Allah aşkına böyle bir tipin haklı olma ihtimali nedir. Baksana kemiklerine kadar işlenmiş erkek düşmanlığı. Muhtemelen partner bulamayıp cinsellik açlığı yaşıyor ve bu da ruh haline erkek düşmanlığı olarak yansıyor...

Allah aşkına böyle bir tipin haklı olma ihtimali nedir. Baksana kemiklerine kadar işlenmiş erkek düşmanlığı. Muhtemelen partner bulamayıp cinsellik açlığı yaşıyor ve bu da ruh haline erkek düşmanlığı olarak yansıyor...
Kadınlar durup dururken bu hale gelmiyo ama. Erkeklerin umursamaz tavırları, ilgisizliği, elde edene kadar takındığı tavrı elde ettikten sonra yok sayması gibi sayabileceğim onlarca neden var. Bu dünyaya anadan doğma gelen deliler, bi de sonradan olma deliler geldi. Nedenler önemli pisco herif
Bunlar bahanelerden ibaret efenim. Bu yazdıklarını okuyan düzgün, ahlaklı yaşamaya çalısan adamın suçu neydi mesela? Erkeklerin tavrı olduğunu düşünmüyorum kadınların bu hale gelmesi özgürlükle cinsiyetlerin toplumlarda ki yerini birbirine sokan cahil insanlardır. İkisinin de yeri ayrı, ama bazı düşük zekalılar bunu işemeye kadar eşiştliğe kadar götürdüler. Belki bilmezsiniz ama Amerika da kadınlar da ayakta işesin biz neden çömeliyoruz diye 1 hafta protesto yaptılar feministler :D Bunu okuyan diğer ülke cahilleride hulogggcular gibi feminizimmmm eşittlikkk diye bağıroyrlar... Teşekkürler iyi günler..
İyi de ben düzgün olan erkeklere laf attığımı hatırlamıyorum. 🤣🤣🤣🤣🤣 Direkt en ilk cümleye yanıttır
Yörü git seni delilikten azat ediyorum.
İy bari uğraşamadın benlen. Uğraşcak hal bırakmadılar zaten. Dellendim bugün böyle deliyim
Seni kim sinirlendirdi? Kim yaptıysa iyi yapmıs ajkfbaskjhf
Sus len bi de böyle deme bakıp bakıp gülecek. Haklı bi sinir bu. Haksız yere sinirlenmem ben
İnanmam haksız tere takipten çıkarıyorsan haksız yere sinirleniyorda olabilirsin. Nerden tanıycam seni askfnasjkl Kişinin aynası yaptıklarıdır asjkfbasjk
Slogan fırlatıcaktım neyse ki kibar kişiliğim buna engel olyo 🤣
EHeheheh (kalp)
😞😞😞😞
(kalp, çiçek) ?
Benden de bi @kafiyekirigi gelir
Ya aşk yaşıruz surda araya başkalarını katmasana be kadın. Sonra neden beni terk ediyorlar diyorsun.
Ulan terliğimi bulim dalcam sana 🤣🤣🤣
fjkasbfısaf
Ben de bilmiyorum. Objektif davranacağım dünya üzerinde ve geçmişte de şimdide de kadınlar çok eziyet çekmiş. Özellikle zamanında birçok erkek tarafından aşağılanmış, dayak yemiş, zulme uğramış anneannelerimiz, babaannelerimiz mevcut. En basiti dedemin erkek kardeşinin kendi karısına hiçbir şey yapamazken dedemin karısını defalarca dövmesi, iteleyip kakalaması (bu arada dedem başka memlekette çalışırken) bir sürü çocuğun bunu görmesi etkilenmesi, bilinçaltında yer edinmesi de dahil zamanla nefret oluşmasını tetiklemesi normâl. Evet iyi erkekler de var lâkin kötüler, kötülükler kolayca unutulmuyor. Azınlığın yaptığını bütün bir cinsiyete mâl etmek de ultra aptallık. Herkes aynı değil, olamaz da. Sapla samanı birbirine karıştırmanın kimseye özellikle kadınlara faydası olmaz. Aşırıya kaçanların psikolojilerinin anormâl olduğu kanaatindeyim.
