Annem geri kafalı biraz ne yapmalıyım?

21 yaşımdayım, bu sene yazılım bölümünden mezun oldum. Staj yaptığım yer burada kal hem işi öğrenirsin hemde çalışan eksiğimizi tamamlarsın dedi. Ama annem kalmamı istemedi büyüdüğüm şehre geri dönmemi söyledi. İtiraz ettim ama annem çirkefleşti. Erkek arkadaşım için orada kaldığımı, onları köylü diye istemediğimi, ailemi hiçe saydığımı gibi sözler söyledi kalbimi kırdı. Eve geri döndüm bulunduğum ilçede bölümüm ile ilgili iş yok bana köy de iş yaptırmaya çalışıyorlar reddettikçe "Şimdiki nesil yata yata para kazanmak istiyor, zorluğa katlanacaksın, evlenenler hemen boşanıyor, aile evi rahat ama koca evine geçince zor gelir boşanırsın" tarzında laflar söylüyor. Artık bunaldım ya onlara rest çekmek kendim hayatımı yaşamak ya da erkek arkadaşımda iyi biri zaten onla evlenip hayatımı yaşamak daha cazip. Ama ailemi hiçe sayıp kaçmak istemiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum. Erkek arkadaşım zaten evlenelim diyor. Benim ailem 25 tem önce evlilige kesinlikle karşı birde işini eline al ayaklarinın üstünde dur diyor ama onların olduğu şehirde ben artık kafayı yemek üzereyim. Ne yapacağım?

Annem geri kafalı biraz ne yapmalıyım?