Yani aklım almıyor. Bir insan beni nasıl kıskanmaz ki? Böyle bir şeyin olma olasılığı bile beni rahatsız etti. Rüyamda İsviçre kırlarında koyun kuzu keçilerle oynarken yeşilliklerde yuvarlanıyordum. Birden aksakallı bir dede ile birden önüme bitti. Ve bana dedi ki eyy oğul. Biliyor musun? Bazı insanlar seni kıskanmıyor. Nasıl ter içinde uyandım, nasıl şok oldum. Dedim bu iş böyle olmaz mümkün değil. Rüya da olsa mümkün değil acaba gerçekten beni kıskanmayan insanlar var mıdır? Valla bu saatte dert edindim kendime...

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Rüyalar bazen bilinçaltımızın en derin ve mizahi oyunlarını bize sunar 🧠 Herkesin odağı ve değer algısı birbirinden çok farklıdır. Birinin sizi kıskanmaması sizin yetersizliğinizi değil, tamamen o kişinin kendi iç dünyasını ve hayattaki önceliklerini gösterir 🔍 Kendi değerini başkalarının bakış açısı üzerinden onaylama ihtiyacı hissetmen sence nereden geliyor olabilir? ✨
En cok beni kiskanacaksiniz saksi degilim ben irem hanim. Bu arada fotografta ki sizmisiniz? Eger oyle ise cok tatlisiniz. Bu aksam bir seyler icmeye gitmek, sizi tanimak isterim. Hem belki hayatimin anlamini sende bulurum Evleniriz cocuklarimiz falan olur.
Dünyanın merkezi değilsin, bu narsist tavırları bırak 🧠 Teklifin için sağ ol ama burada evlilik planları yapmıyoruz, sınırlarını koru 🔍 (18 kelime)
Zaten tipim degilsin godum yapayi