Parmaklarına sağlık
Rica ederim (çiçek)
Bazı insanlar hayatları boyunca hep aynı frekanstaki kişileri çekerler ve hep aynı yerden sınanırlar. Aslında değiştirmeleri ve geliştirmeleri gereken kendi frekanslarıdır ama , farkında olmadıkları için sorunu hep karşı tarafta ararlar. Hayatlarına giren insanlarda hep sorun aynı yerdendir, imtihan aynı yerdendir ama aşamazlar. Ve artık onlar için herkes aynıdır. Bu tür insanların sorunu böyle olabilir diye düşünüyorum. Yoksa insan bir kere kötü şeyler tecrübe etti diye düşman kesilmez tüm karşı cinse.
Çok katılıyorum efenim iki cinsinde hayatlarına giren girmeyen 5-10 kişiye bakıp tüm karşı cinsi yaftalaması kadar ahmakça bir durum yoktur :)
Teşekkürler 🐞
Rica ederim (çiçek, kalp)
Cinsel açlık bölümü biraz aptalca geldi şahsen bizim ülkedeki erkekler tipe bakmaz bu ülkede bir kadın cinsel açlığı anca kocasından çekebilir bizim ülkedeki erkeklerin %90 ı savunulacak. Bir tarafı olmayan insanlardır kızlar bu konuda nefretini dile getirmede haklı çünkü ilişki yaşayınca mahalle mahalle ulkeye duyurmaya çalışıp kızları ve ailelerini yerin dibine sokmaya çalışıyor tipik bebek hareketleri kusura bakmayın bizim bu abaza erkekler yüzünden kızlar böyle davranıyor elini sallayıp anında 50 buluyorsa erkeklerin suçu kızların değil
Sığ bir bakış açısı senin ki. Ne kadın bütün erkeklerden ne erkek bütün kadınlardan nefret edemez. Böyle olanlar slktır. Ülkede 10 bin suçlu var diye bütün ülkeyi bklamaktan farkı yoktur. O cinsel açlık bölümünü çoğu kişi anlamamıs kibarlaştırarak sanki arkadan zorluyor gibi tipe şemale girmiş demek istedim. Nedense farklı algılanıyor.
Cevap
12Cevap
sadece kadınlar için geçerli değil erkekler de kadın düşmanı. kadınlar da erkek düşmanı her iki cinsin de cahil ve tehlikeli boş insanlar olduklarını düşünüyorum. ve bu tip insanlardan da elimden geldiğince uzak durma çalışyıorum
Evet erkeğin de bu tipleri cahil gereksiz tipler Barışım...
adam 🙏
nasil incel erkekler varsa incel kadinlar da var. gunumuzde yasanan bazi olumsuz seylerin sebebi erkekler olsa dahi her seyin sebebi elbette erkekler degil, bu gibi hanimlar bunu kabul etmiyor. kadin-erkek esitligi degil kadin ustunlugunu ya da erkeklerin alçalmasını istiyorlar ki iki turlusu de korkunc. gorsele koydugun kadin kimdir nedir hic bilmiyorum, cinsel aclik yasadigini da zannetmiyorum acikcasi turkiye sartlarinda bir kadinin cinsellige ulasmak isteyip ulasamamasi cok zor. ama bu gibi erkek nefreti duyan ablalarin hayatlarının bir yerinde bir erkek tarafindan (ailede yasanmissa muhtemelen babadir) ciddi anlamda zorbaliga ugradigini ve bunun cezasını tum erkeklere kestigini dusunuyorum, cok yanlis. nasil her kadin ayni degilse her erkek de ayni degil. onyargi dogaldir ama nefret degil.
Görseldeki kadın tüm avrupa da Amerika da ünlü. Bir tane normal roportajı yok hep erkek düşmanlığı. Feminizm ile erkek düşmanlığı arasında ki farkı bilmiyor insanımız. Zaten soruda artan düşmanlık diyorum. Yani tüm kadınları kapsayan bir durum yok ama konustuğum hemen herkes erkeklere sallayıp aynı günün akşamı erkek arkadaşıyla yatağa giriyor ya da ertesi gün manita yapınca aslında erkekler kötü değil hepsi aynı değil oluyor. Yani çok ciddiye almıyorum açıkçası ama bana mantıken hep low ıq geliyor. Görüşlerin için teşekkür ederim pek çoğuna katılıyorum tabi...
