Arkadaşlar biz 3 kardeşiz iki abim var benim ortanca abimle annem ben yemeğe gidiyoruz abim diyor hadi eve gidelim markete gidiyoruz annem sebze alıyor alma yeter diyor ama annem ona bisey demiyor Evdeyiz annemle konuşuyorum abim böyle rahetısz edici
Bi gülme yapıyor pilav dünkü mu diyince ve kendisine diyince insanların gülmesine de mi karışıyorsun diyor sokradan diyor napim haklısın sen alıngan değilsin o alıngan koskoca adama gösterdiğin müzehmhayı bana göstermez kız olduğum halde ve yemeğe gitsek hadi gidelim desem kızae bana ama abimi hep alttan alıyor bugün anneme anlattım bana bagırdı birden haklı olduğum halde anneö neden böyle?
Bi gülme yapıyor pilav dünkü mu diyince ve kendisine diyince insanların gülmesine de mi karışıyorsun diyor sokradan diyor napim haklısın sen alıngan değilsin o alıngan koskoca adama gösterdiğin müzehmhayı bana göstermez kız olduğum halde ve yemeğe gitsek hadi gidelim desem kızae bana ama abimi hep alttan alıyor bugün anneme anlattım bana bagırdı birden haklı olduğum halde anneö neden böyle?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer