Annemle küstük ne yapmam lazım?

Konuyu özetle anlatmak gerekirse benim bi bebeğim var 9 aylık bazen ara sıra anneme kalmaya giderim çocuğa bakar bende biraz dinlenirim o gün de erkek kardeşim ders çalışacakmış bu arada büyük hani üniversiteye gidiyor. Annem dedi ki kardeşin ders çalışacak eğer arkadaşlarıyla buluşup çalışırsa gelin ama eğer evde olursa gelmeyin dedi bende tamam olmazsa sen gel dedim annemden haber bekledim sonra o bana yarın gelin demek için aradı bizde tamam dedik sabahtan çıktık anneme gittik kardeşim de arkadaşlarıyla gezmiş gelmiş ders çalışmamış akşam oldu bebeğimin uyku saatinde ben bilerek kardeşim ders çalışsın diye dışarı çıkıp 1-1 buçuk saat yürüyüş yaptım eve geldim çocuğu uyutmak için bizim uyuyacağımız odada bilgisayar olduğu için dersini orada çalışacağını söyledi bebeğimle başla odaya geçtik ağlıyordu kardeşimde oradan bağırıyor bebek sesinden ders çalışamıyorum felan diye annem gereksiz bir şekilde tavır koydu sonra bende neden dedin anne diye sordum sen kendin geldin ben gel demedim 40 kere arayıp sorarsan gel demek zorunda kalırım felan dedi sonra tabi tartışmaya başladık ve beni kovdu her neyse şimdi ben akşam 9 da çıkıp bebeğimle eve geldim benim sorum şu an da şu 2 hafta sonra bebek mevlidimiz var bir yandan eksik hissetmek istemiyorum annem de orada olsun istiyorum ama bir yandan da hiç konuşmak istemiyorum bilmiyorum çağırıp çağırmama konusunu
Annemle küstük ne yapmam lazım?