o kadar ciddiye almaya gerek yok bence kadinlarin lafta kalan nefretlerini 🙃 tabiki rahatsiz edici bir tarafi vardir erkek olarak bakinca ama dedigin gibi gunun sonunda hicbir kadin erkeklerin asalim keselim seviyesine gelmiyor. gecenlerde benim sordugum bir soruda bir erkek uye "dilimi keseceginden" bahsetti... bu sekilde bakinca kadinlarin pasif agresif tavirlarinin bir gunluk degil yuzyillardir erkekler tarafindan (her erkek degil) sistematik olarak gerceklestirilen zorbalama ve hor gormeden kaynaklandigini varsayabiliyorum, en basitinden trafikte hata yapan bir surucuye karsi "kesin kadindir" demek bile bunun bir gostergesi ve kadin tarafindan bakinca nefrete sebep olabiliyor. yine de belli bir sosyokulturel duzeye gelmis kadinlar, egitimden bagimsiz olarak, erkeklerden nefret falan etmiyor, kendi çevremden bildiriyorum, bu konuda icin rahat olabilir
Benim içimi sıkan bir durum yok ki. Yukarıda da belirttiğim gibi bağırıp çağırıp akşam erkeklerini koynuna giriyorlar. Yani manasız bir propaganda dan öteye gitmiyor. Sadece bu tavır bana ahmakça geliyor çünkü özellikle belirli yaş gurubu ve yaştan bağımsız berlirli bir zumre bu çığlıklara eşlik eidyor. Ben bugun erkek düşmanı olan bütün kadınların biraz daha yaş alınca en kötü evlenince heaaa haksızmısız diyeceklerinden %100 eminim :D Sadece görüşleri merak ediyorum masfsasaf hemen de kadın düşmanı ilan ediliyorum böyle ypaınca (senin içni demiyorum)
hayir seni hic kadin dusmani bulmadim aksine erkek dusmani olmadigimi ispatlamaya calisiyorum hdjfjd isin garibi, cok uzuluyorum bir kadin olarak bunu soyledigim icin ama erkek dusmanligi yapan kadinlarin geneli cirkin. kadin dusmanligi yapan erkekler de cirkin. cinsellikten ziyade (cunku cinsellik bir sekilde para vererek de elde edebildigin bisey) duygusal acliktan kaynakli dusman oluyolar gibi geliyo
ASlında hepsi birden ya. Mesela beni çirkin buluyorlar beni çirkin bulan kadın benim yanımdan geçemez. Afedersin yalvarsa 1 günlük takmam koluma. Çok güzel kadınlarla uzun süreli ilişkiler yaşadım. Dünyanın her kıtasından neredeyse :) Ve emin ol erkekler arasında 40 lı yaşlara gelip parayla bile cinsellik yaşamayanların sayısı hiçte az değil. Hepsinden biraz bence :) Fakat büyük çoğunluğu erkek için;kadının maddi istekleri. Mesela sitede 3-5 boş boğazın isteklerini görüp bütün kadınları aynı istekleri isteyen çıkarcı kadın yerine koyuyorlar garip durumlar.
erkeklerin kadina 3 kurus para harcayinca dunyalari vermis gibi davranmalari da bir tik itici bence. alt tarafi iki kahve tatli veya yemek parasi oduyorlar uzerimize ev yapmis gibi davraniyolar. sorun erkegin parasini yemek degil, erkeklerin kendini keriz gibi hissetmesini de hic istemem ama calisan kendi parasini kazanan bi erkek de zahmet olmazsa centilmenlik yapmayi becersin. feminist degilim erkeklerin ustunlugune inaniyorum ben dhdhhd
EHehahjfa evettt haklısın. Tamam koluna 10 tane bilezik takıp 3 metre zincir yapamayabilirsin. Ama 2 tatlı ısmarla değil mi hahaha
e zahmet olmazsa djfdj
Aynen abiciğim gerçekten aynen bütün derdimiz sizin cinsel aşkımız ya manyak mısınız ya daha derdimizi anlamıyorsunuz Bu arada iyi olan insanlara biz kötülük yapmıyoruz kötü olan insanlara sınırlarımızı söylüyoruz ve olması gereken şeyleri söylüyoruz hayır öyle şey mi olur ya sizsiniz! Saygı duymayan sizsiniz yani
