Annem icin ne yapabilirim?

Ailemde ben bildim bileli huzursuzluk vardir. Annemle babam her zaman kavga ederler her zaman tartisirlar tek bir sebep var o da para. Her zaman maddi yetersizlikten babama bagirir cagirir. Abimle beni hor gorurdu para yok diye geçiştirdi. Çocukken bize hep anneannemle teyzem bakti yani ordan oraya atılıp durduk. Bir kadin düşünün birakin kocasini cocuklarini bile sevmiyor, ogluna karşı dusman cunku erkek düşmanlıgı var. Bana karşı kıskanç çünkü ben herkes tarafindan seviliyorum, babamdan destek goruyorum teyzem anneannem dedem arkadaslarim hep beni sever kollar. Annem bundan hep bir sey çıkarır sabahinda eglendigim gunun aksaminda huzurumu bozar keyfimi bozar. Babamla beni her gordugunde bize bagirir babama tecavuzcu damgasi vurur. Daha dun bize ayni mevzudan bağırmaya basladi. Sonra abim dışarıdan geldi onu kışkırtmaya basladi, erkekliginden utan tarzinda laflar etmeye basladi, abimde delirdi. Şu an herkes dagildi babam abim bambaska yerde ben baska bir yerdeyim. Bu kadinla ben omrumu gercekten geciremem. Babamda bosanamiyor annemden, annem ondada sorun çıkartıyor cunku. Annemin artik akil sağlığını kaybettiğini dusunuyorum ama doktora gitmiyor hicbir sekilde ne yapabilirim
Annem icin ne yapabilirim?