Bazen kendi kendime konuşurken konu konuyu açıyor bende 😑
Sizde durumlar nedir, konuşur musunuz kendi kendinize?

Sizde durumlar nedir, konuşur musunuz kendi kendinize?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Valla kendimin farkında olduğum andan itibaren yapıyorum bunu. Bi ara psikolojik rahatsızlık vs diye düşündüm ama değilmiş :) Aslında çok faydalı bisey bu. İnsanın kendini rahatlatması, kendiyle arkadaş olması, kimseye açamadığı konuları kendine açması.. Zararı yok faydası çok :)
Kendi kendime konuşuyorum, üstüne kendime bir espiri patlatıp kahkahalara boğuluyorum falan, sevdiğim bir kafa bu ama şimdi yalan yok. Keyif aldığımı inkâr edemem, muhabbetim kendimi sarıyor yani.🤷♀️
Teşekkür ederim piremses.😍❤️
Sürekli kendi kendime konuşurum. Kendime küfrederim, kendime hakaret ederim ya da kendime aferin dediğim de oluyor. Onun dışında her şeyi kendi kendime konuşarak yaparım. Allah sonumu hayır etsin.
Sesli olarak olmasa içten içe bol bol konusmalarim var, çünkü ben deliyim
Cevap
37Cevap
Sürekli kendi kendime konuşurum daha iyi hissettiriyor yoksa zihinsel olarak kötü hissediyorum
Çok sinirlenirsem böyle bir şey yapabilirim o da kendimi sakinleştirmek için ama bazıları sayı bile sayıyormuş Herkesin vardır böyle alışkanlıklar
Çevremde benim gibi düşünen ya da her düşünceme katılan insanlar olmadığı için hayatımın her evresinde olduğum gibi kendimle arkadaşım yani bu aşırı sık yaşanan bir durum belki saçma belki doğru ya da normal değil ama eğlenceli sonuçta herkes gelip geçici kendimile böyle bir arkadaslik kurmayı garipsemiyorum :D
İç sesimle çok mücadele ediyorum. Kafa sesi ayrı, iç ses ayrı konuşuyor. Sanki iyi melek ile kötü melek gibi. İkisinin ortak fikirde olduğunu hiç duymadım.
Evet konuşuyorum bence çok güzel bir şey 😂 evde tek başıma değilim bir ben daha var ben içeri herkesten gizli.
Mesela bir oyun oynadığımda, film, dizi veya anime izlediğimde, şarkı veya müzik dinlediğimde kendi kendime konuşarak eleştirdiğim olur. :)
Konuşurum hemde her gün ya kafamın icinden ya da sesli olarak , bilmiyorum ama kendi kendime konuşmak beni rahatlatıyor.
İnsanın en iyi arkadaşı, en iyi anlaştığı kişi kendisi olduğu için benim de doğal olarak konuştuğum oluyor kendimle.
O kdr konuşurumki her ortamda insanlara hitap edebilirim
Herzaman, kendimi bildim bileli kendi kendime konuşuyorum ve çok güzel bir şey.
Bazen evet genellikle bi isi cozmeye calisirken yalnizsam
konuşurum cevaplarım bazen kızarım sonra tatlıya bağlarız
Çok yaparım bunu ve sesli
Özellikle dışarıda yalnız yürürken sürekli konuşur haldeyim.
Ağzım açılmasa bile içimden sürekli olarak düşünceler geçiyor, sürekli olarak konuşuyorum kendimle.
Aynamin karşisina gecip aysee seni cok seviyorum be kizim diyorum 😂 tabikide hayir
Çok severim. En güzel sohbetler kendimle yaparım 😄
Genelde telefonda gezinirken gördüğüm şeyle alakalı düşüncelerimi sesli dile getirdiğim oluyor..
Sık sık olur. Bazen üff saçmalama be diyip konuyu kapatırım.
Çok severim, insanın en iyi dostu kendisidir ne de olsa.
Özellikle gece çok düşünüyorum. Bazen kafayı yer gibi oluyorum.
Kendi kendime konuşurken kendimi rüya görürken buluyorum.
cut.
Kendi kendime güldüğüm daha çok oluyor :)) kendi kendimi güldürmekten zevk alıyorum 😄
Bunu nasıl yapıyorsun? Anlatabilir misin..
Kendi kendime konuşmak değil de ben genelde sesli düşünürüm
Şeytanla melek tartışıyo içimde hangisine kulak vermeliyim bilmiyorum çok konuşurum kendimle daha önceki durumlari getiririm aklıma şöyle deseydim böyle yapsaydim diye genelde gece olur😒
Kendi kendime açık oturum açıyorum ben
Herkes kendi kendine konuşur bunda sorun yok ama kendi kendine konuşup cevapliyorsan geçmiş olsun :-)
Dinleyen yokki kardesim biz en azından kendimize karşı dürüstüz valla mükemmel ya keşke şizofren olsam
Ben Kendi kendime konuşuyorum gülüyorum ağlıyorum hayal kuruyorum onu yaşıyorum kendimi öpüyorum isiriyirum falan
Her gün 😁😁 deli olduğumu hem biliyorum hem söylüyorlar 🤣🤣
Kendisiyle konuşmayan var mıdır sanmam herkes konuşur bence ki gayet güzel kendini anlıyosun vs.
Her gece kendimle günün özetini çıkarmaya bayılırım.
Bazen dalıp yolda bile konuşuyorum gukuyorum sıyırdım galiba
Ben konuşurum çok sıklıkla olmasada ama canım çok sıkkın olduğumda konuşurum
Herzaman çözüme ulaşma yöntemim
Çoğu zaman 😅 milletin bana baktığı da oluyor
Her gün en az 2 saat🙂🙃
Ooo roman bile yazıyorum.
Espiri bile yapıyorum 😀
Yanlız değilmişim, sevindimm 🙃🙃
Evet çok düşündüğümden bazen dışımdan konuşurum
Oo sevdiğim aktivite
aklımda düşünürken keni kendime konuştum
Sesli konuşmuyorum ama içimden çok konuşurum
Son günlerde yaptığım en güzel şey😬
Aaa bayılırım kendime sövmeye en sevdiğim🙃
Çok sık olur djdjsj özellikle ders çalışırken 😅
Ben bunu çok sık yapıyorum
Cok oluyor, özellikle çalışırken 😂
Yok kendi kendime gülüyorum ben
Evet her zaman oluyor 😔
Her sabah rutin olarak yaptığım iştir
Konuşmaz olur muyuz hic, muhabbet iyi sarıyor.
Evet benden iyisi yok ondan
Oluyor tabii ki bence delirdim
Ooo cevap vermeye bile başladım 🤦♀️🤦♀️
oluyo en çokda içten sessiz söylenirim
Eskiden çok sık yapardım
Hayal kurarken konuşuyorum
Kendimle bile konuşmayı bıraktım...
Kendimle konuşuyorum herşeyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?