1 - Kadın hakları çok bu ülkede ama erkek hakları hiç olmadı
2 - kadınlar yetim maaşı bekar olduğu sürece alabiliyor ama erkekler 18 yaşına kadar alıyor
3 - koruma olarak kadına bişey oluyor hemen insanlar onu koruma çabasında ama erkek dayak yiyince ya da tacize uğrayınca çok umursanılmıyor
4 - Erkekler hayat şartları gereği her zaman çalışmak zorunda ama kadınların öyle bir zorunluluğu yok evliyse ya da bekarsa
Neden ülkemiz böyle ben anlamıyorum bunu düzeltebilecek birisi var mı ben eşitlikten yanayım her zaman
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
katılıyorum yasalar nezdinde kadın daha üstün konumda fakat sizce olması gereken bu değilmi (feminost değilim
Hayır asla sizde Allah kulu bizde Allah kulu tek farkımız çok afedersin kardeşim senden af dilerim yani farkımız 2 cinsel organ başka yok
Anneleri ve babalari düşünelim hangisi daha güçlüdür hangisi zayıftır
Hangisi desteklenmeye daha muhtaçtır
Baba? Maddiyatı o karşılıyor para olmadan aileye kim bişey getirecek çocuğu yedirecek giydirecek anne sadece evin ve çocuğun bakımlarını üstlenir
Hâlâ erkekleri mağdur gösteriyorsun ya pes.
Gündemdeki kadın cinayetlerini görmüyorsun sanırım?
Erkekler ölmüyor mu?
Normal ölüm değil bu cinayet
Kanki erkekleride olduruyolar ne alaka dünyadan haberin yok
Öfffff surekli agiyonuz ya
Sen kendini ne sanıyon
Asil sen kendini ne saniyon
Gecenlerde bi adam ayrildigi esini benzin dokup yakmis. Bu sosyopatlara ne hakki tanicaksin
Her erkek aynı mı
Kadin cinayetleri diye bisey var cocuk evlilikleri, bebek tecvuzleri, cinayetleri... ne erkek hakki... erkekler tecavuze ugrayip hamile mi kaliyolar ne alaka ya
Erkek olamiyosan vazgec zorsa
Yapcaginiz sey calisip para kazanmak bi de insan olmak neyin dramini kasiyosunuz anlamiyorum.
Feministmisin
Bunların sebebi ataerkil bir toplum olmamız
Kim bu hale getirdiyse artık bişey diyemiyorum o kişiye
Yani biraz ailelerden kaynaklanıyor aslında çoğu aile çocukları arasında cinsiyet ayrımcılığı yapıyor sonucunda da böyle şeyler doğuyor