Sakin ol şampiyon sen ne anlatıyorsun :D Okuman yazman mı yok? Artan bu erkek düşmanlığı hakkında ne düşünüyorsunuz dedik. Alalh kadınları yok etsin köleler falan demedik yani aklsfnasjlik Lan sorusunu sorduk diye bile dışlanıyoruz aha bu kadar abartıyorsunuz bazı şeyleri
Hayır bakın artan düşmanlık neden biliyor musunuz kadını kadın olarak görmeyen erkekler çoğaldığı için özellikle bunu bazı kadınlar da yapıyor çünkü abi düşüncesi olması gerekiyor insanın ve insan olan kişi ilk önce kendisine saygı göstermesi gerekiyor. Yani gerçekten sanki bütün kadınlar onların etrafında dönen işte robot olması oyuncak bebek olmasını bekliyorlar çok saçma. Sen öyle olmayabilirsin ama sen bunları yaşamıyorsun yani kadın olarak bir nefes bile almak çok zor bu ülkede ve böyle konuşmak çok basit diyorsun ki işte cinsellik açlığı falan aynen bütün derdimiz sizin vücudunuzdu zaten gerçekten anlatamam yani
Oradaki ironi. Erkeğe hep şeyiyle düşünüyorlar yakıstırmasını bir kere de ben kadına yağtım. Ayrıca her kadına değil tanımadığınız her yerden belli olan bu kadına. Hangi haklı hakkını dişlerini sıkarak gözlerini pmrtleterek bağıra çağıra erkeğe hakaret küfür ede ede anlatıp haklı çıktığını zannedebilir ki? Bak arkada ki insanlara bişey dediğimiz var mı? Bu kadınla Tüm amerika avrupa dalga geçiyor. Bunun yüzünden karenler diye adlandırılan bir topluluk var. Hakkını öyle bir savunamıyor ki haklı yerde bile haksız çıkıyor. Bunu vurguladık yani. Özellikle de fotodaki kadının şahsiyeti diye belirtmişiz zaten. Bak metamfetamin kullanan hapcı bile bunun kadar kasılmaz. D Neyse tanımadığınız için farklı algılıyorsunuz. Bu kadar tanınmadığını sanmazdım. Geriye kalan şeyler için kadınlar arasında erkek, erkekler arasında kadın düşmanları arttı. İki kesimde benim için aynı zekasızlık ürünü.
Bu devirde erkek olmak zor değil mi?
Yanınızdayız...😅😅😅
Ahahah teşekkür ederiz efendim :D
Bunu savunmuyorum ama bu kadar kadın düşmanı erkek varken, erkek düşmanı kadının olması da normal. Hangi taraf daha çok haklı dersek kadınlar haklı. Çünkü cinayeti en çok işleyen ve şiddete en çok başvuran yine erkekler.
Her iki tarafında böyle düşünenler zekasız cahillerdir bence :) Ama , erkek kadından çok başka erkeklere işkence eder cinayet işler böyle bir gerçekte var :)
O kadınlar arasında artmıyor sadece. Erkeklerde de var bu kadın diyemeyiz sadece. Bir kadına nasıl davranmasını bilmeyen, onlara kötü davranan erkeklerde var. Bunlar ne olacak?
Feministlerin savunduğu şeyler bunlar değil ki. Mesela bizde ayakta işeriz diye gösteri yapan bir feministe erkek ne yapmıs olabilir Allah aşkına? Her iki cinste de saçma sapan insanlar var bu azınlığa bakıp bütün bir cinsiyete saldırmak bence sağlıklı düşünemeyen zekaların işi...
Biz bundan bahsetmiyoruz ki, anlamsız sebepsiz tüm erkeklere söven topluluktan bahsediyoruz... Mesela ben güzel güzel çalısıyorum bir bakıyorum dngalağın biri erkekler şöyle böyle hepsi şrfsiz yazıyor. Ne alaka lan ben güzel güzel çalısıyor evdeki anama kardeşime ekmek parası kazanıyordum ne yaptım yani. D:D Bu tarz insanlardan bahsediyoruz. Anladığım kadarıyla paylaşımda ki kadını tanımıyormus millet. Bu yüzden heralde sorunun amacından farklı cevaplar alıyorum.
