Kişilik & Karakter Kendi kendinize konuştuğunuz zamanlar oluyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kendı kendinize konuştuğunuz zamanlar oluyor mu? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kendi kendinize konuştuğunuz zamanlar oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet oluyor 0 0 Yorumla
melissaecee Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 83% +1 yıl Garip bir şekilde kendğ kendime ingilizce konuşuyorum cevap felan veriyorum eğlenceli oluyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen bizi de aşmışsın knk 😅 Yorumla melissaecee +1 yıl Öyle olmuş apxkmslcod Yorumla
Ruhunpenceresinden Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her gün 😄 kendimle konuşmayı çok severim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl iyi oluyo ya fikrine karşı çıkacak biri olmuyor.. Yorumla Ruhunpenceresinden +1 yıl Aynen 😄 Yorumla
IKAFAMAGÖREI Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evet oluyor ama uzun değil 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben baya kendi kendime geyik yaparken buluyom kendimi 😅 Yorumla IKAFAMAGÖREI +1 yıl Ruh hastası hahshah Yorumla Soran +1 yıl Saol knk Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. evet muhabbetim iyidir 0 0 Yorumla
pelinipeksade Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çoğu zaman 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen kendi kendime muhabbet sarıyo baya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet oluyor
Garip bir şekilde kendğ kendime ingilizce konuşuyorum cevap felan veriyorum eğlenceli oluyor
Sen bizi de aşmışsın knk 😅
Öyle olmuş apxkmslcod
Her gün 😄 kendimle konuşmayı çok severim
iyi oluyo ya fikrine karşı çıkacak biri olmuyor..
Aynen 😄
Evet oluyor ama uzun değil
Ben baya kendi kendime geyik yaparken buluyom kendimi 😅
Ruh hastası hahshah
Saol knk
evet muhabbetim iyidir
Çoğu zaman
Aynen kendi kendime muhabbet sarıyo baya
Evet oluyor
günün %75