Bana noldu böyle çok tuhaf haldeyim uyandım ama zor noldu bana?

3 tane rüya gördüm hepsi korkunç başka yerleri gittim uyuyordm gözümü hemen pat diye açtım uyku kalmadı kalbim çok zıplıyor gibi hala gerçekciydi sanki böyle başka yerden ucmusum gibi rüyalarımı anlatamıyorum bir an aklımda sanki kilit atılmış gibi yazamıyom anlatamıyorm titriyorum tarif edemiyorum biliyorum ama aktaramıyorum rüyamda beyaz kedi gördüm heryer bembeyaz o kedi bana tısladı yabancı dil konuştu sonra ise o rüyadan ısınlanıp baska rüyaya geçtim böyle sanki kapı vardı elektrik ısınları gibi parlaktar ışınlandım minik böyle yaratık gibi bir şey minik oyuncak gibi görünüyor ya da değilmi bilmiyorum ben çok şey gittim aslında böyle hepsi çok değişik konuşuyor bagırarak tekrarlıyor sonra rüyamda aynı şekilde kendimi ve odamı gördüm ve öylede uyuyordm yatısım aynı siyah şey uyurken kolumu tuttu rüyanda elini tuttum kalbim çok hızlı attı Şu an cçarpıntı kalp krizi gibi hızlı atıyor böyle sonra değişik kapkalın sesler vardı aynı şey tekrarlıyorlar kendimi uyandırmaya çalıstm sanki yükselip asansör gibi düştüm ucurumdan hipnoz şekiler çizgiler göründğ kendimi uyandm sıçradm gözlerim hemen açıldı böyle uykusuzm tepkiszim şimdi koluma sıkı tutulmuş gibi hissediyorum kalbim çok hızlı ve güçlük çekiyorum aktaramıyorum anlattıgımı bir tarafta uyandım cok donugum bu rüyalar da ne
Bana noldu böyle çok tuhaf haldeyim uyandım ama zor noldu bana?