Gel birlikte karşı duralım sırf kadın diye karşısındakine zorbalık yaşatanlara :D Onlarla alakalı bir sorunumuz elbette yok. KAdınların abarttığı su kadınların toplumda baskıda kaldığını söyledinya mesela çoğumuz sunu anlamıyor, bir erkeğin sırtında ki baskı bir kadında o-la-maz... Erkek doğarken borçlu doğar, ev iş maddiyat yapmak zorundadır. Aslında değildir de bizim toplumumuzda böyle görülüyor. Kadının baskısı ne? Ahlaklı giyin, erkeklerle çok takılma akşam eve erken gel... YAni her iki cinsinde sorumlu olması gereken şeyler var. Ama bazı kadınlara göre kadın her türlü şeyden uzak tutulmalı... Ama o uzak tutulduğu herşeyin bile yükü erkeğe yükleniyor. Böyle şeylere de zorblaık yapan kadar karşıyım :D
Tek taraflı öfke değil. Mizojonist bireylerin sayıları da az değilil, tek fark eylemsel tepki. Erkek orantısız güç, kadın psikolojik şiddet ile karşılık veriyor
Aynısının erkek versiyonuna da karşıyız efenim
Demeyin öyle şeyler yaa.
Kimin ne yaşadığını bilemeyiz.
Kimin neyi neden düşündüğünü ve savunduğunu bilemeyiz ki sonuçta.
Sus feminist
Feminist değilim, eşit ağırlıkçıyım.
Birini zorbalamaya kalkan hangi cins olursa olsun karşısında dururum.
Ya da bazen beni ilgilendirmez deyip işime bakarım.
Asla böyle bir düşmanlığım yok ama bende erko sevmiyorum jdjdjf sinir bozucu varlıklar bence abi baba ötesi çekilmiyo
Benim neyim var? yazıklar olsun klanfklas
Sevmeyen sensin bilemiyorum ki :D:D
Eheheeh teşekkür ederizz :D:D
Niye düşman olmasınlar , bunu anlamak için kadın doğman lazımdı. Erkek düşmanı değil olay erkek egemen sistem düşmanı
Seni değerlendirmeye almıyorum :D
Kendin kadınların erkekleri ötekileştirmesinden rahatsız olup kendin bir kadının dış görünüşünden dolayı onu dışlaman hiç hoş değil
Ne demek istediğini anlamadım. Ha su paylaşımdaki fotoğraf mı? Abi ben yalnısı nerde yapıyorum biliyormusun? Herkesi kendimle eşit seviye görerek yapıyorum. Şu kadının dış görünüşünü beğenen 1 tane kadın göstersene bana. Dış görünüşten akstımız içindeki nefret. HEaa kadını da tanımıyorsun tabi Amerika da ki feministlerin sembolu ve diğer pek çok görüş savunnanların dalga konusu... Avrupa ve Amerika da karen diye dalga geçilen kesimin sembolu. Ayrıca orada ve diğer en az 100 roportajında dişlerini sıkarak bağırarak erkekleri ezikleyip küfür ederek feministlik yapıyor. YAni düşündüğün gibi bir şey yapmamısım. Özür dileryecek misin?
Hayır tabiki de dilemeyecegim
Bu da bazı kadınlar içni ne kadar haklı olduğumu bir kez daha hatırlatıyor. Teşekkür ederim. Sakın özür dilemeyin insanları suçlayıp haksız düştüğünüzda aman ha burnunuz falan düşer. İnsani olarak değeriniz düşer cehenneme falan gidersiniz.
Ben yanlış bir şey konuştuğumu düşünmüyorum ve özür dileyin egonu tatmin etmeyeceğim. Kadının kim olduğu benim zerre umrumda değil, dış görünüşüyle dalga geçip cinsel açlik çekiyor imalari yaptığın için özüru senin dilemen gerekiyor. İyi günler
Ben kendimi egosit sanardım da egoist olan senmişsin esinti be. Albert camus oku, abartı ve ironi sanatının nasıl kullanılacağını ya da en azından kullananı anlarsın. Bizde biliyoruz o surat yapısının penisle alakası olmadığını. Erkeğe her fırsatte alakalı alakasız küfür eden bir zihinsel engeli sırf o kişi kadın diye bana karşı savunman bazen feministlik diye ne kadar açma davranıslar sergilediğinizin kanıtı. Kadına hakaret mi ettim? Dava aç? Ahh pardon dava açarsan sanane bilader diyecekler. Ama sen direkt beni itham ediyorsun. Bunun sonucu özür beklemem akdar insanı ne var bayan egoist? Ego tatmini dğeil hakkımı istiyorum. Mesela sen itham ettin ya havada kaldı. Bunun karşılığında ne yapılması gerek? Bende mi seni itham etmeliyim. Her medeni insan gibi özür dileyecek misin dedim. ÖZÜR DİLE!!! gibi bir ifadem de olmadı. Cidden az çeki düzen verin iletişiminize...
