır. Gayet başarılı ve devrim yaratan kadınlar da var. Bu eğitimle alakalı. Eşitsizlik konusu en basiti aynı işi yapan başarılı iki cinsiyetin olduğu halde sırf kadın diye ona az maaş vermesi eşitsizliktir.
Verim alıyor, karlılık artıyor, gayet işinde iyi birisi ama sırf kadın diye düşük maaş veriliyor. Bu adil değildir. Erkek olunca b*k mu oluyor. Sen kazancına bak.
Daha çok eşitsizlik var da muhtelemen senin fikrin değişmeyecek. Erkekleri yüceltmek üzerine odaklasın. Feminist falan da değilim bu arada, sadece adaletsiz ve haksızlık yaşanılan durumlardan rahatsızım.
Aynı şey kadınlara yapılan pozitif ayrımcılık için de geçerli. Yok erkek hesabı ödemeli, yok şöyle olmalı, yıl dönümlerinde özel bir yeri erkek ayarlamalı ya da kadına karsı nazik ama erkek olursa önemli değil vs. Ben tam eşitlikten yanayım dünyada. Ne kadına özel pozitif ayrımcılık olsun ne de erkek kadından üstün tutulsun.
Kadın diye daha az maaşta patladın usta. En basitinden bimde mal indirilirken erkekler çalıştırılıyor. İş hayatında da genelde erkekler zor işlerde kadınlar kolay işlerde çalıştırılıyor. Ama aynı maaşı alıyorlar almıyorlarsa hak yerini bulmuştur kalanını okumadım ama baştan patladın.
Müdür konumunda olanlardan bahsettim ben.
Doğru fiziksel güç gerektiren yerlerde kadınlar çalıştırılmıyor. Pozitif ayrımcılıktan kastım buydu zaten. Yani her alanda eşit olunmalı. Mesela Abd'de yok bu, tır şoförü olan kadın var, sanayide çalışan kadın da mesela. Bizim zihniyetimiz de var sorun. Düzelmez de zaten. Bu kavgalar hep olacak. Bizim ülkemizin cinsiyetlere bakış açısı tuhaf.
Haklısın erkek> kadin ama bunu anlamıyor feministler kızların işine gelmiyor erkekler eril enerjiyi kaybediyor feminizm yüzünden ah ah
Sonra aynı kadınlar bütün erkekler prenses diyor.
Evet haklısın bende buna ayarım ama işte kızların aptallığı iste dostum neyse evlendiler zaman susuyorlar zaten evde kalan kizlar feministiz diye ağlıyorlar işte hehe de geç böyle kızlara
30 yaşından sonra kedi annesi oluyorlar.
Evet 🤣
Biz ayni demedik zaten esit dedik.
Eşit olmak için aynı olmak lazım bir generalle bir er aynı değildir eşitte değildir.
Erkek > kadin hanımefendi işinize gelmiyor demi gerçekler
Yanlış yazdım kusura bakma
Ayni sey degil sen ayni turden yani ayni cins uzerinden karsilastirma yaptin ayni sirkette calisan 2 muduru dusun ikisi de esittir illa ayni olmana gerek yok
Eğer o iki müdür aynı hizmeti sağlamıyorsa aynı maaşları almalarının anlamı yok.
Pardon da ne ise yariyorsunuz bir guc kuvvet mi onu makinelerde yapiyor
@Soykanonac06 Iki kisi konusurken 3. ye ne yemek duser bilirsin.
Dunyanin en zekilerine bir bak hep erkek
Güç kuvvet hala önemli. Ayrıca bizim mantıksal zekamız daha gelişmiş sizin sözel ve duygusal zekanız bence bir araştır bunu sonra tekrar yaz.
@Soykanonac06 doğru iqsu yüksek insanlar genelde hep erkek oluyor.
Bak ağzımı bozdurma işine gelmedi tabi dünyanın en zekiler erkek hep kizlar ne işe yarıyor
@Soykanonac06 Erkekler kadinlara bu imkani sunmamis ne cevher kadinlar varmis ama kendini kanitlayamamis cunku kadinlari hep erkekler geri plana atmis cogu okuma imkani bile bulamamis sen neden bahsediyorsun
Günümüzde de durum bu ayrıca topluma bakınca da bunu doğruluyoruz kadınlar mantıksal düşünmede çok zayıf.
@Soykanonac06 defol sorumdan hepinize yetecrk cevabim var hic merak etme
Bu durun ne ayni sana oyle dahi kadinlar sunarim ki sok olup kalirsin sirf erkekler goze batiyor diye oyle san sen ayri ne zeka ne guc ne baska bir sey esit olmamayi gerektirmez annen sizi zekaniza gucunuze gore mi ayirt ediyir hepiniz esitsiniz gozunde
Aynennnnnnn biz kötüyüz ayennnnnnn böyle kandır kendini puahahahajjaajaj
Bana Nicolas teslim einstein kadar zeki bir kadın göster yokki puhahahahahaha
@Soykanonac06 merak etme ben de Inşallah erkek olmak istiyorum
Nasıl Olcan la erkek
Eşit değiliz emin ol başarılı evlat daha çok sevilir erkek evlat da kıza göre daha ön plandadır. Hem emin ol eşit olmak için aynı olmak lazım.
@Soykanonac06 Onlarin doneminde kadinlara yapilam muameleyi gor oyle konus marie curie bile zar zor aradan cikmis bir kadin
@Soykanonac06 seni ne ilgilendirir la
Aynennnn sus şimdi git bulaşık yıka karı
Git karı yemek yap acıktım
@Soykanonac06 😂😂😂😂😂
Ben size laf anlatmak icin cabalamiyorum kafaniz basmiyor sana gore esit olmayabilir cunku kendi gozunle bakiyorsun dunyaya sirf zeki guclu vs diye kimse ustun olmaz kafan bassin senin icin onemli olabilir ama bazilari icin zeka gucun onemi yok
@Soykanonac06 B**k ye hizmetci mi kadinlar pislik
Peki ben sana şunu söyleyeyim. Farklı şeyleri eşit saymak ne demek?
Puahahahhahahahahahahava