Buna sesli düşünmekte derler. Bazen hafiften mırıldanan, söylenen insanları gördüğümüz oluyor deli yaftası bile yapıştırılıyor. 😄
Soruya gelecek olursak
Kendi kendinizle konuştuğunuz oluyor mu?

#Kişilik&Karakter
#KendiKendine
Kendimle başbaşa kalınca çok yapıyorum bunu. Özellikle dışarıda sesli bir şekilde yapmam bir tık canımı sıkıyor, artık daha da azalttım. 😅
Kendi kendime konussuyordum tamda şu an senin sorun geldi Musti 😄
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Aynı soru taslağımdaydı, görseli paylaşayım boşa gitmesin. 😄
Oluyor çünkü; 👇Kızlar Bir Adım Öne
Teşekkürler ilham perilerim tatil de. 🙄 Görüş paylaşmak daha cazip geliyor bu aralar. 😌
Evet görüyorum. Bol bol uzun ve yardımcı görüş, görseli dikkat çekici soru-içerik... Ezberledim artık. 😄
Başarılar, kısa sürede olursunuz umarım. 😌🎉
Kendi kendinle bir konuyu tartışmak delilik değildir, aksine kişinin kendini daha iyi tanımasına yardımcı olur. Konuşuyorum.
İçimden konuşurum düşüncelerimle genelde. Sesli düşünmem ya da konuşmam.
Hayır çok alışkanlık haline
getirdiğim bir durum değil
Herkes yapıyor bunu bence. Ben de yapıyorum🤣 kendimle dedikodu çok eğlenceli
Ohoo aramızdan su sızmıyor. Bazen anlaşmazlıklar oluyor ama çokta dert değil, hemen toparlıyoruz 😁
Çooook.. şey değil mi dostum, delirdiğimizin işareti 😃
Evet oluyor fakat psikolog arkadaşım bunun ileride sorun olacağını söyledi. Daha çok yazmaya çalış düşüncelerini dedi.
Evet ben de denedim fakat birileri tarafından görme ihtimalinin sıfır olması İçin yazıp yırtmayı düşünüyorum bir dahaki sefere
Hem de çok konuşurum. Eleştiririm kendimi. Hata yaptıysam kendi yüzüme vururum. Kendimle hesaplaşırım bir nevi.. Kendiyle konuşamayan kendini geliştiremez bence😊
Evde yalnizken yapiyorum. Konusmayi seviyorum bazen kendimle konuyorum 😅
Yok yahu gidipte babamın yanında yapacak halim yok 😅
Emre noldu oğlum niye konuşuyon kendi kendine 😅😅😅
konuşurum
daha normal konuşmayı bile beceremeyenler var kim deli diyor ahsj
Hem onu hemde karşımda tanıdığım tanımadığım bir kızla beraber olduğumu öpüştüğümü o sıra diyalog kurarız ya da bir arkadaş ortamı düşünürüm odamda saatlerce onlarla konuşurum sonunda Gerçek olmadıklarını anlayıp dersime dönerim.
Şaka yapılacak bir şey değil gerçekten kendimi kaybediyorum. Hayat bitti agaaa diyen aptal ergen şeyi değil
Evet bazen oturup olayı anlatıyorum baştan sona bir de tavsiye veriyorum
Gün içerisinde her zaman diyebilirim. Kendimle konuşmayı sohbet etmeyi severim 😄
Evt genelde ağladığım zamanlar çok konuşurum kendime akıl veririm
O kadar fazla konuşurum ki audjwusu
Kendi kendime konuşuyorum
içten evet ama dıştan hayır😀
Sürekli konuşurum herkesin olur
Sık sık kendimle konuşuyorum.
En İyi Kız Görüşü