İYİ GÜNLER...
Okumadım boşuna yazmışsın. bbys
Ballll gibi de okudun egoist byyeesss
Uzatma lütfen, teşekkür ederim iltifat için
ok
Bunu çok tehlikeli bir şey olduğunu düşünüyorum, özellikle sosyal medya içi boş feminizm i körükledi, artık kadınların algısı o kadar yükseklerde ki çoğu erkek bu sebepten sevilmiyor tercih edilmiyor. Birbirine düşman 2 cinsiyet yaratılıyor
emin ol femcel sayısı incellerin çeyreği bile etmez
Kaynak?
Sonuna kadar haklılar, bazen aptallaşabiliyoruz, düşünmeden hareket edebiliyoruz.
aslında erkekleri bu noktaya getırende kadınlar ne ekersen biçersin
Objektif bakınca haklılar hele bizim ülkede olan şeylere bakınca
Bir erkek olarak katılıyorum ben hariç hepsi ölsün😁
Puahahah
Kadınları yeterince sevemiyoz ve s. yapamıyoz ondan galiba
Erkek düşmanlığı olduğunu nerden çıkardın bunun?
Efenim arkadaşlarınızdan ya da sosyal medyadan bolca denk geliyor olmanız lazım. Spesifik tek bir olay için ya da kişi için konusmuyoruz
Bazıları denk geliyor evet de çok küçük bir azınlık. Çok da sallamamak lazım
Durduk yere olmaz bu
Düşün bakalım
Durduk yere olmuyor fakat hayatında gördüğün 5-6 kişiyle de bütün cins suçlanmaz
Suclanmaz ama sen de ona hüküm veremezsin
Hayır gayet te hüküm verebilirsin. Birisi sana haksız yere nefret kusuyor ya da sebepsiz yere saldırıyorsa buna mudahele edebilirsin. Bazen insanların gereksiz duygusalıkla karşı cinsin saçmalıklarına hak verdiğini görmek üzücü... Hem erkek hem kadın adına. Mesela ben böyle bir soru sordum diye erkeklerin içerisinde kadın düşmanlığı yok diyormusum gibi bir algıya kapılanlar var. ne alaka? Sen turuncu kötü bir renk değil mi dediğinde bu diğer bütün renkleri sevmediğin anlamı taşımıyor ki.
Siz o kıza yaparsanız o da size yapar. Herkesi yaşadığı anladığı hissettiği farklıdır
Hayır sana örnek bu fotoğraftaki kadının başını çektiği feministler ''erkekler kadınlara ayakta işiyemezsiniz diyemez. Onlar kim haddini bilsin kadın isterse ayakta da işer'' protestoları yaptılkar farklı eyaletlerde. Bu duruma yorumun nedir?
Ha bak feminist tayfanın icinde sallak çok
E zaten bu kadın feministlerin ruhani lideri :D Avrupa ve amerika da bu kadın yüzünden ''karen'' lar diye insanların dalga geçtiği bir kelime türedi. Biz keko diyoruz ya bir kesime bu kadın ve savunucularına da karen lar diyorlar. Sırf erkek düşmanlığı yaptıkları bir mantığı anlamı yok. Soruda özellikle bu yüzden bu kadını paylaşıp o yüzündeki sanki 10 çocuğunu çldürmüşsün nefreti sebebiyle bu şekilde sordum. Ben çok tanınıyor insanlar anlar heralde dedim ama sanırım tanınmıyor bizim ülkede. O yüzden yorumların çoğu farklı yöönlere çekmiş sorunun anlamını. Şey yürüyüşü yaptı bunlar bir de, kadın kılalrını almaz koltuk altı olsun bacak kol sırt karın... Yani eşitlik adı altında cinsiyetsizleştirme peşindeler. Kadın ve erkeğin hak hukuk hürriyet bakımından birbirinden zerre farkı yok eşittir. Ama bu toplumda cinsiyetlerin yerini yok etmeye çalısan tiplemelerden gına geldi:Sitede de görüyorsundur çokca soru bu mimbalde. İsyanım buna :)
siz de ellemeyin kudursunlar
Lanet olası feministler
Tipe bak aq erkeğe benziyor aynı zaten
Kişiye göre değişir düşmanlığınız
Kekolara dost temiz kalpli erkekere düşmanlık duyuyonuz evet
Iyyy ne canısı be
Onlara sormalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?