Benim hakkımda kim ne konuşursa konuşsun ben onların konuşmalarıyla hayat yaşamıyorum beni de bağlamaz o kişilerin benim hakkında düşünceleri onlar kendilerini anlatır sizin hakkınızda konuşarak sadece sizi üzer bunu kendinde bir güç mücadelesi olarak görür sizi bastırmaya çalışır kendini yüksekte görürler ben kimseyi kaaleye almıyorum kimseylede güç mücadelesine girmem çünkü ben o insanların derecesine inemem
Ve herkes benim hakkımda ne düşünüyor diye de kafa yoramam çünkü ben gençliğimi onların laflarına bakarak kendi hayatımda kasıntı da yaratamam çünkü gençliğimizin değerini bilmeliyiz 'başkaları ne der ne düşünür'lerle yaşamak kendine hayatı zehir eder yani demem o ki kimsenin lafıyla hayatınızdaki kendinizi değiştirmeyin başkalarının sizin sınırlarınıza ve düşüncelerinizi etkisi alarak manipüle etmesine izin vermeyin 😉
Ve herkes benim hakkımda ne düşünüyor diye de kafa yoramam çünkü ben gençliğimi onların laflarına bakarak kendi hayatımda kasıntı da yaratamam çünkü gençliğimizin değerini bilmeliyiz 'başkaları ne der ne düşünür'lerle yaşamak kendine hayatı zehir eder yani demem o ki kimsenin lafıyla hayatınızdaki kendinizi değiştirmeyin başkalarının sizin sınırlarınıza ve düşüncelerinizi etkisi alarak manipüle etmesine izin vermeyin 😉
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer